Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

melihcaneker1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese selamlar.Arkadaşlar son yazılımdan sonra ben ekran kilidi ayarlarını şekil olarak ayarladım.kaydırma tuşu devre dışı bırakıldı.Bir daha da eskiye dönemiyorum.Şuanda ekran kilidi ayarlarımda 4 seçenek var.Kaydırma,şekil,pin,şifre den oluşuyor.Kaydırma devre dışı diyor.Üstüne tıklanmıyor.Telefonu aldığım mağazadan baktım onlarda son sürüme yükseltmiş.Ama onlarda 5 seçenek var.Yok,kaydırma,şekil,pin,şifre seçenekleri.Bende yok seçeneği olmadığı gibi kaydırmada devre dışı. Boyle birşey başına gelen varmı, bilgi veren olursa sevinirim.

Ayarlar / Güvenlik / Kimlik Bilgilerini Sil yap kardeşim düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim ekraım 2 dir kendi kendine çatlıyor haklısın :closedeyes:

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
kapaklı mıknatıslı kılıf aldım bi zararı olur mu mıknatıs olduğu için

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
bide çift tık ile kapama var mı ??

hoperiver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran koruyucu için temperli cam alacağım. Manyetik şarj ise Sony Center'larda var. Ör: Marmara Forum. Fakat bahsettiğim ses tuşu ile ilgili olan aramamda bir sonuca varabilmiş değilim..

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar lolipop wifi üzerinden kaç mb dı ben de 550-600 mb bişeydi heralde diğer telefonlarda (samsung lg lenovo vs ) 1-1,5 gb bizde niye öle ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z3 compact vadofone sinyal kalitesi düşük olan veya şebeke giden varmı
varsa çözen varmı

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
z3 compact vadofone sinyal kalitesi düşük olan veya şebeke giden varmı
varsa çözen varmı
Çekmeyen yerde Mobil ağ ayarlar-Tercih edilen ağ türü-Yalnızca GSM seç.Full çekmesi lzm.Benim evde de WCDMA(Tercih edilen)/ GSM işaretli olunca çekim gücü zayıf kalıyor.Dışarıda boyle sorun olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler ön kamera kalitesinden bahseder misiniz? Lütfen çok merak ediyorum alacağım 1 hafta içinde?

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de vodofone sorunu vardı sorunu şu şekilde çözdüm

ayarlar> diğer >mobil şebekeler > erişim noktası ayarları > sağ üst köşede 3 noktaya tıklatıp varsayılanı sıfırla tıklayın > yine sağ üst köşede + tıklayın > ad kısmına Vodafone yazın > apn kısmına internet yazın > sağ üst köşede 3 noktaya tıklayıp kaydetde basın > daha sonra vodofone interneti seçin > teli kapatıp açın sorun çözülmüş olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar almayı düşünüyorum da acaba hala yeni alanların başka sorunları(kameradaki pembeleşme,arka camın kırılması vs.) devam ediyor mu veya başka sorunlar? Cevap vermeniz çok önemli şimdiden cvp verecekler için teşekürler.

VOLQAvod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence değişen bir şey yok, telefonu yeni aldım pembe kamera var

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu dün aldım bana kasa açıklığı varmış gibi geldi telefonu kapatıp sonra actığımızda her acılışta kapakları kapalı tutun gibi bir uyarı çıkıyor ama bi numaravar onu tuşlayıp basınç testi yaptığımda sıkıntı yok kapak açıkken degişim yok ve kapalı iken ustune bastırısanız basınç değişiyor normal ama bana kasa açıklığı varmış gibi geldi ve her açılışta kapakları kapatın demesi canımı sıkıyor var mı bilen dediğim açıklık ise nano sim girişinin kapağının hemen altındaki yer tırnağım giriyor oraya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonun erkanının ortasının biraz yukarısına bastırınca gıcırtı sesi geliyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Geri dönüş yaparsanız sevinirim ona göre telefonu servise göndereceğim.

mr.backhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugun z3c aldım paralel ithalar basınç değeri 907.23 gibi bişey kapak kapalıyken 911 e fln çıkıyo en fazla kapak açıkken pek değişmiyor. Normal mi etrafta 1000 li sayılar yazmış herkes

Bİ DE TELEFONUN ÇAKMA OLUP OLMADIĞI NASIL ANLAŞILIR

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugun z3c aldım paralel ithalar basınç değeri 907.23 gibi bişey kapak kapalıyken 911 e fln çıkıyo en fazla kapak açıkken pek değişmiyor. Normal mi etrafta 1000 li sayılar yazmış herkes

Bİ DE TELEFONUN ÇAKMA OLUP OLMADIĞI NASIL ANLAŞILIR
Donanım haberde bu değerin değişebileceği yazıyor ki bence bu normal basınç yersen yere göre değişiyor misal ben evde 991 değerini görürken okulda 1013 değerini gördüm bastırınca da değişiyor yani artıyor kapaklar açıkken 1 mb bile değişmiyor basınç yaşadığınız yere göre değişir ama yanlis yönlendirmek istemem suya falan sokacaksanız

Losturcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar hala pembe kamera ve kasa acikligi var mi a
lcm d

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar hala pembe kamera ve kasa acikligi var mi a
lcm da

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim z3 compact ta wifi kopma sorunu var wifi bağlı gösteriyor ama oyundayken kopuyor Chrome a girmiyor aranızda olan var mı ne yapmam lazım garantiye mi vereyim yoksa yazılımsal mı
Alalı 7 gün olıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adamlar ne dediyse hakli birader alma z3 compact ta alma narin. Ses ciliz gibi. Kamera sadece abarti. Performans süper ama...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda konuşma sırasında karşıdan gelen sesde patlama cızırdama olmaya başladı.hiç karşılaşan varmı acaba