Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda konusma sırasında karşıdan gelen sesde patlama cızırdama olmaya basladı.hic karsılasan varmı acaba

NOUMAQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
129 Mb lık Bir Güncelleme Var Onu Yüklüyorum WIFI den En Sonunda Doğrulanmadı Diyor Çözümünü Bilen Varmıdır ?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar bişey sorcam 5.0.2 dan sonra batarya daha az gitmeye başladı bide bende fazla oyun olmamasına rağmen 2 gb boş alan vardı bende fabrika yaptım yapmaz olaydım şimdi tel en ufak bişeyde ısınıyor şarj olurken nette gezerken küçük oyunlar oynarken ne yapmam lazım

NOUMAQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı Şekilde Güncelleme Yaptıktan Sonra Batarya Su Gibi Gitmeye Başladı !..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ufak bi sorum var bu pembe kamera olayı herkeste var mı ? ve çok fark ediliyor mu?

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ufak bi sorum var bu pembe kamera olayı herkeste var mı ? ve çok fark ediliyor mu?
Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Bu sony firmasının kronik bir sorunu gibi duruyor.Bu telefon çıktı çıkalı devam eden bir sorun herhalde.Ben aldığımda dikkat etmedim.Zaten ençok beyaz zeminlerde vede arka ışığın az olduğu loş ortamlarda belli olan bir sorun.Çekilen fotonun ortasında oluşan yuvarlak bir hafif pembelik.Bol ışıklı gündüz veya gece ortamlarında görünen bir sıkıntı değil.Olay yazılımsal olsaydı şimdiye çözülürdü gibi.Görüntü kameranın kendi sorunu gibi.Ama bana sorarsan çok sıkıntı deil gibi.Ama gene de sony için yakışmayan bir durum.İnşallah çözülür.Şimdilik deneyim olarak bunu edindim.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
ya bi de ön kamera nasıldır ? yani sonylerde hafif sisli oluyodu genelde ama bilemedim alsam mı almasam mı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teknosadan z3 compact aldim 3-4 ay önce,kasko da yaptirmadim. Dün düşürdüm ekran kirildi. Teknosaya götürdüm fiyat bildirecek kvk. Oradaki görevli muhtemelen yaptirmazsiniz, telefonun kendi fiyatina yakin ücret istenir dedi. Bilgisi , önerisi olan var mi arkadaşlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Parası 100 tl kadar birazdaha düşük olsaydı keşke.Bu fiyata bu özellik bedava telefon.2 3 Haftaya kadar biraz daha düşerse hiç düşünmeden alıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z3 compact alana asla pisman olmaz arkadaslar.Pil normal kullanimda 2 gun.Kamera bircok uygulamasi ile harika.Muzik zaten sony'nin isi.Boyutlar ideal..Dahili hafiza 16 GB.Daha ne olsun :thumbup1:

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkes sürekli sorunlardan bahsetmiş ben 2014 kasım ayından beri kullanıyorum. Telofonu ağır şartlar altında kullanıyorum. Maşallah hiçbir sorunu yok. Su altı fotoğraf video beni cok tatmin etti. Suya telefonla dalıyorsun düşünmeden. Şu pembe kamera bende olmadı. Kamera ayarlarında yumuşak ten efekti var. Eğer ondaki renklendirmeyi diyosanız o hata değil yani. Telefondan memnunum yani. Her kuruşuna değer. Herkes sıkıntıları anlatmış. Telefon lekencek :D

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
telefonumda asphalt 7 oynuyorum ve yıldız topladıkça facebook ta paylaşıyorum ama şu anda paylaşamıyorum hata veriyor ve bunu gameloft firmasına yazdığımda benden cihazımın MAC adresini ve facebook sayısal kullanıcı numaramı istediler.sizce vermeli miyim?

SEMİH!!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
piyasadaki en mantıklı telefon performans telefonu tam bir cep herkülü fazla para vermeyip iyi bişey alalım diyenlerin 1 numaralı tercihi olabilir

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Çok güzel telefon ama insanlar Sony markasını tanımıyor. Samsung LG ve Apple dan başka marka bilmiyorlar.

B

balperist

SDN Okuru
Bu gün birşey farkettim arkadaşlar
Telefonu suya soktuktan ve sudan çıkardıktan sonra hoparlör den ses az geliyor, mikrofon dan da karşı tarafa ses saçma sapan gidiyor ;) bu olay 1-2 dk ya düzenliyor, 2 defa denedim ikisinde de aynı oldu bilginize
Bende de aynı durum oldu ama düzelme olmadı. Şu anda handsfree yi kullanamıyorum. Ne yapmalıyım??

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullananlar söyleyebilir mi uygulamalar direkt olarak sd karta kurulabiliyor mu yeni güncellemeyle

evren_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende z3c almak istiyorum çok araştırdım fiyatına değer telefonlardan. Sizce alsam pişman olurmuyum yoksa 1500 TL ye kadar başka telefon önerir misiniz ?

vampyre06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yoğun araştırmalar sonucunda en son kafayı yemeden z3c alabildim arkadaşlar.Htc one m8 alacaktım fakat nereye sorsam stokta kalmadı cevabı aldım.O hışımla girip sony centerdan aldım ve iki günlük gözlemime dayanarak memnunum diyebilirim.Pembeleşme problemi çıkmadı henüz inş da çıkmaz.Alacaklara tavsiye ederim bu cihazı

