Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Çıkmıyor ama fotoğraf detaylarına bakarsanız 12800 de çektiğini görürsünüz.

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazı bugün aldım disribitör garantili henüz daha kurcalamadım ne nedir bilmiyorum 132 mb bir güncelleme geldi hanüz kurmadım...
Aklıma takıldı iphone kulaklığını tanımıyor bileniniz varmıdır???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 35 gündür z3 kullanıcısıyım. Cihazdan çokta memnundum ta ki geçtiğimiz salı gününe kadar. Cihazım durduk yere ekranın klavyede l ve p harfinin denk geldiği yerde işlememe sorunu başladı. Ertesi gün aldım cihazı gittim Resmi Servis Ankara teleservice değişim talep ettim ancak cihazı aldığım 31. günmüş kabul görmedi. Neyse dedim tamam. Sonra öğrendim ki ayıplı malın değişim tamiri iadesi 28/05/2014 te yayınlanan 6502 saylı yeni tüketici kanuna göre 6 aymış bunu arayıp söyledim ama bize öyle bir yazı gelmedi dediler. Mail attım bunu belirttim değişim istedim dönen olmadı ertesi gün cihazım onarıldı diye mesaj geldi. Gittim adlım cihazı şöyle bir baktım sorunlar düzelmiş. Eve geldim gece telefon kapandı. Açmaya çalıştım açılmadı oysa şarjıda bayağı vardı. Neyse dedim şarja taktım birde baktım cihaz şarj olmuyor. Teleservis bir yerden onarırken bir yerden başka yerini bozmuş cihazın. Bakalım pazartesi cihazı götürcem ve değişim talep edeceğim. Sony dahil bir çok yere şikayetimi yazdım. Eğer sony nin aklı varsa teleservis gibi bir firma ile çalışmayı acil bırakmalı. Yıllardır sony kullanırım resmen sonyden soğuttular beni. Değişim talebim kabul görecekmi bilmiyorum muhtemelen cihazda sorun yoktu filan diyip tekrar onaracaklar. Ama bir yandan da tüketici hakem heyetine başvuruda bulanacağım. Siz siz olun arkadaşlar Sony marka cihaz alırken iyi düşünün teleservice gibi bir firma varken resmi garanti boş. Cihaz hakkında gelişmeleri buradan yazacağım.

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 35 gündür z3 kullanıcısıyım. Cihazdan çokta memnundum ta ki geçtiğimiz salı gününe kadar. Cihazım durduk yere ekranın klavyede l ve p harfinin denk geldiği yerde işlememe sorunu başladı. Ertesi gün aldım cihazı gittim Resmi Servis Ankara teleservice değişim talep ettim ancak cihazı aldığım 31. günmüş kabul görmedi. Neyse dedim tamam. Sonra öğrendim ki ayıplı malın değişim tamiri iadesi 28/05/2014 te yayınlanan 6502 saylı yeni tüketici kanuna göre 6 aymış bunu arayıp söyledim ama bize öyle bir yazı gelmedi dediler. Mail attım bunu belirttim değişim istedim dönen olmadı ertesi gün cihazım onarıldı diye mesaj geldi. Gittim adlım cihazı şöyle bir baktım sorunlar düzelmiş. Eve geldim gece telefon kapandı. Açmaya çalıştım açılmadı oysa şarjıda bayağı vardı. Neyse dedim şarja taktım birde baktım cihaz şarj olmuyor. Teleservis bir yerden onarırken bir yerden başka yerini bozmuş cihazın. Bakalım pazartesi cihazı götürcem ve değişim talep edeceğim. Sony dahil bir çok yere şikayetimi yazdım. Eğer sony nin aklı varsa teleservis gibi bir firma ile çalışmayı acil bırakmalı. Yıllardır sony kullanırım resmen sonyden soğuttular beni. Değişim talebim kabul görecekmi bilmiyorum muhtemelen cihazda sorun yoktu filan diyip tekrar onaracaklar. Ama bir yandan da tüketici hakem heyetine başvuruda bulanacağım. Siz siz olun arkadaşlar Sony marka cihaz alırken iyi düşünün teleservice gibi bir firma varken resmi garanti boş. Cihaz hakkında gelişmeleri buradan yazacağım.
Geçmiş olsun sony nin en büyük ayıbı teleservice gerçekden.

gorkem19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum olacak.Manyetik şarj girişli kablo ile telefonu bilgisayara bağlayınca telefon hafızasını bilgisayardan görebilir miyim ? Yoksa illa micro usb girişi ile mi bilgisayara takmalıyım ? Bu sorunun yanıtını merak ediyorum.Çünkü yan kapak ne yazıkki böyle şarj için aç kapa olayı olacaksa sıkıntı çıkaracak elbet.Yorumlarınızı bekliyorum.

