Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Boşver oyun redoyu sevmemiş :) Bu arada reloaded çıksa da geç çıkar şimdi, hazır skidrow var diye.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Boşver oyun redoyu sevmemiş :) Bu arada reloaded çıksa da geç çıkar şimdi, hazır skidrow var diye.

Skıdrow'un kırdığını Reloaded kırmıyor,Reloaded'in kırdığınıda Skıdrow kırmıyor,Yanlış mıyım :P Yani ben görmedim bir oyun çıktığında aynı anda kırdıklarını.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Skıdrow'un kırdığını Reloaded kırmıyor,Reloaded'in kırdığınıda Skıdrow kırmıyor,Yanlış mıyım :P Yani ben görmedim bir oyun çıktığında aynı anda kırdıklarını.

Madem görmedin daha ne soruyon o zaman?:mrgreen:

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
itiraf ediyorum üstteki arkadaşın avatarı hoşuma gitmedi değil :D bide kullanıcı adı değiştirme gibi bi' alternatif var mı onu bilmiyorum :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Biss'i çözdük şimdi de yağmur yüzünden sinyal yok diyor yav. :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Paypal hesabınız sınırlandırıldı diyor ne demek şimdi bu?
Bir takım şeyler isteyecekler senden hesabının açılabilmesi için. Nüfuz cüzdanı fotokopisi fatura vs taratıp göndermen gerekecek. Hiç açmakla uğraşmazsan yanlış hatırlamıyorsam 6 ay sonra hesabındaki parayı çekebilirsin.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] fm 2013 reloaded sitelerde var bakarsın.

**

Forum bugün yeni bir online rekoru kırdı :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sevgiliniz telefonlarınıza cevap vermediği zaman en yaparsınız... Ben mi ? İki gündür kapalı telefonum :D

Reaksiyon puanı
189
@cgrszone What the f*** is "D" !?

İs it a programming language !? :D

"is ve static if

C++'da en basitinden olmayan şablon yazan hemen hemen herkes bir noktada şu iki şeye ihtiyaç duymuş ve büyük engellerle karşılaşmıştır: a) belirli bir kodun derlenebilip derlenemeyeceğini kodun yazıldığı sırada saptayabilmek ve ona göre karar verebilmek, b) Bool ifadelerini derleme zamanında işletebilmek ve sonuca göre kod üretebilmek. D'de derleme zamanında işletilen is(typeof(ifade)) kullanımı, ifade doğru olduğunda true, yanlış olduğunda da false sonucunu verir (derleme sonlanmadan). static if de if gibidir ama derleme zamanında işletilir ve derleme zamanında geçerli olan bütün Bool ifadeleriyle kullanılabilir (yani #if 'in sonunda gerçekten işe yarayan halidir.) Salt bu iki özelliğin türden bağımsız programlamadaki güçlükleri yarıya indirdiğini söyleyebilirim. C++0x'in bunlardan birisini bile içermeyecek olması ise beni bütünüyle hayal kırıklığına uğratmıştır. "

Şimdi bu gerçek mi ? @cgrszone :D

Evet D diye bir dil var :) Hatta R diye bir dil de var :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Abo celtic 2 - barcelona 1 :D :D 9 oran gelmiş. Kimin aklına gelir. :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ya arkadaşlar şöyle 300-400 TL' lik bir tablet alsam diyorum.Ainol marka gibisnden. Ama netteki yorumları okuyunca soğuyorum. Çoğu kişi yok şurasından ses geliyor, yok kasıyor vb. şikayetleri var.

Geçen arkadaşta biraz kurcaladım Galaxy Tab' ı. Baya hoşuma gitti dokunmatiği filan. Yalnız Samsung' un vb tabletler biraz tuzlu. O kadar para saymak istemiyorum. Hevesimi alsam yeter. Var mı önerebileceğiniz birşeyler...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Ya arkadaşlar şöyle 300-400 TL' lik bir tablet alsam diyorum.Ainol marka gibisnden. Ama netteki yorumları okuyunca soğuyorum. Çoğu kişi yok şurasından ses geliyor, yok kasıyor vb. şikayetleri var.

Geçen arkadaşta biraz kurcaladım Galaxy Tab' ı. Baya hoşuma gitti dokunmatiği filan. Yalnız Samsung' un vb tabletler biraz tuzlu. O kadar para saymak istemiyorum. Hevesimi alsam yeter. Var mı önerebileceğiniz birşeyler...
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] bir tablet almıştı hatta konusuda vardı ama bulamadım üründen mennundu sana yardımcı olabilir :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@trnc bir tablet almıştı hatta konusuda vardı ama bulamadım üründen mennundu sana yardımcı olabilir :)

bizim model eskidi, şimdi bir kaç üst modeli çıktı :D
[MENTION=65949]SwateR[/MENTION] , tabletler genelde hevesle alınıyor ama aynı hevesle kullanılmıyorlar. 300-400 liralık tabletleri bir kaç hafta kullanırsın sonra atarsın köşeye durur orada öylece. bence bütçeni arttır biraz, taksite falan vur ipad al :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
bizim model eskidi, şimdi bir kaç üst modeli çıktı :D
@SwateR , tabletler genelde hevesle alınıyor ama aynı hevesle kullanılmıyorlar. 300-400 liralık tabletleri bir kaç hafta kullanırsın sonra atarsın köşeye durur orada öylece. bence bütçeni arttır biraz, taksite falan vur ipad al :D

Tamam iPad alalım da onda da yapılacak şeyler aynı değil mi. İnternete gir film izle oyun oyna filan. Android' de zaten hepsi var. iOS' un farkı ne :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Tamam iPad alalım da onda da yapılacak şeyler aynı değil mi. İnternete gir film izle oyun oyna filan. Android' de zaten hepsi var. iOS' un farkı ne :)

yanlış anladın, vurgulamak istediğim ios android farkı değildi marka farkıydı.. Asus , samsung alacaksanız androidde alabilirsin. sadece ucuz tabletlerden uzak durmanın iyi olacağını söylemek istemiştim :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
yanlış anladın, vurgulamak istediğim ios android farkı değildi marka farkıydı.. Asus , samsung alacaksanız androidde alabilirsin. sadece ucuz tabletlerden uzak durmanın iyi olacağını söylemek istemiştim :)
Aslında en farklı yanlarından biri hız :)
Yavaş cihaza tahammül edemiyorum duvara fırlatmam içten bile değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...