- Reaksiyon puanı
- 23,439
Daha çok manat gönder.Al hepsi senin olsun.
Gerçek resimini görelim de hele. Baya acelecisin ya bi sabretDaha çok manat gönder.
ManattttttttttttttttttttttttttGerçek resimini görelim de hele. Baya acelecisin ya bi sabret
Afedersin ama ben Dolarla işlem yapıyorum. Oyüzden sana manat yok.Manatttttttttttttttttttttttttt
Para ver.Afedersin ama ben Dolarla işlem yapıyorum. Oyüzden sana manat yok.
Israr ettiğin için de Dolar da yok.
Israrcıları sevmem. Para avcılarını da ?
1200 Dolar maaş alıyom 1 cent bile vermem.Para ver.
Heh olsun işte 2000 manat kadar 2000 derdim var.
Evet fakirimHeh olsun işte 2000 manat kadar 2000 derdim var.
Belki fakirsin ama benden mutlusun zannimce.
Aslında bende zengin değilim. Bu aktivitelerimle Zenginlerin çoğundan zenginim.Evet fakirim
çok kral adamsın.Aslında bende zengin değilim. Bu aktivitelerimle Zenginlerin çoğundan zenginim.
Kendini zengin gösterme sanatı derler buna. Müdürüm bile benim bisikletime verdiğim paraya üzülüyor. Aha ben böyle zenginim sajsdghasghdajhgda
D-Smart evet iyi değil.Dsmartnetin Allah belasını versin bi csgo oynayım dedim ping hep 1000 üstünde hiç inmiyor
Can sıkıntısı bol bol msj yazıyorum öğren ve eğlen misali@Murataltug, forumda baya aktif olarak takılmayı seviyorsun sanırsam.
Senin gibi adamdan her foruma lazım.Can sıkıntısı bol bol msj yazıyorum öğren ve eğlen misali
Her ne kadar kimisi beğenmese mesaj kasıyorsun desede evet mesaj yazmayı seviyorum bu 'na mesaj kasmak ta diyebilirizSenin gibi adamdan her foruma lazım.
@DeveloperSDN forum'da ziyaretçi sayısı neden bu kadar fazla?
Bizim attığımız banlar sağlam.SDN forum'da ziyaretçi sayısı neden bu kadar fazla? Diğer forumlarda 1 üyeye 3 ziyaretçi oluyor ortalama. Burada 1 üyeye 50 ziyaretçi denk geliyor.
SDN: Ekli dosyayı görüntüle 146259
Diğer forumlar: Ekli dosyayı görüntüle 146260
Ekli dosyayı görüntüle 146261
Bana da senin her yoruma komik atman bayağı garip geliyor. Onu ne yapacağız?Atma demiyorum ama baya bi garip geliyor
Neden?Çok tedirginim ?
Neden?