S
SDN Okuru
SDN Okuru
benim telefonda konusma sırasında karşıdan gelen sesde patlama cızırdama olmaya basladı.hic karsılasan varmı acaba
Bende öyle bir sıkıntı yok hocambenim telefonda konuşma sırasında karşıdan gelen sesde patlama cızırdama olmaya başladı.hiç karşılaşan varmı acaba
Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Bu sony firmasının kronik bir sorunu gibi duruyor.Bu telefon çıktı çıkalı devam eden bir sorun herhalde.Ben aldığımda dikkat etmedim.Zaten ençok beyaz zeminlerde vede arka ışığın az olduğu loş ortamlarda belli olan bir sorun.Çekilen fotonun ortasında oluşan yuvarlak bir hafif pembelik.Bol ışıklı gündüz veya gece ortamlarında görünen bir sıkıntı değil.Olay yazılımsal olsaydı şimdiye çözülürdü gibi.Görüntü kameranın kendi sorunu gibi.Ama bana sorarsan çok sıkıntı deil gibi.Ama gene de sony için yakışmayan bir durum.İnşallah çözülür.Şimdilik deneyim olarak bunu edindim.ufak bi sorum var bu pembe kamera olayı herkeste var mı ? ve çok fark ediliyor mu?
Çok güzel telefon ama insanlar Sony markasını tanımıyor. Samsung LG ve Apple dan başka marka bilmiyorlar.
Bende de aynı durum oldu ama düzelme olmadı. Şu anda handsfree yi kullanamıyorum. Ne yapmalıyım??Bu gün birşey farkettim arkadaşlar
Telefonu suya soktuktan ve sudan çıkardıktan sonra hoparlör den ses az geliyor, mikrofon dan da karşı tarafa ses saçma sapan gidiyorbu olay 1-2 dk ya düzenliyor, 2 defa denedim ikisinde de aynı oldu bilginize
Her açıdan M8 den iyi bir cihaz aklında soru işareti kalmasın. Gönlünü ferah tutYoğun araştırmalar sonucunda en son kafayı yemeden z3c alabildim arkadaşlar.Htc one m8 alacaktım fakat nereye sorsam stokta kalmadı cevabı aldım.O hışımla girip sony centerdan aldım ve iki günlük gözlemime dayanarak memnunum diyebilirim.Pembeleşme problemi çıkmadı henüz inş da çıkmaz.Alacaklara tavsiye ederim bu cihazı
Her açıdan M8 den iyi bir cihaz aklında soru işareti kalmasın. Gönlünü ferah tut
Hocam hic dusunme al derim, bir arkadasim yesil renkli sini aldi bayilditam 2 aydır telefonu alıcam gidip gidip dönüyorum okadar kararsızımkiii. bide emin değilimıphone 6mı alsam aslında ne alacagımıda bilmiyorum çünkü ilk android telefonum. z3c çokkk begendim. ama bakıyorum diğer telefonlar hep 5 inc yada daha fazla acaba küçük diye sonra pişman olurmuyum kardeşm sürekli büyük al küçük bu telefon diyor kafamı karıştırıyorr.. bide özellikle şu şarj girişi çok canımı sıktı ben o kapakcıgı hemen kopartırım kesin ya çok dandik duruyor. üstüne manyetik şarjda mıknatıslı oldugundan kıpırdatmamak gerekiyormuş falan. bidee. kasko yaptırmalımıyım 1 yıl için 285 tl istedi teknosaa. kardeşime mediamaktn aldık telefona 2 yıl garanti yaptırdık.ilk ay kırıldı. kaskoya telefonu verdik ! cam taktılar. hoparlör bozuk geldi.bidaha verdik dokunmatik çalışmıyor. bidaha verdik kasayı farklı farklı iki renk takıp göndermişler. üstüne iade istedik 6 ay garanti süresnce oldugundan %75 ini karşılarmış. telefonu pert kabul ettiler bide. o yüzden kaskoyada zerre güvenim kalmadı. ........ !! hımmm bu arada bu hafta turunncu indirimle 1499 düştü telefon
bide dün nerdeyse gidip alıyordum
banaaa yardımcı olun lütfen. netleşmedi kafamdakiler birtürlü. sürekli telefonda değiştirmicegim için boşuna para vermiyim iyi değilse gerçi çok çok iyi yorumlar okudum telefonla ilgili. şu teknosa indirimini kaçırmıyım
![]()
Cihaz güzel tavsiye ederim ekrana hemen alışırsın. Kasko yaptırcaksan mediamarkt 200 TL ye yapıyor bilgin olsun bir senetam 2 aydır telefonu alıcam gidip gidip dönüyorum okadar kararsızımkiii. bide emin değilimıphone 6mı alsam aslında ne alacagımıda bilmiyorum çünkü ilk android telefonum. z3c çokkk begendim. ama bakıyorum diğer telefonlar hep 5 inc yada daha fazla acaba küçük diye sonra pişman olurmuyum kardeşm sürekli büyük al küçük bu telefon diyor kafamı karıştırıyorr.. bide özellikle şu şarj girişi çok canımı sıktı ben o kapakcıgı hemen kopartırım kesin ya çok dandik duruyor. üstüne manyetik şarjda mıknatıslı oldugundan kıpırdatmamak gerekiyormuş falan. bidee. kasko yaptırmalımıyım 1 yıl için 285 tl istedi teknosaa. kardeşime mediamaktn aldık telefona 2 yıl garanti yaptırdık.ilk ay kırıldı. kaskoya telefonu verdik ! cam taktılar. hoparlör bozuk geldi.bidaha verdik dokunmatik çalışmıyor. bidaha verdik kasayı farklı farklı iki renk takıp göndermişler. üstüne iade istedik 6 ay garanti süresnce oldugundan %75 ini karşılarmış. telefonu pert kabul ettiler bide. o yüzden kaskoyada zerre güvenim kalmadı. ........ !! hımmm bu arada bu hafta turunncu indirimle 1499 düştü telefon
bide dün nerdeyse gidip alıyordum
banaaa yardımcı olun lütfen. netleşmedi kafamdakiler birtürlü. sürekli telefonda değiştirmicegim için boşuna para vermiyim iyi değilse gerçi çok çok iyi yorumlar okudum telefonla ilgili. şu teknosa indirimini kaçırmıyım
![]()