42patriot42
Asistan
şarj hızı aynı ise bende alayım.var mı önerdiğiniz marka veya site (orjinal varsa daha iyi)
şarj hızı aynı ise bende alayım.var mı önerdiğiniz marka veya site (orjinal varsa daha iyi)
[LIST=1]
[*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Yan Kapakların Tamamen Kapalı Olduğundan Emin Olun.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Arama Kısmından *#*#7378423#*#* Numaralı Kodu Çevirin (Servis Menüsü)[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Servise Test Kısmına Girin / Pressure Sensor Kısmını Bulun ve Açın[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Parmağınızla Ekrana Hafif Bastırın Basınç Artacak[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Yan Kapaklardan Birini Açın ve Ekrana Tekrar Parmağınızla Hafif Bastırdığınızda Basınç Artmadığını Göreceksiniz.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[/LIST]
[SIZE=2][B][COLOR=#454545][FONT=Hind]
[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
![]()
- Üsteki Resim Cihazın Kendi Kamerası İle Çekilmiştir.
- Kamera Pembeleşme Sorununa Pek Dikkat Etmedim Kontrolde Etmedim Açıkçası Çok Moral Bozacak Derecede Bir Şey Yok.
- Dış Çekimleri ve Gece Çekimleri Gayet Tatminkar.Örnek Birkaç Resim Eklerim Yakında Dış Çekim Yapıp Kaydetiğim Resim Yok Ailevi Resimler Var Birkaç Gün İçinde Örnek Resim Eklemeye Çalışacağım.
- Ekran Parlaklığı Gayet Yüksek ve Net.
- Cihazın Tek El ile Kullanımı Gayet Rahat Arka Kısımıda Cam Olduğu İçin Eliniz Terliyken Cihaz Elinizden Düşebilir.
- Cihazın Hoparlörleri Gayet Yeterli Bence
- Cihazı Suya Sokmaya Cesaret Edemedim Su Geçirmezde Olsa Yabancı Bir Forumda Cihazın Kapakları Kapalıyken Su Aldığını Yazmış Bir Arkadaş.
- Suya Sokmadan Basınç Testi Yapmak İsteyen Arkadaşlar.Alt Kısımda Belirttiklerimi Yapabilirler.
Kod:[LIST=1] [*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Yan Kapakların Tamamen Kapalı Olduğundan Emin Olun.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Arama Kısmından *#*#7378423#*#* Numaralı Kodu Çevirin (Servis Menüsü)[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Servise Test Kısmına Girin / Pressure Sensor Kısmını Bulun ve Açın[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Parmağınızla Ekrana Hafif Bastırın Basınç Artacak[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [*][SIZE=2][B][FONT=book antiqua][COLOR=#454545]Yan Kapaklardan Birini Açın ve Ekrana Tekrar Parmağınızla Hafif Bastırdığınızda Basınç Artmadığını Göreceksiniz.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/LIST] [SIZE=2][B][COLOR=#454545][FONT=Hind] [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
- Cihazın Şarjı Tam Performans'ta Çalışırken 1 Günü Rahatlıkla Bitirebiliyor.Ekran Parlaklığını Otomatik Mod'a Alıp Stamina Modu Açarsanız 2. Günüde Görebilirsiniz Şarjsız.
- Oyunlar Herhangi Bir Sıkıntı Yaşatmıyor Cihaz Akıcı Bir Şekilde Oynayabiliyorsunuz.
- Kutu İçerinden Çıkan Kulaklık Pek Tatmin Edici Değil Kulakta Fazla Rahat Durmuyor.
- Son Olarak Cihazı Sony Center'dan Alırsanız Eğer 3000mAh Taşınabilir Şarj Aletini 25TL'ye Veriyorlar (Kampanya Varmış.)
![]()
Sormak İstediğiniz Birşey Var İse Buradan Sorabilirisiniz.
