- Reaksiyon puanı
- 334
Biri Ssd mi dedi. 120 gb lütfenBenimde SSD ye ihtiyacım vardı, şey ettirebilirsen iyi olur![]()

Biri Ssd mi dedi. 120 gb lütfenBenimde SSD ye ihtiyacım vardı, şey ettirebilirsen iyi olur![]()
Tabi, 2 sinin kullanım alanları farklı. Mtb kullanıyorum daha sağlam hissettiriyor veriyor bana, yol bisikletini göre.Valla mtb veya yol olması rahatlık açısından farkediyor mu ?
mtb bize göre ben benim kile refüşden ne güzel geçerdim yaya geçidi için 5-10cm yapılmıştı hızlı girince ön tekerin yükselmesi arka tekerin ona çarpması ile yere sertçe vurması çok ilginç bir deneyimdi tecrübesiz sürücüler denemesin...Tabi, 2 sinin kullanım alanları farklı. Mtb kullanıyorum daha sağlam hissettiriyor veriyor bana, yol bisikletini göre.
Bende 450w varda snn o püskü anakarta uymuyor garibanmtb bize göre ben benim kile refüşden ne güzel geçerdim yaya geçidi için 5-10cm yapılmıştı hızlı girince ön tekerin yükselmesi arka tekerin ona çarpması ile yere sertçe vurması çok ilginç bir deneyimdi tecrübesiz sürücüler denemesin...
bisiklet zarar görebilir hatta düşebilir...
Banada 960 pro m2 512 lazım varmı talipBanada Hdd gerek
![]()
Aynısından bana da .Banada 960 pro m2 512 lazım varmı talip![]()
Evet. Ama anakartında yer olması lazım. Benim z170-p ye koymuşlar.Aynısından bana da .Bu m2 olanların hızı sata3 olanlara göre daha fazla değil mi?
Süleyman Alkan neden yasaklı acaba ? Bir de özel yasaklı rutbesi verilmiş...
Gitmeyin.Yazık.Güzelim forum ne hale geldi. Bundan sonra benim için sen forum bitmiştir. Arada sırada girerim buradaki dostlara yazarım o kadar. Anlaştığım dostlarım sizi unutmayacağım hepinizin yeri ayrı bende.
Sağlıcakla kalın.
Maalesef hocam. Gitmem için bir suru sebep vardı. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Ara sıra girerim. Sağlıcakla kal.Gitmeyin.![]()
Siz de mi?Kimse kalmamış. Banada durmak düşmez. Kendinize iyi bakın. Şu forumun 2015 teki haliyle şimdiki hali arasındaki fark anlatılamaz bir biçimde. Eskiden buralar neşeliydi şimdi hüzün dolmuş. Aynı şekilde hiçbirinizi unutmayacağım.
Hadi eyvallah.
Arasıra uğrarım.
Maalesef. Üzgünüm. Seni unutmayacağım...Siz de mi?Gitmeyin.
Ama bence bir ay önce forum daha iyiydi .
Her ay başı sifirlanir
Süleyman Alkan neden yasaklı acaba ? Bir de özel yasaklı rutbesi verilmiş...
Yazık.Güzelim forum ne hale geldi. Bundan sonra benim için sen forum bitmiştir. Arada sırada girerim buradaki dostlara yazarım o kadar. Anlaştığım dostlarım sizi unutmayacağım hepinizin yeri ayrı bende.
Sağlıcakla kalın.
Kimse kalmamış. Banada durmak düşmez. Kendinize iyi bakın. Şu forumun 2015 teki haliyle şimdiki hali arasındaki fark anlatılamaz bir biçimde. Eskiden buralar neşeliydi şimdi hüzün dolmuş. Aynı şekilde hiçbirinizi unutmayacağım.
Hadi eyvallah.
Arasıra uğrarım.
Kuleli Yakamoz var, manzarası baya iyi. Kahvaltı için orta şekerli diyebilirim ama akşam yemeği için kesinlikle önermem. Sadede manzarası için gidilebilir. Diğer yorumlara da bakabilirsin.istanbulda pazar sabahı için, güzel kahvaltı yerleri bilen var mı acep ?![]()
Rumeli kale kafe var,yeri çok güzel.Ama çok kalabalık pazar günleri yer bulmak işkence.10 dk ayakta yer boşalmasını bekliyorsun.istanbulda pazar sabahı için, güzel kahvaltı yerleri bilen var mı acep ?![]()
Karaköy Mükellefistanbulda pazar sabahı için, güzel kahvaltı yerleri bilen var mı acep ?![]()
uyar psular 20+4pinli olur da onu göndermek almakzahmetli olur ekonomik de olmaz...Bende 450w varda snn o püskü anakarta uymuyor gariban
--- Gönderi Güncellendi ---
Banada 960 pro m2 512 lazım varmı talip![]()
Gidiyorum ben ya, bu nedir
AMASYA ÖZEL BAŞKENT KUTLUBEY OKULLARI BURADA