KahKaha attım resmen![]()
Şahsen pek komik bir şey söylediğimi zannetmiyorum, tabi kişisel tercihiniz.
KahKaha attım resmen![]()
Mod olmak için ne gibi kriterler isteniyor burada acaba sayın Editör?Forum içerisinde sadece kopyala yapıştır görüyorsanız zaten forum sizin için pek de iyi geçmiyor demektir. Genelleme yapmıştım oysa ki.
Benim bildiğim editörler kendileri yazmaya çalışırlarŞahsen pek komik bir şey söylediğimi zannetmiyorum, tabi kişisel tercihiniz.
Mod olmak için ne gibi kriterler isteniyor burada acaba sayın Editör?
Muhtemelen bir daha istese de açılmaz.Screenshot Umarım hakkımda ki düşünceniz değişmiştir.
Muhtemelen bir daha istese de açılmaz.
Deme öyle zoruna gider şimdiMuhtemelen bir daha istese de açılmaz.
Son uyarı yazmış...Editör'lerin ne tür yetkileri var? Sadece mesaj düzenlemek mi? Yoksa uyarı, ceza da verebiliyorlar mı?
GERÇEKLERİ sildi arkadaş tabi anlamassın...
Forumda neler döndüğünü görüyorum hocam. Merak etmeyin. Shifbot bir açıklama gibi birşey yapsa. Etrafı sakinleştirmek için.GERÇEKLERİ sildi arkadaş tabi anlamassın...
Burada bütün her şeyi anlatsam ip adresimi engellerler...Forumda neler döndüğünü görüyorum hocam. Merak etmeyin. Shifbot bir açıklama gibi birşey yapsa. Etrafı sakinleştirmek için.
Merak ettik anlatsana az.Burada bütün her şeyi anlatsam ip adresimi engellerler...
KeşkeMerak ettik anlatsana az.
Allah korusun.Yaklaşık 10-15 dakika önce deprem oldu. Sarsıldım. Kandilli Rasathanesi'nin sitesinden deprem verilerine baktım en son Hatay'da deprem olduğu gösterilmiş.
Anlat da herkes bilsin hocamSeninde bildiğin şeyler...
--- Gönderi Güncellendi ---
Allah korusun.
Saniyesinde silinir merak etme.Anlat da herkes bilsin hocam
Çevre illerde de baya hissedilmiş sanırım. Geçmiş olsun.Yaklaşık 10-15 dakika önce deprem oldu. Sarsıldım. Kandilli Rasathanesi'nin sitesinden deprem verilerine baktım en son Hatay'da deprem olduğu gösterilmiş.
Geçmiş olsun, nerede oldu bu deprem?Yaklaşık 10-15 dakika önce deprem oldu. Sarsıldım. Kandilli Rasathanesi'nin sitesinden deprem verilerine baktım en son Hatay'da deprem olduğu gösterilmiş.
Deprem olduktan sonra Kandilli Rasathanesi'nin sitesinden baktığımda bizim yakınlarımızda Osmaniye ve Hatay'da deprem olduğu gösterilmişti.Geçmiş olsun, nerede oldu bu deprem?