Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
psikolog salı gününe randevu verdi ama ben depresyondan çıktım, ne olacak şimdi :D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Ali Osman 20 dk da bıraktı tecavüze uğramış gibi hissettim

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
hayırlı olsun hocam nice formatlara diyelim windows 8 i denediyseniz o zaman onu almışınızdır :)

Sağolun hocam.

Windows 8 bence tabletlere göre.Ben onu sevmedim ve windows8'in henüz tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum :)

Bu yüzden windows 7 aldım.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sağolun hocam.

Windows 8 bence tabletlere göre.Ben onu sevmedim ve windows8'in henüz tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum :)

Bu yüzden windows 7 aldım.
aslında doğru söylüyorsunuz ama bundan 2 sene kadar windows 7 hala populer olacağını zannetmiyorum ama şu anda programlarında uyumlukuk sorunu bakımından windows 7 daha cazip duruyor Özellikle ultimate sürümü :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
aslında doğru söylüyorsunuz ama bundan 2 sene kadar windows 7 hala populer olacağını zannetmiyorum ama şu anda programlarında uyumlukuk sorunu bakımından windows 7 daha cazip duruyor Özellikle ultimate sürümü :)

Aynen hocam.Beni iki yıl götürsün yeter :) Crackli kullanmaktan iyidir.Bu arada öğrenciyiz tabi, ultimate alacak para nerde :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayırlı olsun bir ara bana sormuştun satıyomusun diye nasıl alıcaksın diyince cevap gelmemişti sanırım. :)

Sağol hocam.

Sorduğumu hatırlıyorum evet :) Ama ben o günden sonra unuttum onu :) Sınav zamanına denk gelmişti.

oo o zaman bilgisaraydan iyi anlıyorsunuzdur bi kere müsterinin modemini yakmıştınızda onu hatırladım :D

Onu ben bile unuttum :D Evet bir ara oldu öyle bir şey.Forumda paylaşmıştım.Hafızanız gerçekten iyi :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sağol hocam.

Sorduğumu hatırlıyorum evet :) Ama ben o günden sonra unuttum onu :) Sınav zamanına denk gelmişti.

Onu ben bile unuttum :D Evet bir ara oldu öyle bir şey.Forumda paylaşmıştım.Hafızanız gerçekten iyi :)
hiç mütevazi olamam evet hafızam çok kuvvetlidir :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sıfır paket 170 civarı hocam :) Artık gerisini sen düşün :)

Düşündüm de, ben onu yazın yapmıştım yav :D Temmuzda falan sanırım.Oruçlar başlamamıştı.
evet temmuzda akşam üstü idi okuldan gelmiştim foruma bakarken yandaki menüden sizin yorumunuzu gördüm ve geçmiş olsun diyim dedim evet oruçlarda başlamamıştı :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sıfır paket 170 civarı hocam :) Artık gerisini sen düşün :)

Düşündüm de, ben onu yazın yapmıştım yav :D Temmuzda falan sanırım.Oruçlar başlamamıştı.

O zaman ne diyoruz gel gel microsoft windows 7 home basic 100 TL :D

Bu arada modem bozma muhabbetini bende hatırlıyorum. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kutuluysa belki satarsınız da oem ise pek mümkün değil bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...