- Reaksiyon puanı
- 3,156
Pesimist çok iyi bir admindi.
Ne oldu da bu kararı aldılar acaba.
Ne oldu da bu kararı aldılar acaba.

Verilen uyarı oldukça haksız. Burası konusu olmayan bir bölüm zaten.Ekli dosyayı görüntüle 18453
@ShiftBot Konuşmaktamı yasak oldu kardeşim niçin böyle yapıyorsunuz. Lütfen ama. Banlarsınız şimdide beni...
Hakkı alkana gönderdim. Tabi umrundaysa....Verilen uyarı oldukça haksız. Burası konusu olmayan bir bölüm zaten.
Empati yaparsak, ekmek teknelerini karalamak hoşlarına gitmiyor.
ancak bunun önüne bu tarz uyarılarla geçilmez. Yapıcı olmak lazım @ShiftBot
Tıdak tıdak tıdakYeni adminimiz taktik maktik yok bam bam bam![]()
Bütün kullanıcılar mı şifreyi değiştirmek zorunda? Değiştirmesek ne olur?Cloudflare açığından shiftdelete de etkilenmiş şimdi kontrol ettim. Şifrelerinizi değiştirin gene de. O değil de bir 1Password'a güveniyorduk o da sızıntı yaptı.
Bilemiyorum. Ben değiştiricem tüm şifrelerimi. 1Password da kullanıcı verileri sızdırılmadı diyor da güven vermiyor hiçbiri. Yani etkilenen sitelerin arasında shiftdelete'i de gördüm.Bütün kullanıcılar mı şifreyi değiştirmek zorunda? Değiştirmesek ne olur?
Efendim?Burası, Burası....
Burası diyorum. Up..Efendim?![]()
Anladım. O mesajı raporlamıştım ben.Burası diyorum. Up..
--- Gönderi Güncellendi ---
silinmiş tamamsıkıntı yok
![]()
Kandır sen kandır. Tam gaz devam böyle devam et. Senide abi bilirdim...Konuyu bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirme;
- Pesimist 2005'den yani kuruluştan itibaren forum adminliği yapmaktaydı kendisi yorulduğunu belirterek görevini bırakma kararı aldı ve görevini ShiftBot 'a devretti. Şuanda Forum Admini Shiftbot'tur.
- Süleyman Alkan kendi isteğiyle forum hesabını kapattırmıştır.
- Creative,esa,scorpion,seyhoo gibi eski smod'larımız ise üst yöneticiler olarak toplu bırakma kararı aldıkları için yetkilerini bıraktılar.
- Moderatör yetkilerinin alınma sebebi ise Moderatör görevlerinde değişiklik yapılmasından dolayı yaşanmıştır.
Kandır sen kandır. Tam gaz devam böyle devam et. Senide abi bilirdim...
Şu 2. olanı alabilirmiyim lütfen? Ozaman güvenebilirim.Kandırma gibi bir durum söz konusu değildir, orada yazdığım her madde'ye ait ScreenShot var.
Teşekkürler. Özür dilerim..Screenshot Umarım hakkımda ki düşünceniz değişmiştir.
Teşekkürler. Özür dilerim..
Orası imkansız işteiyi forumlar.
Oda var bakniye imkansız diye birşey yok sadece biraz zor olabilir.
Lütfen kopyala yapıştırlardan bahsetmeİyi olunması için bişiler yapılıyor![]()
Önceden en azından bir ay önce forum bence daha güzeldi. Bir kaç kişi forumu bırakacağını söyledi. Forum eskisi gibi hareketli değil bence. Ama İnşallah bu durum çabucak atlatılır ve forum tekrar canlanır.İyi olunması için bişiler yapılıyor![]()
Lütfen kopyala yapıştırlardan bahsetme![]()
KahKaha attım resmenForum içerisinde sadece kopyala yapıştır görüyorsanız zaten forum sizin için pek de iyi geçmiyor demektir. Genelleme yapmıştım oysa ki.