_FAUST_
Dekan
Ya gitmeseydin keşke,neyse senin kararın senin bileceğin özleyeceğiz seni.Maalesef hocam. Gitmem için bir suru sebep vardı. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Ara sıra girerim. Sağlıcakla kal.

Ya gitmeseydin keşke,neyse senin kararın senin bileceğin özleyeceğiz seni.Maalesef hocam. Gitmem için bir suru sebep vardı. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Ara sıra girerim. Sağlıcakla kal.
Su ustumdeki alinti yaptigim sahsi rapor etmeme ragmen niye hicbirsey olmadi? Hani aninda cozuluyordu yalanmiydi bu simdi. 11 saattir girmeyen bir admin... @ShiftBot girmeyi planliyorsunuz degilmi?myiyo Arkadaşlar Linke tıklayıp üye olup anket basına puan biriktırıp oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz.
--- Gönderi Güncellendi ---
myiyo Arkadaşlar Linke tıklayıp üye olup anket basına puan biriktırıp oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz.
myiyo Arkadaşlar Linke tıklayıp üye olup anket basına puan biriktırıp oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz.
Şşşş. Adminimiz uyuyor. Sessiz olunSu ustumdeki alinti yaptigim sahsi rapor etmeme ragmen niye hicbirsey olmadi? Hani aninda cozuluyordu yalanmiydi bu simdi. 11 saattir girmeyen bir admin... @ShiftBot girmeyi planliyorsunuz degilmi?
Forumda oyun oyna para kazan cinsinden konular açılmış. Raporladım. Bakalım silecekler mi?Su ustumdeki alinti yaptigim sahsi rapor etmeme ragmen niye hicbirsey olmadi? Hani aninda cozuluyordu yalanmiydi bu simdi. 11 saattir girmeyen bir admin... @ShiftBot girmeyi planliyorsunuz degilmi?
Soyle dusun. Birisi 2005ten beri foruma emek verip adminlik yapsin sonra tecrube 0 biri gelsin bu koltuga otursun her mesaja uyari versin sabah 12 lerde forumdaki raporlara bakmasin. Guzellik uykunu boluyoruz@shiftbot kusura bakma kardesim. Sen uyumaya devam et. Dogru olan bu zaten. Evet kalkisinida bize soracaksin. Madem admin oldun forumla ilgilenmek foruma girmek zorundasin. 12 saattir girmeyen bir adminin foruma ne gibi bir katkisi olabilirki? Sabah kalkip gece 2 lere kadar foruma bakan pesimistmi yoksa gece 12de yatip 12de kalkmayan bir adminmi istersiniz dostlar?Hadi biz bizeyiz gençler. Sorunlarımızı dile getirelim. @ShiftBot kaç gündür forumda 5 tane mesajı var. Doğru birşey mi ?
Hayırlı olsun.Sonunda senden tamamen kurtuluyorum Türk Telekom...
Ekli dosyayı görüntüle 18481
Yakında alım olur...Evet aynen öyle. Admın alımı olmaz. Mod alımı olur.
Yakında alım olur...
Anlamadım. Efendim?Alllllaaaaaahindirsem steamden hemen
![]()
Helaaaaaall[emoji106] [emoji106] [emoji106]
Bence güzel olmuş tasarımı. Anlayacağınız tasarımın güzelliği kişiden kişiye değişebilir .Lg G6 ile tasarımı iyice batırmışApple çeker bu sene fişi
Aynen. Tasarımda neden bu kadar kötüler anlayamıyorum.Lg G6 ile tasarımı iyice batırmışApple çeker bu sene fişi
Çerçeveler çok kötü olmuş... Apple bu sene fişi çekecek dediğim gibi.. Ben Xioami Mi 6'yı merak ediyorumBence güzel olmuş tasarımı. Anlayacağınız tasarımın güzelliği kişiden kişiye değişebilir .![]()
Valla Lg artık benim sadece panel üreticisi olarak anılacakAynen. Tasarımda neden bu kadar kötüler anlayamıyorum.