Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar M8 kullanıcısıyım takas yoluyla ya z3 e ya da z3c ye geçeceğim. Bir yanım ekranı küçük olsun istemiyor alışamam diye ya da büyük sevgim olduğundan sanırım. Diğer yanımsa daha iyi şarj süresi verdiği için z3c yi istiyor. Sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Tavsiyem teknoloji marketine gidip ikisini karşılaştırın en doğru kararı verirsiniz

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İkisini de kraşılaştırdım hocam, birinin şarj süresi daha iyi diğerinin ekranı cezbedici o nedenle arada kaldım. :)
Ben compact ı kullanıyorum 2 gün oldu ve şarjı gayet iyi
9de3c3a9ad383a175c94375bf8e04a64.jpg

3fa6549994bbe823a83ec9ac4a081b5d.jpg

b2e4157d6fac127fec7ef5ff129bd5d8.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam ben z3 compact aldım 1 ay sonra kasa açıldı gitti uzun uğraşlar sonucu servisten yenisiyle değiştirdim yeni gelen telefonuda 5 ay kullanmadan kasa yine açıldı, narin telefon dikkatli kullanmanız gerek!!

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
O kadar narin değil tek bir zayıf noktası var oda sol alt köşedeki plastik parça kolay çıkıyor. Yapıştırma çünkü..

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geçen hafta z3 compact aldım lolipop sürümüyle geldi.Sizce kitkat sürümünü yüklemem gerekir mi?

erdekli1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende teknosadan z3 compact almayı düşünüyorum çok beğendim ancak daha sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum kasa açıklığı ve pembe kamera sorunları devam ediyor mu ? yardımlarınızı bekliyorum sizce almalı mıyım ?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende teknosadan z3 compact almayı düşünüyorum çok beğendim ancak daha sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum kasa açıklığı ve pembe kamera sorunları devam ediyor mu ? yardımlarınızı bekliyorum sizce almalı mıyım ?
Yenı sürümlerde pembe kamera sorunu çözüldü herhalde çünkü bende 1 hafta önce aldım ne kasa açıklığı var ne de pembe kamera

hgaziyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben de yaklaşık 1 hafta önce siyah renk aldım pembe kamera ve kasa açıklığı yok.

erdekli1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki telefondan memnun musunuz ? Benim en çok kafama takılan boyutu 4.6 inç ben şuanda lumia 520 kullanıyorum 4.0 inç yani 4.6 ideal midir ? Telefonda hala kronik sorunlar falan var mı , sorun yaşar mıyım ?

hgaziyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben başlıkta yaşanan sorunlardan sadece ısınma sorununu yaşıyorum. Bunun dışında telefonumdan memnunum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu telefonda otomatik yedekleme ve otomatik güncelleme nasıl kapatılıyor acaba? Yardımcı olur musunuz arkadaşlar.

hgaziyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu telefonda otomatik yedekleme ve otomatik güncelleme nasıl kapatılıyor acaba? Yardımcı olur musunuz arkadaşlar.
ayarlar>telefon hakkında>yazılim guncelleme>sağ üst köşedeki sekmeyi işaretle>ayarlar>otomatik güncellemelere izin ver>otomatik olarak güncelleme kutucugunu işaretle

otomatik yedeklemeyi kapatmak için
ayarlar>yedekle ve sıfırla>verilerimi yedekle düğmesini sola cekerek kapat

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dün internet paketi yaptım telefonumda mobil veriyi kapatıyorum ama internet kapanmıyor ne yapayım?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mobil veriyi kapatmayı öğrendim ilk ayarlardan sonrada bildirim çubuğundan açılıyor.Şöyle bir durumda var mobil veriyi bildirim çubuğundan kapatılmazsa, mobil veri kapanmıyor

erdekli1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z3 compact alınır mı peki sadece onu söyleyin tavsiye eder misiniz 2-3 yıl götürür mü ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
z3 compact alınır mı peki sadece onu söyleyin tavsiye eder misiniz 2-3 yıl götürür mü ?
Götürür dostum daha fazla bile götürür cihaz her açıdan çok iyi işlemci batarya ömrü ram ekran malzeme kalitesi ebat olarak mükemmel her yönden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 1500 tl ye kadar bir telefon almak istiyorum oyunlurda kasma yapmıyacak sarjı iyi dayanacak bir telefon ne önerirsiniz:biggrin:

erdemiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de Z3 Compact kullanıcısıyım.
Alalı 2 hafta oluyor.
İlk hafta maksimum 8 saat 47 dakika kadar bir ekran süresine ulaşmıştım. Pil sanırım 2. Hafta itibariyle daha da iyi duruma gelmeye başladı.
Bugün 10 saat 16 dakikalık bir ekran süresi aldım sabah 06.00 itibariyle. Telefonun açık kalma süresi 29 saat...
Fotoğrafları paylaşıyorum.
Lolipop 5.0.2 de böyleyken 5.1 gelince ne olur bilemiyorum smile ifade simgesi
Daha önce de bir çok akıllı telefon kullandım fakat pil konusunda en memnun kaldığım marka Sony oldu açıkçası hem de açık arayla...
Alacak veya almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
Ekli dosyayı görüntüle 11942

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar ben de Z3 Compact kullanıcısıyım.
Alalı 2 hafta oluyor.
İlk hafta maksimum 8 saat 47 dakika kadar bir ekran süresine ulaşmıştım. Pil sanırım 2. Hafta itibariyle daha da iyi duruma gelmeye başladı.
Bugün 10 saat 16 dakikalık bir ekran süresi aldım sabah 06.00 itibariyle. Telefonun açık kalma süresi 29 saat...
Fotoğrafları paylaşıyorum.
Lolipop 5.0.2 de böyleyken 5.1 gelince ne olur bilemiyorum smile ifade simgesi
Daha önce de bir çok akıllı telefon kullandım fakat pil konusunda en memnun kaldığım marka Sony oldu açıkçası hem de açık arayla...
Alacak veya almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
Ekli dosyayı görüntüle 11942
Cihaz mükemmel ama bilen yok maalesef.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
14.07.2015 den beri z3 compact kullanıcısıyım şarjı , hızı, flaşlı gece çekimi, bence boyutu çok iyi ön kamera dandik arka kamera da idare eder pembeleşme sorunu yok kurumsal bi firmadan aldım

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorunum var. Cihazımda android is %10 bazen %16 kullanıyor bunun da şarja etkisi büyük ne yapmam gerekir? Abuk sabuk programlar kullanmıyorum klasik sosyal medya uygulamalarısadece. Konum kapalı veri senkronizasyonu kapalı. Yardımınıza ihtiyacımvar.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim z3 compact ta akşamdan sabaha % 3 %5 düşüyor stamina uçak modu açık wifi kapalı ilk aldığımda böyle değildi 2 ay oldu sizce neden ayrıca benim de 8 sa 30 dk gibi face de WhatsApp da takılarak ekran süresi almışlığım oldu

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim z3 compact ta akşamdan sabaha % 3 %5 düşüyor stamina uçak modu açık wifi kapalı ilk aldığımda böyle değildi 2 ay oldu sizce neden ayrıca benim de 8 sa 30 dk gibi face de WhatsApp da takılarak ekran süresi almışlığım oldu
Pil kullanım geçmişini atar mısın?