genemi güncelleme çıkmışCrackli windows günlerine son!
genemi güncelleme çıkmışmerakımdan soruyorum hayırdır ne oldu
![]()
hayırlı olsun hocam nice formatlara diyelim windows 8 i denediyseniz o zaman onu almışınızdırGüncelleme değil hocamOrijinal windows 7 aldım.Crack kullanmak beni rahatsız ediyordu.
Seni bu aralar çok stresli görüyorum bi nargile yapalım28 yaşında yazmış ama zeka yaşı 10!
Seni bu aralar çok stresli görüyorum bi nargile yapalım![]()
![]()
ReDo'da gelsin diyecemde aramızda kalsın pert olup kalıyormuşAynı mekan da olsak da yapsakStresliyim ya
![]()
hayırlı olsun hocam nice formatlara diyelim windows 8 i denediyseniz o zaman onu almışınızdır![]()
aslında doğru söylüyorsunuz ama bundan 2 sene kadar windows 7 hala populer olacağını zannetmiyorum ama şu anda programlarında uyumlukuk sorunu bakımından windows 7 daha cazip duruyor Özellikle ultimate sürümüSağolun hocam.
Windows 8 bence tabletlere göre.Ben onu sevmedim ve windows8'in henüz tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum
Bu yüzden windows 7 aldım.
aslında doğru söylüyorsunuz ama bundan 2 sene kadar windows 7 hala populer olacağını zannetmiyorum ama şu anda programlarında uyumlukuk sorunu bakımından windows 7 daha cazip duruyor Özellikle ultimate sürümü![]()
o zaman hayırlı olsun diyelim hocam bilgisaraycı değilmiydiniz hatta modemi yakmıştınızAynen hocam.Beni iki yıl götürsün yeterCrackli kullanmaktan iyidir.Bu arada öğrenciyiz tabi, ultimate alacak para nerde
![]()
Crackli windows günlerine son!
o zaman hayırlı olsun diyelim hocam bilgisaraycı değilmiydiniz hatta modemi yakmıştınız![]()
Teknik serviste çalışıyorum boş zamanlarımda![]()
oo o zaman bilgisaraydan iyi anlıyorsunuzdur bi kere müsterinin modemini yakmıştınızda onu hatırladımTeknik serviste çalışıyorum boş zamanlarımda![]()
Hayırlı olsun bir ara bana sormuştun satıyomusun diye nasıl alıcaksın diyince cevap gelmemişti sanırım.![]()
oo o zaman bilgisaraydan iyi anlıyorsunuzdur bi kere müsterinin modemini yakmıştınızda onu hatırladım![]()
Sağol hocam.
Sorduğumu hatırlıyorum evetAma ben o günden sonra unuttum onu
Sınav zamanına denk gelmişti.
hiç mütevazi olamam evet hafızam çok kuvvetlidirSağol hocam.
Sorduğumu hatırlıyorum evetAma ben o günden sonra unuttum onu
Sınav zamanına denk gelmişti.
Onu ben bile unuttumEvet bir ara oldu öyle bir şey.Forumda paylaşmıştım.Hafızanız gerçekten iyi
![]()
Önemli değil, satsam kaça satılır bu windows 7 home basic?![]()
hiç mütevazi olamam evet hafızam çok kuvvetlidir![]()
evet temmuzda akşam üstü idi okuldan gelmiştim foruma bakarken yandaki menüden sizin yorumunuzu gördüm ve geçmiş olsun diyim dedim evet oruçlarda başlamamıştıSıfır paket 170 civarı hocamArtık gerisini sen düşün
Düşündüm de, ben onu yazın yapmıştım yavTemmuzda falan sanırım.Oruçlar başlamamıştı.
evet temmuzda akşam üstü idi okuldan gelmiştim foruma bakarken yandaki menüden sizin yorumunuzu gördüm ve geçmiş olsun diyim dedim evet oruçlarda başlamamıştı![]()
Sıfır paket 170 civarı hocamArtık gerisini sen düşün
Düşündüm de, ben onu yazın yapmıştım yavTemmuzda falan sanırım.Oruçlar başlamamıştı.
O zaman ne diyoruz gel gel microsoft windows 7 home basic 100 TL![]()
aman efendim siz olmassanız ''Lütfen muhabbet etmek için Muhabbet Kafe veya Söyle Rahatla konusunu seçiniz'' diye kim bağıracakBeni banlayın![]()
(adam gün içindeki zamanı hatırlıyor)
O zaman ne diyoruz gel gel microsoft windows 7 home basic 100 TL![]()