Ustat hayırlı olsun. Nasıl cihazdan memnun musun? Tavsiye eder misin![]()
Çok memnunum kardeşim. Burada yazdıklarıma ek olarak pil konusuna değinmek istiyorum. Pil normal kullanımda (senkronizasyon, mobil bağlantı veya wifi açık pil tasarruf modlari kapali) günü rahat çıkarır ve gün sonu%30 üstü gibi şarj kalır. EksEkstra oyun falan da oynarsaniz gün için yeter. Tasarruf modlari ile kullanirsaniz ve senkronizasyon kapali mobil sebeke yada wifi ihtiyac oldugunda kullanip kapatirsaniz iki gunu rahat cikarir. Hele bir de ultra stamina modunu kullanirsaniz 3 gunu rahat cikarir. Buna eminim. İsterseniz denerim de. Bende suan kullanim suresi soyle. 1 gun 11 saattir acik telefon. Kullanimlar:
6 saat 28 dk ekran acik
1 saat 27 dk gorusme
2 saate yakin internette dolasma
20 ye yakin google playden program indirme
Kalan pil %10
Pil %60 kalana kadar mobil internet ve senkronizasyon acik. 60 tan sonra senk.kapali mobil int acik. Stamina modu acik (ultra degil)
Denedim böyle bir sorun yok.merhabalar
bugün bende bu cihaza sahip oldum ve çok beyendi, fakat az önce bir sorunu fark ettim.
cihazın arka camına hafif bastırıp yukarı aşağı çektiğinizde arka cam oynuyor ve hafiften bir cıyırtı sesi geliyor, cam ile kasa arasındaki boşluklardan bunu fark edebiliyorum. acaba bu sorun sadece benim telefonumdamı yoksa hepsinde varmı kullanan arkadaşlar deneyip yazabilirse sevinirim
Ben eniyisi servise göndrereyim arka cam oynuyor çünküDenedim böyle bir sorun yok.
Telefonunu gönder servise o zaman ya da iade et.Az önce medya markt a geldim elime başka bir z3 compact aldım, onun da arka cama bastırıp yukarı aşağıya oynattığımda arka cam oynuyor
Güzel kardeşim her yeni telefona inan bir şey diyorlar. Orası öyle burası böyle diye. Ben bu telefon hakkında söylenen bir tek kamerada açık renkli bir alana bakıldığında pembelik olduğuna şahit oldum. Bu da normal resim çekimini hiç bir şekilde etkilemiyor.bi şey kafama takılıyor yurt dışında yabancı bi sitede bu telefonun ekranı kendi kendine kırıldığını yazıyorlar resimlerde atmışlar sony de bunu karşılamıyormuş bu doğrumu üstünde durulmalı önemli bi konu bu
Ultra stamina modunu bende denemek istiyordum yorumlarınızı bekleyeceğim.Güzel kardeşim her yeni telefona inan bir şey diyorlar. Orası öyle burası böyle diye. Ben bu telefon hakkında söylenen bir tek kamerada açık renkli bir alana bakıldığında pembelik olduğuna şahit oldum. Bu da normal resim çekimini hiç bir şekilde etkilemiyor.
Ekran kırılmasına gelince. Ben telefonu kılıf aldım sert plastik klıf onunla kullanıyorum. Kücük kızım telefonu alıyor halının üstünde evirip çevirip yere atıyor bir şey olmadı. İki kez de düşürdüm telefonu, kontrol ettim acaba birşey oldumu diye ama maşallah taş gibi telefon. Bu tür hatalar olabilir belkide ama seri üretim esnasında bu hata varsa da giderilmiştir. Gönlünüz rahat olsun arkadaşlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sabah (10 gibi) telefonum %12 şarj seviyesindeyken telefonu ultra stamina moduna aldım ve şuan (17:00) %7 pil kaldı. 40 dakikalık bir görüşmem olmuş şimdiye kadarda. Ben de bundan gaz alarak bir deney yapacağım. Telefonu full şarj edip ultra stamina moduna alarak kullanacağım ki bakalım kaç günlük bir pil süresi verecek. Buradan test sonucunda kullanım verilerini ve pil süresini paylaşacağım.
Ben de henüz su deneyimi yaşatmadım ama gerek görmüyorum. Bu özellik var diye suya sokup balık gibi izlemek pek mantıklı gelmiyor. Olur da havuza falan gidersem kesin deneyeceğim ama..Dün biraz korkarak da olsa telefonumu su ile tanıştırdım, ps4 dual schock 4 ile eşleştirerek cam kaba doldurduğum su içine telefonu koyarak 5 dk kadar suyun içinde oyun oynadım, hiç bir sorunla karşılaşmadım, harika bir deneyim di
Sonuçları merakla bekliyorum.Ben de henüz su deneyimi yaşatmadım ama gerek görmüyorum. Bu özellik var diye suya sokup balık gibi izlemek pek mantıklı gelmiyor. Olur da havuza falan gidersem kesin deneyeceğim ama..
Şarjı fulledim ultra stamina açtım. Şu an 18 gün kullanım 22 gün bekleme diyor. Bakalım kaç gün dayanacak..
Çok beklersin..Sonuçları merakla bekliyorum.