Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
fotosunu koysaydınız keşke:
lg-g6-1.jpg

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Nette olur olmaz karşıma. Çıkan reklam markalarına fena uyuz oluyorum elimden geldiğince o markalardan uzak duruyorum almıyorum

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Şu LG telefonlara ısınamadım bir türlü çok itici geliyorlar bana nedense. Keza HTC' de aynı. Sevmediğim Samsung bu ikisinden daha iyi bence.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Nette olur olmaz karşıma. Çıkan reklam markalarına fena uyuz oluyorum elimden geldiğince o markalardan uzak duruyorum almıyorum
Bilgisayar kullanırken web tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullanın. Reklam engelleme eklentisi olarak Adguard'ı öneririm.
Ya da host dosyasından reklam engelleyebilirsiniz.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bilgisayar kullanırken web tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullanın. Reklam engelleme eklentisi olarak Adguard'ı öneririm.
Ya da host dosyasından reklam engelleyebilirsiniz.
sıkıntı mobilden girince youtube da ilk öıkan reklam videosu zaten video 9 sn gelmiş bana 5 sn sonra atlayabilirsin yazmış bende o oyunu veya uygulamayı ne kullanırım nede kullandırırım her videoda 5sn mi yiyor

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Windows'ta host dosyasından reklam engellemek için açtığım şu konuya bakabilirsiniz:
Host Dosyasından Reklam Engellemek
--- Gönderi Güncellendi ---
sıkıntı mobilden girince youtube da ilk öıkan reklam videosu zaten video 9 sn gelmiş bana 5 sn sonra atlayabilirsin yazmış bende o oyunu veya uygulamayı ne kullanırım nede kullandırırım her videoda 5sn mi yiyor
Google Play Store'da Ghostery adlı web tarayıcısı var. Bazı izleyicileri engelliyor, bir kaç reklamı da engelleyebilir.
Opera adlı web tarayıcısının Android için olanında da reklam engelleme özelliği varmış. Buyrun detayları inceyebilirsiniz:
Opera tarayıcı - haber, arama - Google Play'de Android Uygulamaları

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Hergün izleye izleye konuşmaları ezberledim. İnsan bir yerden sonra başka bir reklam koyunda onu izleyeyim diyor:D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Bu spoti'de önerilen parça listesiyşe ilgili bir ayar yok mu? Albüm dinliyorum aniden önerilen parçalara geçiyor. Tamam hoş da ben istediğim albümü dinleyemecemmi

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Ooo mwc'de şovlar başlamış. Gm 6 ve Nokia'yı merak ediyorum

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Yazın bi yerde çalışacak olan var mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...