Sanada SelamSelam.
Sen tarihçi olsana. ?Şanlıurfanın Halfeti ilçesi M.Ö 855 de Asur kralı III. Salmanassar tarafından kurulmuş olup ilk ismi Şitamrat" adını taşıyordu. Şehir Hitit, Asur, Med, Pers, Makedon, Selevkos ve Partlar'ın idaresinde kalmıştır
Yokkk olmaz ben kopyala yapıştır paylaşcıyımSen tarihçi olsana. ?
Ukranya küçük bir ülke savaş çıksa Rusya yener galiba ukranya Amerika'ya güveniyorUkrayna arkadayız be adamım. Rusyaya göğüs geren koca yürekli ülke.
Putinin sonu Hitler gibi olacak sanki
Bu yüzden mi devre dışı bıraktın hesabını?"Peki, devre dışı bıraktığında sadece admin mi açabiliyor?" diye sordum. "Bence sormak yerine neden denemiyorsun?" cevabını aldım.
Hayırdır, ne bu tripler?
Aşırı kalitesiz bir oyun .oyun yapmayı düşünüyorum. yürürken türkü falan çalacak, görev noktasına geldiğinizde sela sesi duyulacak ve görev bitince ezan okunacak.
alırsınız oyunu değil mi?
Hocam mezarlık var gelince fatiha okunuyor. Çok iyi değil mi? Hem bu sayede oyun fiyatında indirime gittim, 10 tlden 30 tl ye düşürdüm oyunun fiyatını.Aşırı kalitesiz bir oyun .
(Cami eklemen lazııım.)
Oyunu global yapmazsan vallahi almam xdoyun yapmayı düşünüyorum. yürürken türkü falan çalacak, görev noktasına geldiğinizde sela sesi duyulacak ve görev bitince ezan okunacak.
alırsınız oyunu değil mi?
O zaman fiyatta biraz daha indirime gideriz. 40 lira iyidir.Oyunu global yapmazsan vallahi almam xd
50₺ iyi.O zaman fiyatta biraz daha indirime gideriz. 40 lira iyidir.
Caminin yanına bir de kilise yaparız hocam. ?50₺ iyi.
Neden olmasınCaminin yanına bir de kilise yaparız hocam. ?
hocam gif'teki çıtır kim?Neden olmasın
Hocam karakter yaralandığında 'yetiş ya Ali ya Muhammed ya İsa... kim müsaitse diyor'@berke0007777, Emma Watson. Bir de o kadar oyun yapmışken, oyunculara din dersi vermeyi de unutma.