onrkbcly
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Açıkcası sorunuzu anlayamadımXperia arayüzündeki altta yer alan sayfa belirleyiciyi yukarı nasıl alıyoruz
Açıkcası sorunuzu anlayamadımXperia arayüzündeki altta yer alan sayfa belirleyiciyi yukarı nasıl alıyoruz
ben 3 gün önce özene bezene aldım kamerasında pempeleşme olmadı biraz kurcaladım güzel hızlı çalışıyor eve geldim sim kart kapağı tam oturmuyordu kapatıyorum geri açılıyordu götürdüm servise gönderdiler kapağı değişecekmiş falan alırken iyice kontrol edin derim kapaklarını zira bu yüzden su geçirmeme özelliği yalan oluyor daha kullanmak nasip olmadı hayırlısı bakalım
hayırlı olsun hangi rengini aldınArkadaşlar bende aranıza katıldım bugün. Nano simim yok diye şu an sadece eğlence amaçlı kullanıyorum. Simi takmadan önce neleri kontrol etmem gerekir sizce?
*#*#7378423#*#* tuşlayıp services tests den display e girerek ölü piksel kontrol yapabilirsinizArkadaşlar bende aranıza katıldım bugün. Nano simim yok diye şu an sadece eğlence amaçlı kullanıyorum. Simi takmadan önce neleri kontrol etmem gerekir sizce?
teşekkür edrimhayırlı olsun hangi rengini aldın
teşekkürler baktım sorun yok*#*#7378423#*#* tuşlayıp services tests den display e girerek ölü piksel kontrol yapabilirsiniz
Ben kullanmadım ama 720p ekran oyunlarda snapdragon 801 ile kasma yaşayacağını hiç sanmıyorum
Go Launcher i kullana bilirsin bu programın s3 temaları varCompact telefonuma s3 minideki kilit ekranındaki dalga efektini nasıl uyarlayabilirim..
Go Launcher i kullana bilirsin bu programın s3 temaları var
O konuda bilgim yok araştırmak lazımEkstra bir uygulama kullanmaksizin yapmak istiyorum