Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
FM 2013 Yükledim ve chromiumu içinde ekstra olarak vermişler sanırım. :) Berkeliumu açınca chromium açılıyor.
lpTb0.png

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
vücut sıcaklığım 35 derece iken parmaklarım neden -10 derece hala anlamış değilim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Lord Of The Rings:War in the North oynayan var mı? Güzel midir acaba?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Grafikler çok eski olmasın yeter. :)
tavsiye etmem o kadarda iyi değil onun yerine starcradt 2, braid oyna veya middle east mı öyle bi oyunu vardı lotr nin onu oyna hatta giana sisters oyna daha iyidir war in the northdan ama tabi zevk meselesi

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
B.k yoluna gidiyor farkında değil...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bugün niye bu kadar sinirliyim ya ölecem bu sinirden bir gün.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
79 liraya windows 8 pro, tamamen final sürüm mü arkadaşlar değil mi arkadaşlar?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Sınavın iyi geçmiş anlaşılan neşen yerinde :D
Sınav idare eder. Aslında artık kötü alsam da umrumda olmuyor insan düşük not alırım diye korkar ben çok düşük notlar gördüğüm için artık öyle bir sorunum yok. Olmazsa 2. vize hiç olmadı yaz okulu büt ne güne duruyor. :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Karşılıklı olarak masada otururken ayağını hayvan gibi gerip ayağıma çarpıyor, dikkat et deyince de ayağının orda ne işi var diyor. Doğru senin gö.ünde işi var ayağımın... Beyin yoksunu.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
korktuğum oldu 48-6 yenildik :(.bende rezil oldum :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Faruk_Sabanci_and_Nurettin_Colak-Puskevit-AA022-WEB-2012-PURiTY

Püskevit :D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yazılım tam hayalimdeki iş, web yada masaüstü farketmez...
Okuyorum, öğreniyorum ama bir yere varamicak gibi hissediyorum kendimi, bu ülke hiç bir kaynağı oryante etmeyi bilmiyor.

Doğduğum büyüdüğüm ülke hakkında bu yargılara vardıranlardanda, bu şekilde öfkeme yenik düşüp bu denli garip fikirleri kafamda barındırdığım için kendimden de nefret ediyorum..!

Dünyayı değiştirmek diye birşey yok, hayaller, umutlar diye birşey yok, hepsi kötü bi espri gibi, küçük bi çocuğun basit bi denklem çözümünde yaptığı hata gibi, yalan gibi...

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] What the f*** is "D" !?

İs it a programming language !? :D

[h=5]"is ve static if[/h] C++'da en basitinden olmayan şablon yazan hemen hemen herkes bir noktada şu iki şeye ihtiyaç duymuş ve büyük engellerle karşılaşmıştır: a) belirli bir kodun derlenebilip derlenemeyeceğini kodun yazıldığı sırada saptayabilmek ve ona göre karar verebilmek, b) Bool ifadelerini derleme zamanında işletebilmek ve sonuca göre kod üretebilmek. D'de derleme zamanında işletilen is(typeof(ifade)) kullanımı, ifade doğru olduğunda true, yanlış olduğunda da false sonucunu verir (derleme sonlanmadan). static if de if gibidir ama derleme zamanında işletilir ve derleme zamanında geçerli olan bütün Bool ifadeleriyle kullanılabilir (yani #if 'in sonunda gerçekten işe yarayan halidir.) Salt bu iki özelliğin türden bağımsız programlamadaki güçlükleri yarıya indirdiğini söyleyebilirim. C++0x'in bunlardan birisini bile içermeyecek olması ise beni bütünüyle hayal kırıklığına uğratmıştır. "

Şimdi bu gerçek mi ? [MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Forumda abaza var, bayan üyelere sarkıyor hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...