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum olacak.Manyetik şarj girişli kablo ile telefonu bilgisayara bağlayınca telefon hafızasını bilgisayardan görebilir miyim ? Yoksa illa micro usb girişi ile mi bilgisayara takmalıyım ? Bu sorunun yanıtını merak ediyorum.Çünkü yan kapak ne yazıkki böyle şarj için aç kapa olayı olacaksa sıkıntı çıkaracak elbet.Yorumlarınızı bekliyorum.
Malesef manyetik şarj, sadece şarj için veri aktarımı için mikro usb gerekli

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim.
Malesef bu ürün de sadece şarj amaçlı zaten manyetik şarj bölmesi 2 uçtan ibaret + ve - yani o bölümden veri aktarımı söz konusu değil

gorkem19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrardan teşekkür ederim.Sanıyorum dönüştürücü yerine normal kablo da alsam aynı işlevi görecek.Mikro usb haricinde başka veri aktarımı yolu var mı peki telefon ile bilgisayar arasında ?

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrardan teşekkür ederim.Sanıyorum dönüştürücü yerine normal kablo da alsam aynı işlevi görecek.Mikro usb haricinde başka veri aktarımı yolu var mı peki telefon ile bilgisayar arasında ?
En pratiği kablo, bluetooth ve sd kartı çıkartmak gibi diğer seçeneklerde var, hergün veri aktarmıyoruz zaten çok gereğide yok bence, aktaracağın resim video benzeri birşeyse laptopu n varaa bluetooth kullanabilirsin ben öyle yapıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z3c kullanıcılar klübü demişsiniz de göründüğü kadarıyla kimse kullanamamış henüz =) neyse 20 günlük bir kullanıcı olarak yazabileceklerime gelirsek beni en fazla tatmin eden yanı şarjı oldu
(ortalama sayılabilecek bir kullanımla) 2 günü rahat çıkartabiliyorum
ayrıca 720 p ekran olması ilk başta şüpheli yaklaşmanıza neden olabilir ancak emin olun fazlasıyla yeterli ve performansı mükemmele çıkartıyor
dayanıklılık olarak henüz yorum yapacak kadar kullanmadım ancak metal kasanın etrafına plastik kaplama düşmelere karşı cihazın yan ve köşelerini sağlam koruyacak gibi
kamerası süper değil ve hızlı çekim yapmak için çok ta uygun değil
ayrıca elle çekip yapmayacaksanız da 8 mp olarak kullanmak zorunda kalıyorsunuz fazlasıyla uyuz bir durum gibi gözükse de 8 mp in orta seviyenin üzerinde çekim yaptığını söyleyebilirim
sesi güzel ve temiz çıkan bir cihaz
cihazla birlikte manyetik şarj almazsanız usb kapağını açıp kapamak can sıkabiliyor
arka kısım çok parmak izi yapıyor
genel olarak:::::: bu boyutlarda canavar gibi performans ve şarj a sahip bir cihaz tasarımı da güzel ve sağlam):::::::::

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almayı dusunuyorum ve bazı sitelerde yandakı kapakların zamanla alcıldıgını soluyorla bilgisi olan varmı ve bira z kalınmı

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
yaklaşık 35 gündür z3 kullanıcısıyım. Cihazdan çokta memnundum ta ki geçtiğimiz salı gününe kadar. Cihazım durduk yere ekranın klavyede l ve p harfinin denk geldiği yerde işlememe sorunu başladı. Ertesi gün aldım cihazı gittim resmi servis ankara teleservice değişim talep ettim ancak cihazı aldığım 31. Günmüş kabul görmedi. Neyse dedim tamam. Sonra öğrendim ki ayıplı malın değişim tamiri iadesi 28/05/2014 te yayınlanan 6502 saylı yeni tüketici kanuna göre 6 aymış bunu arayıp söyledim ama bize öyle bir yazı gelmedi dediler. Mail attım bunu belirttim değişim istedim dönen olmadı ertesi gün cihazım onarıldı diye mesaj geldi. Gittim adlım cihazı şöyle bir baktım sorunlar düzelmiş. Eve geldim gece telefon kapandı. Açmaya çalıştım açılmadı oysa şarjıda bayağı vardı. Neyse dedim şarja taktım birde baktım cihaz şarj olmuyor. Teleservis bir yerden onarırken bir yerden başka yerini bozmuş cihazın. Bakalım pazartesi cihazı götürcem ve değişim talep edeceğim. Sony dahil bir çok yere şikayetimi yazdım. Eğer sony nin aklı varsa teleservis gibi bir firma ile çalışmayı acil bırakmalı. Yıllardır sony kullanırım resmen sonyden soğuttular beni. Değişim talebim kabul görecekmi bilmiyorum muhtemelen cihazda sorun yoktu filan diyip tekrar onaracaklar. Ama bir yandan da tüketici hakem heyetine başvuruda bulanacağım. Siz siz olun arkadaşlar sony marka cihaz alırken iyi düşünün teleservice gibi bir firma varken resmi garanti boş. Cihaz hakkında gelişmeleri buradan yazacağım.

bende de ayni durum oldu şöyle ki cihaz şarj girişinden (hata bende) su aldi.gönderdim ücretini verdim yaptilar telefon bi geldi çekil kalitesi düşük 3g ile nerde olursam olayim hep tek diş.adamlar bir yeri tamir ediyor ama işte...

Turqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürünü perşembe aldım cuma servise verdin.Sımkart ın takıldığı bolme çapraz şekilde açılıyor.ALdığım yere gittim değişmedi burda açılmamımış dedi.Teleservise gittim verdim cihazı değişim talebinde bulundum.1 Haftayı geçti hala onay bekliyorumm.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme ne zaman verilecek bilgisi olan var mı?

drkutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de bugün aranıza katıldım beyaz rengini aldım ürün gayet şık ve premium hissi veriyor. :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Tüketici hakem heyetine 15/01/2015 tarihinde başvurdum. Sonra gittim cihazımı teslim aldım. Teslim alırken servis formuna şunu yazdım. Her türlü yasal hakklarım saklı kalmak kaydı ile teslim aldım tarih imza. Dün sony den avukat aradı :) Adem bey şikayetiniz elimize ulaştı dedi. Evet dedim yeni bir telefon mu yoksa para iadesimi istiyorsunuz dedi. Bende telefondan memnun olduğumu sıfır ürün istediğimi belirtim. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecek dendi. Sonunda hakkımı alacağım. Siz siz olun arkadaşlar firmaların ayıplı mal sürelerinin değişim iadesi süresinin 30 gün olduğuna asla inanmayın. Bu süre yeni 6502 li yasa ile 6 aydır unutmayın. 6 ay içinde sizden kaynaklanmayan her türlü arızada ayıplı mal sayılır ve ürün değişimi veya ücret iadesi istemek hakkınız. Kabul edilmez ise benim gibi tüketici hakem heyetine gerekli belgelerinizle başvurun ve artık firmalar peşinizde koşşsun.

Batuhan542

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda cihazı alarak aranıza katıldım beyler. :) 7 Şubat oldu ancak güncelleme henüz gelmedi bir bilgisi olan var mı?

melihcaneker1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu aldım 1 hafta kullandım 7. Günün akşamında arka camın kırıldığını farkettim düşündüm ettim herhangi biyere çarpmamıştım. Sonra aşırı derecede ısındı telefon vatan computer cevizlibağ şubesinden almıştım cihazı müşteri hizmetlerine götürdüm anlattım olanları değişim talep ettim 13 gün beklemenin ardından sıfır kutu yeni bir cihaz verildi. Sony yi bu davranışından dolayı kutlarım. Bu zamana kadar kullandığım en iyi telefon şüphesiz z3 compacttır. Şarj konusuna gelirsek telefon elimden düşmüyor whatsapp twitter oyun vs. vs. Ve 28 saat şarjının gittiğini gördüm. Önüme gelen herkese tavsiye ediyorum. tek sıkıntı aksesuar bulunamıyor telefoncularda. Bikaç arkadaşıma iphone 5s i sattırıp bu telefonu aldırdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sakın telefonunuzu köşesi yere gelecek şekilde düşürmeyin helede üst tarafı telefonun bütün fonksiyonları bozuluyor.
Aldığıma bu şekilde pişmanım.
Özellikleri iyi ama sağlamlık malesef zayıf. su geçireceğinede inancım tamdır.

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
merhaba z1 compactın dış sesi az çıkıyor z3 tede bu durum aynımı mesela z2 de dış ses mükemmel z3 aynı durum söz konusumu
arkadaşımda z1 compact var kardeşimde z2 var bende z3 compact almayı düşünüyorum ama z1 compacttan çok bir artısı yok gibi geldi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z1 compact varsa değmez o kadar para vermeye

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
z3 compact almak istiyorum sizce doğru karar mı yoksa başka cihaza yönelmeli miyim ?

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
z3 compact bulup incelemeli yakından z1 compact çok çabuk çiziliyor ve parmak izi vazla belli oluyor üzerinde

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z3 compact bulup incelemeli yakından z1 compact çok çabuk çiziliyor ve parmak izi vazla belli oluyor üzerinde

Z3 compactta çizilme yok fakat değmez düşüncesindeyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

z3 compact almak istiyorum sizce doğru karar mı yoksa başka cihaza yönelmeli miyim ?

Telefon almak istiyorsan şuan ki en doğru kararlardan biri z1 compact ve Z3 Compact