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yoğun araştırmalar sonucunda en son kafayı yemeden z3c alabildim arkadaşlar.Htc one m8 alacaktım fakat nereye sorsam stokta kalmadı cevabı aldım.O hışımla girip sony centerdan aldım ve iki günlük gözlemime dayanarak memnunum diyebilirim.Pembeleşme problemi çıkmadı henüz inş da çıkmaz.Alacaklara tavsiye ederim bu cihazı
Her açıdan M8 den iyi bir cihaz aklında soru işareti kalmasın. Gönlünü ferah tut

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam 2 aydır telefonu alıcam gidip gidip dönüyorum okadar kararsızımkiii. bide emin değilim :D ıphone 6mı alsam aslında ne alacagımıda bilmiyorum çünkü ilk android telefonum. z3c çokkk begendim. ama bakıyorum diğer telefonlar hep 5 inc yada daha fazla acaba küçük diye sonra pişman olurmuyum kardeşm sürekli büyük al küçük bu telefon diyor kafamı karıştırıyorr.. bide özellikle şu şarj girişi çok canımı sıktı ben o kapakcıgı hemen kopartırım kesin ya çok dandik duruyor. üstüne manyetik şarjda mıknatıslı oldugundan kıpırdatmamak gerekiyormuş falan. bidee. kasko yaptırmalımıyım 1 yıl için 285 tl istedi teknosaa. kardeşime mediamaktn aldık telefona 2 yıl garanti yaptırdık.ilk ay kırıldı. kaskoya telefonu verdik ! cam taktılar. hoparlör bozuk geldi.bidaha verdik dokunmatik çalışmıyor. bidaha verdik kasayı farklı farklı iki renk takıp göndermişler. üstüne iade istedik 6 ay garanti süresnce oldugundan %75 ini karşılarmış. telefonu pert kabul ettiler bide. o yüzden kaskoyada zerre güvenim kalmadı. ........ !! hımmm bu arada bu hafta turunncu indirimle 1499 düştü telefon :D bide dün nerdeyse gidip alıyordum :D:D banaaa yardımcı olun lütfen. netleşmedi kafamdakiler birtürlü. sürekli telefonda değiştirmicegim için boşuna para vermiyim iyi değilse gerçi çok çok iyi yorumlar okudum telefonla ilgili. şu teknosa indirimini kaçırmıyım :D

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
tam 2 aydır telefonu alıcam gidip gidip dönüyorum okadar kararsızımkiii. bide emin değilim :D ıphone 6mı alsam aslında ne alacagımıda bilmiyorum çünkü ilk android telefonum. z3c çokkk begendim. ama bakıyorum diğer telefonlar hep 5 inc yada daha fazla acaba küçük diye sonra pişman olurmuyum kardeşm sürekli büyük al küçük bu telefon diyor kafamı karıştırıyorr.. bide özellikle şu şarj girişi çok canımı sıktı ben o kapakcıgı hemen kopartırım kesin ya çok dandik duruyor. üstüne manyetik şarjda mıknatıslı oldugundan kıpırdatmamak gerekiyormuş falan. bidee. kasko yaptırmalımıyım 1 yıl için 285 tl istedi teknosaa. kardeşime mediamaktn aldık telefona 2 yıl garanti yaptırdık.ilk ay kırıldı. kaskoya telefonu verdik ! cam taktılar. hoparlör bozuk geldi.bidaha verdik dokunmatik çalışmıyor. bidaha verdik kasayı farklı farklı iki renk takıp göndermişler. üstüne iade istedik 6 ay garanti süresnce oldugundan %75 ini karşılarmış. telefonu pert kabul ettiler bide. o yüzden kaskoyada zerre güvenim kalmadı. ........ !! hımmm bu arada bu hafta turunncu indirimle 1499 düştü telefon :D bide dün nerdeyse gidip alıyordum :D:D banaaa yardımcı olun lütfen. netleşmedi kafamdakiler birtürlü. sürekli telefonda değiştirmicegim için boşuna para vermiyim iyi değilse gerçi çok çok iyi yorumlar okudum telefonla ilgili. şu teknosa indirimini kaçırmıyım :D
Hocam hic dusunme al derim, bir arkadasim yesil renkli sini aldi bayildi:)
Su gecirmezlik ozelligi iyidir, pil durumu da gayet iyi 1 gunun gecesine kadar rahat rahat goturur seni.
Manyetik sarz da al bence, kimildatmazsin zaten birak dursun sarzda:)

Kasko bana gore gereksiz lg g2 kullaniyorum, dikkatli kullanici isen allahin izniyle hic birsey olmaz.
Arkali onlu Koruma filmi aldinmi o iste tamam.

Fiyata gelince de Daha ucuz olanida var zaten:)
Buyur buda linki; http://www.utkustore.com/sony-xperia-z3-compact-yesil-distributor-garantili.html
Bu fiyatin uzerinden 25 tl daha indirim yaparim:)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihaz güzel tavsiye ederim ekrana hemen alışırsın. Kasko yaptırcaksan mediamarkt 200 TL ye yapıyor bilgin olsun bir sene

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Manuel kamera ayarlamalarının nasıl yapılacağını bilen var mı?

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar M8 kullanıcısıyım takas yoluyla ya z3 e ya da z3c ye geçeceğim. Bir yanım ekranı küçük olsun istemiyor alışamam diye ya da büyük sevgim olduğundan sanırım. Diğer yanımsa daha iyi şarj süresi verdiği için z3c yi istiyor. Sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?