Sony Xpreia Z1 Su testi ve sorunu. :(

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle herkese merhabalar,1 hafta önce Vodafone'den Sony Xperia Z1 aldım bu akşam bi test edelim dedik küçük bir leğenin içine su dolduldurduk test ettik hiç bir sorun yoktu ekranda vs birde sesi deneyim dedim ses'de kısılma ve boğuklaşma var.Sizce bir sorunmu oluştu ? Ayrıca bir sorun oluşsa sudan dolayı garanti bunu karşılıyormu Not: Kapaklar kapalı idi.

Teşekkürler...

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Belli bir süre kısılması normaldir ama hep kısık kalırsa o sorun işte.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çok teşekkürler bu arada su ile bir problem olduğunda kapaklar kapalı ile bu telofon garanti kapsamınamı girer sıvıdan dolayı ?

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kardeş sıvı temasından dolayı garantiye giden telefonların çoğu mağdur olmuştur malesef. Ancak kapakların kapalı olduğunu o anda elinde video felan varsa sorunsuz tamir ettirirsin.
Bu arada sıvı temasından sonra yaklaşık 20 - 30 dk ses kaybı normal ;)

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi milletimizi anlamıyorum. Aa su geçirmiyor haydi leğene atalım, musluğa tutalım. Gerçekten anlamsız.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Benim Z1de de öyle yaklaşık 15 dakika kadar bir tık aşağı seviyeye iniyor ses daha sonra su tamamen içinden çıktığından normal ses seviyesine geliyor sorun yok :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Tekrardan bir hatırlatalım da sorun olmasın. Sony size suyun içine atın demiyor sadece suya dayanıklı diyor yani geçirmeyeceği garantisi vermiyor. Kısaca dikkat edin yani gidip öyle deneyler yapmayın sonra mağdur olabilirsiniz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Tekrardan bir hatırlatalım da sorun olmasın. Sony size suyun içine atın demiyor sadece suya dayanıklı diyor yani geçirmeyeceği garantisi vermiyor. Kısaca dikkat edin yani gidip öyle deneyler yapmayın sonra mağdur olabilirsiniz.

Z de öyle demedi ama Z1 için bunu söyledi. "Waterproof smartphone" adı altında çıkan bir cihaz bu. Commercial ads yazın, çıkar.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

IPX8 sertifikası su geçirmez demek.