MuhammedSC
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 484
Bide enb kur ona bomba.
Bide enb kur ona bomba.
Beklenti yuksek.Bu sene kral s8 olacak. Apple arkadan nal toplar eğer yenilik yapmazsa.
Bir tane grafik modu indirdim ama grafik modu nasıl kuracağımı bilmiyorum.Bide enb kur ona bomba.
Bu sene kral s8 olacak. Apple arkadan nal toplar eğer yenilik yapmazsa.
İnşallah.Valla Apple 10.sene İphone için çoşturacak.
O da zevk meselesi aslındaÇerçeveler çok kötü olmuş... Apple bu sene fişi çekecek dediğim gibi.. Ben Xioami Mi 6'yı merak ediyorum
Aman fiyatı da coşmasın daValla Apple 10.sene İphone için çoşturacak.
Güzel olmuş bence.fotosunu koysaydınız keşke:
![]()
Enbyi sadece oyunun oldugu yere atiyorsun.Bir tane grafik modu indirdim ama grafik modu nasıl kuracağımı bilmiyorum.
4300den girer trye benim tahminim.O da zevk meselesi aslında.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aman fiyatı da coşmasın da.
EvetLG G6 bugün mü tanıtılacak?
Fiyat aynı kalır da bizi ilgilendirmiyor malum Tl değer kaybetti ve devlet vergi'nin dibine vuruyorO da zevk meselesi aslında.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aman fiyatı da coşmasın da.
En güzeli. Ben de oyunlara karşı öyleyim.Nette olur olmaz karşıma. Çıkan reklam markalarına fena uyuz oluyorum elimden geldiğince o markalardan uzak duruyorum almıyorum
Bilgisayar kullanırken web tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullanın. Reklam engelleme eklentisi olarak Adguard'ı öneririm.Nette olur olmaz karşıma. Çıkan reklam markalarına fena uyuz oluyorum elimden geldiğince o markalardan uzak duruyorum almıyorum
sıkıntı mobilden girince youtube da ilk öıkan reklam videosu zaten video 9 sn gelmiş bana 5 sn sonra atlayabilirsin yazmış bende o oyunu veya uygulamayı ne kullanırım nede kullandırırım her videoda 5sn mi yiyorBilgisayar kullanırken web tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullanın. Reklam engelleme eklentisi olarak Adguard'ı öneririm.
Ya da host dosyasından reklam engelleyebilirsiniz.
Windows'ta host dosyasından reklam engellemek için açtığım şu konuya bakabilirsiniz:Nette olur olmaz karşıma. Çıkan reklam markalarına fena uyuz oluyorum elimden geldiğince o markalardan uzak duruyorum almıyorum
Google Play Store'da Ghostery adlı web tarayıcısı var. Bazı izleyicileri engelliyor, bir kaç reklamı da engelleyebilir.sıkıntı mobilden girince youtube da ilk öıkan reklam videosu zaten video 9 sn gelmiş bana 5 sn sonra atlayabilirsin yazmış bende o oyunu veya uygulamayı ne kullanırım nede kullandırırım her videoda 5sn mi yiyor
Hergün izleye izleye konuşmaları ezberledim. İnsan bir yerden sonra başka bir reklam koyunda onu izleyeyim diyorsıkıntı mobilden girince youtube da ilk öıkan reklam videosu zaten video 9 sn gelmiş bana 5 sn sonra atlayabilirsin yazmış bende o oyunu veya uygulamayı ne kullanırım nede kullandırırım her videoda 5sn mi yiyor
Ücretsiz kullanıyorsan belki o yüzdendir.Bu spoti'de önerilen parça listesiyşe ilgili bir ayar yok mu? Albüm dinliyorum aniden önerilen parçalara geçiyor. Tamam hoş da ben istediğim albümü dinleyemecemmi
Ücretsiz kullanıyorsan belki o yüzdendir.
Bi kore instagram sayfası açıp oradan para kazanmayı düşünüyorum[emoji1] [emoji1] [emoji1]Yazın bi yerde çalışacak olan var mı![]()
Belki ben.Yazın bi yerde çalışacak olan var mı![]()