- Reaksiyon puanı
- 16,127
Aman abiSDN ekibine katılan yeni yöneticilerle forum güzellik yarışmasına dönmüş. Teşekkür ederim SDN.
İlham kaynağımız oluyo gözlerimiz güzellikler görünce.
Güzelleri farketmek için olma asabiAman abi
Bakıp bakıp hatırlarım artık ?Güzelleri farketmek için olma asabi
Onlar seni önce görmüştü tabii
Kendini çok şey bilmiş gibi sanarsın
Sankın o yanlışa kapılma abi
Devreleri yanlışlıkla yaktırma abi
Onlara hiç verme boş zaman abi
Zaman-zaman coşmalısın aman abi
Buda benden sana hatıra olarak kalsın. ?
No eco deseydın abı.Bugün Rainbow oynarken italyanın biri tayyipi övdü 'daha ne istiyon bro' falan yapıyo yarım yamalak ingilizcemle konuşmaya çalıştım herifle de iyice karıştı çok daha farklı yerlere gitti muhabbet....
Oha! Bu küçük bir şey değil, ayıp! Umarım bütün internetlerini sömürmüşsündür.Ya arkadaşlarıma bir daha asla telefon şifremi vermem. Tüm interneti bağlantı noktasını açıp yemişler. Gitti 80 lira çöpe. Yahu dağdan mı indiniz benim internetim ile Pes Mobile indirmek ne? Neymiş "arkadaşlarla giricektik senden alayım dedim nolmuş azıcık gittiyse". Banane ulan banane! Sanki ben giricem! Bi' de 4 kişi birden indirmişler 3 GB x 4 12 GB. Dağ ayıları ya!!!!! Azıcık diyor bi de. 45 gün geçerliydi mis gibi kullanacaktım zaten 14 GB vardı. Bir tek ben mi böyle küçük şeylere takıyorum anlamadım ama iletişimi bile kesesim geldi. Parayı da geçtim, izin almadan sormadan yapılır mı ya? .
geçmiş olsunAa istediğimizi yazabiliyor muyuz buraya, güzelmiş yanlış anladıysam affola, çok uzun zamandır foruma girmiyorum. Ailem dahil kimseye anlatamadığım bir şey yazayım, anlayışlı bir ailem olsa anlatabilirdim. İki seneden fazla bir süre önce hastanede yatmış, yıllardır dünyanın ilacını kullanan nurtopu gibi bir bipolarım (mükemmel benzetme hahahsh) veee bu aralar tekrar delirmeye başladımmm! Tebrikler, Bakırköy’e bedava bilet kazandınız hahshshd. Şakaya vurduğuma bakmayın harbi korkuyorum, yeni bir ilaca başlandı diğer ilaçlardan birinin dozu artırıldı, ailem neredeyse hiçbir halt bilmiyor bilseler kavga edeceğiz falan. İntihar düşünceleri cabası. Kendime çok zor hakim oluyorum, dürtüsel ve sıkıntılı davranışlarım var. Bazı zamanlar algım çok bozuk oluyor sağlıklı düşünemiyorum, hareketlerimi denetleyemiyorum. Acillik olmaktan korkuyorum. Tekrar hastaneye yatmak istemiyorum be Gençliğimin baharında yani niye bunlar oluyor hee bir de haziranda yks var, çalışmak da çok zorlaştı kafam dağınık olunca. AYT den hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir. TYT neti seksenlerde takıldı kaldı. Mezuna kalmayı kaldırabilir miyim falan… Ölme eşeğim ölme…
çok teşekkürlergeçmiş olsun