- Reaksiyon puanı
- 1,230
Saçmalamayın GG Gökhan Gönül demek.
Ya da G*t*ne Goyim diyenler de var.
Eheh.

Saçmalamayın GG Gökhan Gönül demek.
Ya da G*t*ne Goyim diyenler de var.
Eheh.
Eyvallah hocam.Ya gitmeseydin keşke,neyse senin kararın senin bileceğin özleyeceğiz seni.![]()
Eyvallah hocam.
Seni de özleyeceğim.Eyvallah hocam.
iyiki doğdun ...İykidoğdum beeeeen iyki doğdum iyki doğdum iyki doğdum beeeeeeeeeennnn[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Çok teşekkür ederim[emoji4]iyiki doğdun ...
Doğum günün mü,nice senelere.Çok teşekkür ederim[emoji4]
İyi ki doğdunuz. Mutlu ve hayırlı yıllaraÇok teşekkür ederim[emoji4]
Okudum. Mesele bir forumun böyle kaliteli bir üyeyi kaybetmesiydi. Sadece Süleyman Hocam değil daha giden bir çok kişi var. Bir kaç üyenin lafına bakıp forumu bu hale getirdiler. Nedense ban yiyince dikta,dikta diye ağlayan üyeler; buradaki verilen gereksiz uyarılara ağlamıyor. Demek ki meseleleri adalet değilmiş,kendi menfaatleriymiş. Neyse dostlar. Ha bu arada yanlış anlama tepkim sana değil. Sen de benim dostumsun,arkadaşımsın. Yeri gelmişken söyleyeyim.Size cevap gönderdim okudunuz mu ?
Doğum günün kutlu olsun...Hepinize çoook teşekkür ediyorum. Sağolun var olun[emoji4]
Senin yapacağın espriyi.... Anladın senVe son nokta belki de virgüldür![]()
Höm höm.Senin yapacağın espriyi.... Anladın sen![]()
Yeşil çay iç. Günde 2 kere.
Nice huzurlu senelere.Hepinize çoook teşekkür ediyorum. Sağolun var olun[emoji4]
Üstünü çizmişler cevap veremez. Ama evet işe yarıyor.İşe yarıyor mu? Duymuştum bir iki kere
Aynen. Kendini tanıtmalısın @ShiftBot
Şimdiye kadar ne kadar mod. Admin gelip gelmişse hepsinin yaptığı ilk iş kendini tanıtmak olmuştuAynen. Kendini tanıtmalısın @ShiftBot
Geçen yaz gaza gelip 40 kilo verip 65 e düşmüştüm, şimdi baktım 20 kilo almışım, 10 kilo da benim vermem lazım. 1.80 boy var sanırım 75 normal olur. Bol yumurta ve sıfır ekmekle hızlıca kilo verebilirsin, yeşilçay ve kahve tüketebilirsin, yoğurtla zencefil yiyebilirsin. Metabolizmayı anlık hızlandırır bunlar.Kilo vermeye karar verdim. Apple watch boş boş yatıyor onunla günlük yürüyüşe çıkacam
Geçen yaz gaza gelip 40 kilo verip 65 e düşmüştüm, şimdi baktım 20 kilo almışım, 10 kilo da benim vermem lazım1.80 boy var sanırım 75 normal olur. Bol yumurta ve sıfır ekmekle hızlıca kilo verebilirsin, yeşilçay ve kahve tüketebilirsin, yoğurtla zencefil yiyebilirsin. Metabolizmayı anlık hızlandırır bunlar.
1.95 maşallah115 kilo 195 boy, göbek hafif sarkıtıyor sinirimi bozdu. 90'a falan düşsem iyi
1.95 maşallahçok fazla kilon yokmuş. Bölgesel egzersizlere de bakabilirsin