S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Sorsan matematikleri zayıftır ama menfaatlerini hatasız hesaplarlar.
selam@BeyinBedava ne ara gitti ve neden gitti? O da forumu bıraktı herhalde, galiba.
Ne farkları var acaba normal olanla?Nedir bu mekanik klavye olayı ya bana normal bir klavye yetiyor.
1941 yada 1945 olunca bırakırsın. Daha dünya savaşlarını görmelisin.Atıştırmalık konu yok mu ya, hızlıca mesaj kasıp 1453 mesaj olayım da forumu bırakayım istiyorum. Sıktı.
Ouuu yeni üye görüyom. Hoşgelmişsin sefalar getirmişsin.@_Zaur_, merhaba yakışıklı erkek.
Hızlı bir erkek.Ouuu yeni üye görüyom. Hoşgelmişsin sefalar getirmişsin.
Tanışalım mı?
Görüşelim mi?
Şam yemeğine çıkalım mı?
Benimle evlenir misin?
Çocuk ister misin?
Çocuğu evlendirelim mi?
Gelinimizle kavga etmeseneee
Torunumuz güzel demi?
Çocuklarımızda iyi bakacağına söz ver ben artık bu dünyadan göçüyorum...
hıııığğğğğğ
Mezar kazılır.... Zaur gömülür.... Pamuk tıkamamak için vasiyyet unutulur zaura pamuğu tıkarlar
Selam aldığım anda nikahı basarım affetmem.Hızlı bir erkek.
Oturalım mı nikah masasına?Selam aldığım anda nikahı basarım affetmem.
Kardeş kimin multisisinOturalım mı nikah masasına?
Multi ne demek?Kardeş kimin multisisin
Zaur' un arkasında biz varız kimse onun duygularıyla oynayamaz
Böyle hızlı ve öfkeli yeni üye ilk kez görüyom. Ateşli birisine benziyorsun.Oturalım mı nikah masasına?
Aylık 700-800₺ giderim var. Masrafsızım.Böyle hızlı ve öfkeli yeni üye ilk kez görüyom. Ateşli birisine benziyorsun.
Nikahdan önce 1 güne kaç para yaktığını öğrenmemin sakıncası yok demi?
Yani diyor ki, burdaki üyelerle iyi anlaşabilir misin?Multi ne demek?
Yakışıklı beyefendi, benimle neden dalga geçiyorsun?Yani diyor ki, burdaki üyelerle iyi anlaşabilir misin?
ahaaaaa yakaladımmmmm ?Yakışıklı beyefendi, benimle neden dalga geçiyorsun?
Seni kendinden iyi tanıyorum. Yakışıklı beyefendi.ahaaaaa yakaladımmmmm ?
Bilgili virine benziyorsun. Beni soyup soğana çevireceğinden şüpheleniyorum nedense.
Vaaaoovvvvvv oh şittttSeni kendinden iyi tanıyorum. Yakışıklı beyefendi.
Seni nikahıma alacağım o yüzden.Vaaaoovvvvvv oh şitttt
Olmaz, seni nikahıma alacağım.Arkadaşlar taklaya geldim kurtarın beni. Adam beni şeyapıcak ciddi ciddi niyetlendi.
Yönetim baskın timi adamı banlayın kurtarın bu masum Zaur`u.
Özel harekatı arıyorum biraz bekle.Arkadaşlar taklaya geldim kurtarın beni. Adam beni şeyapıcak ciddi ciddi niyetlendi.
Yönetim baskın timi adamı banlayın kurtarın bu masum Zaur`u.
Yaa senin yüzünü bile görmedim. Ne bilem kimle evleniyom. Kendi Resimini atda bakalım.Olmaz, seni nikahıma alacağım.
Manat gönder manat.Yaa senin yüzünü bile görmedim. Ne bilem kimle evleniyom. Kendi Resimini atda bakalım.
Belki beğenirim. Sende güzel biri olabilirsin.
Fazla güzel olursan araba senin olsun. Ayda 2000 kağıt para harcarım yeterki mutlu olalım