Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Bir daha profillere anlamsız şekilde "Vista" yazana basarım uyarıyı. Tek tek basarım haberiniz olsun.
Abi ya Elim yerinde rahat duramyor. Senin Profiline Vista yazıcam az daha :D sdjshjdjsh
Yazıp yazıp siliyorum İyi ki gönder butonu var yoksa demin gider ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Herkesi Miyavka'liyarak selamlıyorum. ?

3720914b45981f8e395e83a1d1b1797c.gif

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
CS:GO'yu tam da şu an tamamen bırakıp bilgisayarımdan kaldırdığım için o kadar mutluyum ki. MM Sunucusunun 64 tick olması yetmiyor gibi, Sevgili Valve'nin ipini koparana "Hile mi açacaksın? tabii ki açabilirsin burası MM" demesi ve hatta daha fazlasına şahit oldu bu gözler senelerce! şu saatten sonra ısrarla bu oyunu oynamak isteyenlere diyeceğim tek şey; ya gidin FACEIT & ESEA vb. kaliteli platformlarda 128 tickin keyfini sürün, hile derdi olmadan oynayın oyununuzu ya da yere bakarak sizi vuranları, karşı baseden sizi izleyenleri, sanki bir makineymişcesine kurşununu bir gram sektirmeyenleri sineye çekin ve oyunda AFK kalmaya devam edin.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
CS:GO'yu tam da şu an tamamen bırakıp bilgisayarımdan kaldırdığım için o kadar mutluyum ki. MM Sunucusunun 64 tick olması yetmiyor gibi, Sevgili Valve'nin ipini koparana "Hile mi açacaksın? tabii ki açabilirsin burası MM" demesi ve hatta daha fazlasına şahit oldu bu gözler senelerce! şu saatten sonra ısrarla bu oyunu oynamak isteyenlere diyeceğim tek şey; ya gidin FACEIT & ESEA vb. kaliteli platformlarda 128 tickin keyfini sürün, hile derdi olmadan oynayın oyununuzu ya da yere bakarak sizi vuranları, karşı baseden sizi izleyenleri, sanki bir makineymişcesine kurşununu bir gram sektirmeyenleri sineye çekin ve oyunda AFK kalmaya devam edin.
Bence CS:GO artık oynanabilecek bir oyun değil.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,646
Bende oynuyorum ama hiç hile göremedim.

Abim daha önce paralı versiyonu almıştı ondan olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence CS:GO artık oynanabilecek bir oyun değil.
Sırf kutu satabilmek için oynuyorum :Dç

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Daha büyük alternatifleri bulunuyor. Düşmana gider.

Dosta değil düşmana gider.

Sevmediğim Arkadaşım : Kanka PSU Lazım

Ben: Al al al al bunu hemen çok iyi ya Nasa bile kullanıyor.

2 Gün sonra BÖĞM

Sevmediğim Arkadaşım : Kanka bu patladı.

Ben: O roket ateşlemek için kullanılıyor ama.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Cümle sonuna nokta koyulur. Nokta yerine emoji koymandan bile Technopat üyesi olduğun anlaşılıyor. "TP'de" yerine TP'ta olarak yazılmalıdır. Yabancı kısaltma ve yabancı özel isimlerde telaffuza göre ek gelir. =)
Tr öğrenmeni?

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
İlk konumu buldum kimse cevap yazmamış canınız sağolsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi cevap yazmanıza gerek yok