Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vallahi derinlemesine incelemedim ama söylentiler C++ kadar esnek, işletim sistemi kodlanabilecek kadar alt seviye ve C# kadar kolay olduğu yönünde...

Üstadım anlık olarak mesajlaşabileceğimiz bi sistemde bana bi kaç dakikanızı ayırabilir misiniz acaba ?
Hem bu konu üzerinde hemde kariyer planımla ilgili bi kaç sorum var.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bir takım şeyler isteyecekler senden hesabının açılabilmesi için. Nüfuz cüzdanı fotokopisi fatura vs taratıp göndermen gerekecek. Hiç açmakla uğraşmazsan yanlış hatırlamıyorsam 6 ay sonra hesabındaki parayı çekebilirsin.

Ne faturası paypaldan yaptığı alışverişe fatura alan var mı?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Uzaktan bakınca Kenen imirzalıoğlu'na benziyoruz. Ama baya uzaktan bakıcaksın böyle google earth'dan falan..://

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[video=youtube;ssFfh5wNsao]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ssFfh5wNsao[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Galatasaray lı arkadasları tebrik ederim..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır sanırım senin adına ait bir fatura olmalıydı... Çözüm merkezinde ne istediklerini normalde yazarlar oraya baktın mı hocam?

Var da birşey anlaşılmıyor valla dediğinden. Alışverişi yaptım ürünümü aldım paramı ödedim bu. Adam bana fatura mı vermeliydi?

Sayın Ali Y****,

********* no'lu vaka dosyanız konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Sayın Y****, öncelikle yaşamış olduğunuz sıkıntıdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim. Hesabınızı inceledim ve hesabınızın güvenlik departmanımız tarafında sınırlandırıldığını görüyorum. Göndermiş olduğunuz e-postayı dosyanıza ekledim ve dosyanızı incelenmesi için ilgili departmanımıza gönderdim. Bu gün içerisinde size bir geri dönüş yapılacaktır.
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin. İyi günler diliyorum.

Saygılarımla,
Orçun
PayPal

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Var da birşey anlaşılmıyor valla dediğinden. Alışverişi yaptım ürünümü aldım paramı ödedim bu. Adam bana fatura mı vermeliydi?
Yok alışverişinle ilgili sorun yok ben sadece sınırlandırma sonunda senden isteyeceği bazı belgeleri söyledim. :) Ama sende durum farklı sanırım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yok alışverişinle ilgili sorun yok ben sadece sınırlandırma sonunda senden isteyeceği bazı belgeleri söyledim. :) Ama sende durum farklı sanırım.

Kimlik falan istesin de valla fatura yok elimde. İçinde para var olmasa bişey demiycem el koydular parama herifler.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kimlik falan istesin de valla fatura yok elimde. İçinde para var olmasa bişey demiycem el koydular parama herifler.
Öyle benim birkaç arkadaşında içeride parası kalıyor adam 6 ay sonra alıyor parayı. Eskiden türkçe destek de vermiyorlardı o zaman durumlar daha vahimdi. Beni bir keresinde hollanda'dan mı nereden aramışlardı türkçe konuşur diye bir açtım telefonu hello dedi hello deyip kapatmıştım. :D Öyle kontrol yapabiliyorlar bazen kişi doğru mu bilgi vermiş falan diye. Doğru değilse hemen kısıtlandırıyorlar hesabı ondan sonra uğraş dur açtırmak için. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Savages Unrated (2012) 1080p BD9 AC3 AVCHD.iCandy :thumbup:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;1v2lC0njxoM]https://www.youtube.com/watch?v=1v2lC0njxoM[/video]

:D:D

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görünüşü flash tv, özgüveni cnbc-e olan kızların hepsine yürekten " çirkinsin " demek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...