- Reaksiyon puanı
- 10,459
%50 indirimle 75 tl yapacağım oyunu.
. Alan olacak mı göreceğiz.%50 indirimle 75 tl yapacağım oyunu.
Buluruz birkaç tane saf. Pardon zengin.... Alan olacak mı göreceğiz.
hadi inşallah xdBuluruz birkaç tane saf. Pardon zengin...
Benim kuş, sürekli dolabın arkasına düşüyordu.Evin yeni üyesi yavru bir muhabbet kuşumuz var. Yaramaz mı yaramaz sormayın dün akşam iki sefer uğraşa uğraşa yemliğini düşürdü.
Az para değil.Control oyunu 85 liraya düşmüş. Fragmanlarından, oynanış videolarına kadar biraz göz attım fakat yinede pahalı kalıyor.
Zamanında Shadow Tomb Raider almışım, 70 liralık tam fiyaskoydu. Bu oynunda neredeyse içerik değeri çok farksız da değil. Fiyatı düşecektir. Gündemden de iyice kayboldu.Az para değil.
Baş harfi "M" olan moderatör vermişti bana bu cevabı. Hayır, moralim bozuktu ve biraz da canım sıkkındı.Bu yüzden mi devre dışı bıraktın hesabını?
Ulaçtan sonra virgül gelmez.Bir de o kadar oyun yapmışken, oyunculara din dersi vermeyi de unutma.
YouTube'da ne izliyorlarsa hemen buraya aktarıyorlar.Söyle rahatla bölümü, YouTube bölümüne dönmüş.
oyun yapmayı düşünüyorum. yürürken türkü falan çalacak, görev noktasına geldiğinizde sela sesi duyulacak ve görev bitince ezan okunacak.
alırsınız oyunu değil mi?
Yürüyünce saz seside çıksınAteistleri kaçırıp çubukla olesine kadar dövmeyide ekle.
Köşe başında mini etekli kızları ekle. Ona taraf bakınca puandan düşsün.
Ama kıza bakmayarak yanına yaklaşıp doğru yola getirince bonus puan gelsin.
Hatta kendine 3-5 karı yapma özelliği olsun.
Arabada yüksek sesle müzik dinleyenlere taş fırlatma özelliği gelsin.
Otoyolun taa ortasında namaz kılma özelliğide gelsin. +200% bonus puanYürüyünce saz seside çıksın