BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Giden gidene ya, burası için iyi demişlerdi bana.
Aslında forum kaliteli bence, ama son zamanlarda böyle durumlar olabilmekte.Giden gidene ya, burası için iyi demişlerdi bana.
Bundan 1 ay önce büyük bir tartışma çıktı. Yöneticilerin değişmesi gibi şeyler. Haksız yere Modluktan almalar. Çoğu emektar gitti. Hatta bende gittim. Rica üzerine tekrar aktif oldum.@Pesimist,@Süleyman Alkan,@Yeşil Okçu gibi arkadaşların gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. Hatta Yeşil Okçu'ya şiir bile yazmıştım.Giden gidene ya, burası için iyi demişlerdi bana.
24 birleşik.uyar psular 20+4pinli olur da onu göndermek almakzahmetli olur ekonomik de olmaz...
Aslında hiç gerek yok böyle şeylere, şurada bilgi paylaşımı yapılıyor başka ne olabilir ki? Bu arada şiiri okudum gayet güzel olmuş.Bundan 1 ay önce büyük bir tartışma çıktı. Yöneticilerin değişmesi gibi şeyler. Haksız yere Modluktan almalar. Çoğu emektar gitti. Hatta bende gittim. Rica üzerine tekrar aktif oldum.@Pesimist,@Süleyman Alkan,@Yeşil Okçu gibi arkadaşların gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. Hatta Yeşil Okçu'ya şiir bile yazmıştım.
Yeşil Okçu'ya şiir yazdım (aşırı amatördür)
Forumda her şey değişti benim için çok değerli olan bir yerdi burası. Ama yeri değerlendiren içindeki insanlardı. @okinkurt @Alecont gibi insanlarda gitmişti önceden. Bardağı taşıran son damla kalan son kişinin yani @Yeşil Okçu nun gitmesiydi. @Meridian bile gitmişti. Bana durmak düşmez diye bende gittim.
Tekrar sağlıcakla kalın.
Hadi Eyvallah.
--- Gönderi Güncellendi ---
24 birleşik.
Bundan 1 ay önce büyük bir tartışma çıktı. Yöneticilerin değişmesi gibi şeyler. Haksız yere Modluktan almalar. Çoğu emektar gitti. Hatta bende gittim. Rica üzerine tekrar aktif oldum.@Pesimist,@Süleyman Alkan,@Yeşil Okçu gibi arkadaşların gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. Hatta Yeşil Okçu'ya şiir bile yazmıştım.
Forumda her şey değişti benim için çok değerli olan bir yerdi burası. Ama yeri değerlendiren içindeki insanlardı. @okinkurt @Alecont gibi insanlarda gitmişti önceden. Bardağı taşıran son damla kalan son kişinin yani @Yeşil Okçu nun gitmesiydi. @Meridian bile gitmişti. Bana durmak düşmez diye bende gittim.
Tekrar sağlıcakla kalın.
Hadi Eyvallah.
24 birleşik.
"Haksız yere Modluktan almalar" Haksız yere mi ? Ne içtin ya sen?Bundan 1 ay önce büyük bir tartışma çıktı. Yöneticilerin değişmesi gibi şeyler. Haksız yere Modluktan almalar. Çoğu emektar gitti. Hatta bende gittim. Rica üzerine tekrar aktif oldum.@Pesimist,@Süleyman Alkan,@Yeşil Okçu gibi arkadaşların gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. Hatta Yeşil Okçu'ya şiir bile yazmıştım.
Tekrar sağlıcakla kalın.
Hadi Eyvallah.
24 birleşik.
son damlalar...Pesimist de mi onursal oldu ?![]()
Exxtra ve Viceroy"Haksız yere Modluktan almalar" Haksız yere mi ? Ne içtin ya sen?
Scorpion dönmedimi?!?!?!?Tek onlar mı? Onların da eskileri var scorpion, mazruf, neet, aklıma gelmeyen bir sürü eski üye foruma uğramaz oldu.
Vay anasını beeee...2005 yılından beri foruma emek vermiş birisi pesimist.
Reklamın da bir adabı olur değil mi?Bu tapatalk reklamları iyice azıttı...
![]()
Bazı sitelerda sağ taraflarda onların şeyi şeedenleri bile var. Para için yapılmayacak şey yok dostum... Tabi bazıları içinReklamın da bir adabı olur değil mi?
Acaba forum yöneticilerinin bu tip reklamların sitede yayınlandığından haberi yok mu?Bazı sitelerda sağ taraflarda onların şeyi şeedenleri bile var. Para için yapılmayacak şey yok dostum... Tabi bazıları için
Site değil tapatalk. Her bok var orda.Acaba forum yöneticilerinin bu tip reklamların sitede yayınlandığından haberi yok mu?
Kendisi, önceki sayfalardan birinde anlattı, veda mesajı olarak..@ConfickerBelasi Nedenini biliyormusun pesimistin gidişinin? Özelden biri banada söylese keşke...
Forum diye bir şey kalmadı ortada. Eski insanlarla bu forum düzelebilir. Onlarda gitti. Bu forum artık bitti..Yeni mod alımları diye bir şey açıklanmadı. Günde 15 konu açma sözü verene editörlük veriyorlar.
Forum diye bir şey kalmadı ortada. Eski insanlarla bu forum düzelebilir. Onlarda gitti. Bu forum artık bitti..
Ne sohbetler dönerdi beeeeTamamen tık forumu oldu burası ortam mortam kalmadı
çanak,çömlek de güzelmiş... reklamın iyisi kötüsü olmaz kafasının eseri bunlar...Bu tapatalk reklamları iyice azıttı...
![]()