- Reaksiyon puanı
- 12,506
İyiyim dersem yalan olur. Ama işte iyi olmaya çalışıyoruz. Siz nasılsınız?Hocam kabullenmek istemiyorlar maalesef. Uzun zamandır görüşmüyoruz, nasılsınız?
İyiyim dersem yalan olur. Ama işte iyi olmaya çalışıyoruz. Siz nasılsınız?Hocam kabullenmek istemiyorlar maalesef. Uzun zamandır görüşmüyoruz, nasılsınız?
Ben de elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum. Sizi de bayağıdır görmemiştim.İyiyim dersem yalan olur. Ama işte iyi olmaya çalışıyoruz. Siz nasılsınız?
hocam çok saolun vallaha uzun zamandır böyle bir cümle duymamıştım bana karşı.Bu tarz şeyler de genellikle bir problem yaşamanız sonucunda olur. Eğer özel değilse probleminizi dinleyebilirim.
Öğretmenim zaten. Davranışları çok iyi analiz edebiliyorum, bu sene de 28 yaşında olacağım. Zamanında benzer sorunları ben de yaşadım, tecrübe iştehocam çok saolun vallaha uzun zamandır böyle bir cümle duymamıştım bana karşı.
şuan öyle bir sorunum yok sadece konu önüme çıkınca yazmak istedim
hocam öncelikle yeni yaşınız kutlu olsunÖğretmenim zaten. Davranışları çok iyi analiz edebiliyorum, bu sene de 28 yaşında olacağım. Zamanında benzer sorunları ben de yaşadım, tecrübe işte
Hocam hangi ders hocasısınızNeden şaşırdın ki?
İngilizce.bilmiyorum
Hocam hangi ders hocasısınız
Hala bu telefonu mu kullanıyorsun conficker reyiz ?Ekli dosyayı görüntüle 168154
maxiplus5'i Linux Mint Mate Iphone4 sanıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 168155
iphone'um olucak mı? gerçi zor...
Metallica çalmak işi sadece spotify onu silsede hala çalıyor.Hala bu telefonu mu kullanıyorsun conficker reyiz ?
Merhaba.Merhaba.
Nasılsın?Merhaba.
İyiyim, siz nasılsınız hocam?Nasılsın?