• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma girmeyeli bayağı olmuştu. Değişik geldi biraz :) Ama değişiklik iyidir. Forumu taze tutar:thumbup:

yanlış anladın, vurgulamak istediğim ios android farkı değildi marka farkıydı.. Asus , samsung alacaksanız androidde alabilirsin. sadece ucuz tabletlerden uzak durmanın iyi olacağını söylemek istemiştim :)

Vallahi bir tablete o kadar da para saymak istemiyorum. Neyse hevesimi kaçırdın zaten. PC toplayacağım ben :P

vayy bu masanın rengi güzelmiş haa. üzerindeki yaklaşık 2 yılın yığıntısını 4 saat de sürse temizlediğime değmiş. :D

Şu balkonda kuşların mekanı olan masamı yoksa :P :D
yoook canım o masa günlük kullanıma açık. :D hem artık kış sezonu geldi o masa mutfakta :D

ben odamdaki bir köşede sessizce yaşayan ve şu ana kadar tek amacı odamın dağınıklığını üstünde barındırmak olan ama üretim amacı tamamen farklı olan bir masadan bahsetmiştim :D

Sadece gözleri gözüken bir oyuncuyu versem bana o kişinin adını bulabilecek babayiğit var mı? :D

Bilgisayarında uTorrent türkçe dil dosyası olan var mı? uTorrentin sitesine erişim yok maalesef.

Hayda :D

Peki gözlerden oyuncu olduğu kanısana nereden vardın ?
Kişiyi deşifre ettikten sonra ne yapacaksın ?
Dede merakın nereden geliyor ?

:P
:D

Bir torrent sitesinde bir yarışma yapılıyor adam oyuncuymuş adını bilene sanal olarak 100k $ verilecek o da yaklaşık olarak 200 gb upload yapıyor. Yarışma olduğu için resmi açıktan paylaşmadım arayıpta beni bulurlarsa ceza falan almayayım diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...