Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Dört yanım hüsran
Dört yanım yalan
Dört yanım hüzün
Dört yanım isyan!

Ahmet selçuk ilkan

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Üstelik yalan döner dolaşır senin başına çorap örer.

Stephen king

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Söyleyip rahatlayabileceğim tek bir şey var oda dişim ağrıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım çok sıkılıyor. Evde durmaktan, dışarıda sürekli maske takmaktan bıktım. İnsanların birbirleri ile anlaşamamasından bıktım. bıktım işte...
Kim bıkmadı ki

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Türkiye'de hep fazla para gider diye diye bazı şeyleri üretmiyoruz veya yanaşmıyorlar. Sonra başka ülkelerden geliyor her şey, tabii ki pahalı oluyorlar. Bir zaman sonra taksitle bile bir şey alamayacağız sanırım. İki de bir zamlarla pahalılaştıkça pahalılaşıyor her şey.
Ama ben boşuna diyorum yine. Çünkü insanların umurunda değil ya da yine farkında değiller. Ayakta uyuyorlar resmen. Başka ülkede olsa isyan bile çıkardı. O olmasın ama insanların da sesini çıkarması lazım. Boş boş dururlarsa hep kendilerine zarar.
Yaşama sevinci kalmıyor insanda. Hiç eğlenemeyecek miyiz bizlerde? Hakkımız değil mi? Biz gençler veya çocuklar falan istediğimizi alamayacak mıyız? Başka ülkelerde rahatça iyi bir bilgisayar alabilirler, konsol alabilirler, hele bir kaç oyun birden alabilirler. İndirim onlarda da oluyor. Asıl indirim onlarda olan indirimler. Bizde bir kaç bin TL olan şeyi 200-300 TL düşürmekle indirim sayılmıyor. Yine pahalı.
Yani kısaca bu ülke böyle devam ederse her geçen zaman her şey pahalılaştıkça pahalılaşacak. Bir şeyi satın almakta zorlaştıkça zorlaşacak.

Son düzenleme:

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Nasılım? @Usain
images.jpeg-1.jpg

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
topu kendin atmadığın zaman, yani atamadığın o ender durumlarda daima doğru insana pas vereceksin stephen king

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Bu devran elbet bir gün dönecek...

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Sevgi üzerine öğretici ailece seyredilesi bir film hayvan ve insan ilişkisi üzerine belgesel ve gerçek bir film hachiko yu seyredince siz de böyle bir hayvana sahip olsam diye düşüneceksiniz

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Hayvan hakları yasası duyduğum en iyi şeylerden biri. Onlarında bizim gibi canı var. Onlara da saldırmak tabii ki de suç olmalı ve cezası da olmalı.
Ben hiç muhabbet kuşuma vuramazdım. Öyle düşünmem bile. Hep ilgilenirim, salarım ve konuşurum, o da mutlu olur ve de bende mutlu olurum. ?

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Elektriğe %15
Doğalgaza %12
LPG'ye 60 kuruş zam..

Almanya kıskançlıktan çatlıyor!
İngiltere kan ağlıyor!
Amerika 'ßiz neden böyle kol gibi zamlar yapamıyoruz' diye ağıtlar yakıyor!

Halk elektriğe %15 zam ödeyecek ki, onların saray saltanatı bozulmasın! Halk Doğalgaza %12 zam ödeyecek ki yandaşları 3,5 maaş alsın! Halk yediği porsiyonu küçültecek ki onlar tartaletli humus yesin! Ey celladına aşık Halk, Ne zaman uyanacaksın?

E5NtaEXWEAUNwHB.jpg

E5Ntao3VIAECJYj.jpg

Gördün mü atağa kalkan ekonomiyi akp'li kardeşim.

Reaksiyon puanı
6,380
Aga asfalttan ve mat boyalı binadan yansıyan güneş ışığı CS'de flaşa bakmış etkisi vermez ya...

O nasıl bir yoğunluktur.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Diyarbakır'da 2001 yılında uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Emniyet Müdürü Gaffar Okkan

S-O-U-L

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Yav sen nasıl bir insansın kardeşim neden insanları dolandırıyorsun elin ayağın tutmuyor mu gir bi işe hakkın ile paranı kazan , umarım duşta ayağın kayar (beni dolandıran kişiye) ...

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Seksenler bitsin artık. Artık 1 dakika bile izlemek istemiyorum. Bitiriyorlar sonra yine başlıyorlar iki de bir. Tamam ilk bölümleri sevmiştim sayılır ve izliyordum ama çoktan bozmaya başladı. Diziyi uzattıkça uzatıyorlar ve bozuyorlar. Artık diziden o kadar çok nefret ediyorum ki, sesini bile duymak istemiyorum.
Bitirin artık. Daha fazla aynı dizi aynı şeyler olmasın.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Seksenler bitsin artık. Artık 1 dakika bile izlemek istemiyorum. Bitiriyorlar sonra yine başlıyorlar iki de bir. Tamam ilk bölümleri sevmiştim sayılır ve izliyordum ama çoktan bozmaya başladı. Diziyi uzattıkça uzatıyorlar ve bozuyorlar. Artık diziden o kadar çok nefret ediyorum ki, sesini bile duymak istemiyorum.
Bitirin artık. Daha fazla aynı dizi aynı şeyler olmasın.
Ben izliyorum hala gideri var.

Reaksiyon puanı
6,380
Tarihin gelmiş geçmiş en büyük ve yıkıcı savaşı, Büyük Fikir Evrimi Savaşı.

Tamamen amaçlarından uzaklaşmış, evrimleşmiş, karanlıkla, primle ve acındırmayla beslenen feministlere karşı sadece yaratılışlarından dolayı ortaya çıkan bağlılık gereksinimini sağlayıp özgürlüğü yaşamak isteyen insanlar.

Feminizmin yarattığı savaş ve kaos ortamının karşısında, normal insanlar için uğurunda savaşmak için iki kavram doğmuştur. Barış ve huzur.

Savaşın sonuçlarında ise on binlerce insan barış ve huzur uğuruna can vermiş, kanları iki ana sıradağ arasındaki boşlukta en büyük gölü oluşturmuştur. Ve temiz kalplerden geçen kan zamanla dönüşerek en verimli, en güçlü su olmuştur.

Evrimleşmiş feministler ise Var Oluşun Topraklarının yani Orta Dünya'nın tam ortasında insanlar tarafından inşa edilmiş karanlık çöllere hapsedilirler. Karanlık çöllerin etrafına ise en derin kanyon kazılmıştır. Bu kanyonun zeminine ise o gerçekliğin cehenneminin ateşinden küçük bir parça ateş konulur ve evrimleşmiş feministler bir daha asla karanlık çöllerinden çıkıp o gerçekliğin Dünyasını karanlığa sürükleyemezler.

Bir mitolojinin parçası olabilir bence. Ya da sadece bir tarih kurgusunun parçası. O mitolojinin gerçekliğindeki tarihin en yıkıcı savaşı. Bir fikrin, akımın karanlığa evrimleşmesine, insan nefsi ile kötü bir şey haline dönüşmesine karşı verilen savaş. Aklıma da ilk feminizm geldi tabii.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Anlaşabileceğim doğru düzgün insan bulmak zorlaşıyor gitgide. İyi düşün iyi olsun da gereksiz artık. Her şey saçmalaştıkça saçmalaşıyor. İnsanlarda saçmalıklara kendini kaptırıyor. Bu Türkiye'de ne zaman sorular düzelecek? 20 yıl sonra, yani 40 yaşımda bile düzelmeyecek mi?

Son düzenleme:

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Ankara Hamamönü sokaklarında yürürken kendinzi birkaç yüzyıl öncesinde hissedeceksiniz.