Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Alttaki 5 yuvarlağı yukarıya nasıl alıyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 3 gün önce özene bezene aldım kamerasında pempeleşme olmadı biraz kurcaladım güzel hızlı çalışıyor eve geldim sim kart kapağı tam oturmuyordu kapatıyorum geri açılıyordu götürdüm servise gönderdiler kapağı değişecekmiş falan alırken iyice kontrol edin derim kapaklarını zira bu yüzden su geçirmeme özelliği yalan oluyor daha kullanmak nasip olmadı hayırlısı bakalım

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ben 3 gün önce özene bezene aldım kamerasında pempeleşme olmadı biraz kurcaladım güzel hızlı çalışıyor eve geldim sim kart kapağı tam oturmuyordu kapatıyorum geri açılıyordu götürdüm servise gönderdiler kapağı değişecekmiş falan alırken iyice kontrol edin derim kapaklarını zira bu yüzden su geçirmeme özelliği yalan oluyor daha kullanmak nasip olmadı hayırlısı bakalım

Kapak tam oturmuyorsa kapagin ic kismindaki lastikler zorlamadan oturu ezilmisdir, yada ayni yerlere toz girmisdir benim basima geldi bir dis fircasi ile o daracik yerleri temizledim ve sorun kalmadi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu yorumları görmek beni sevindirdi gerçekten. çünkü bayadır telefon almak isteyen ve karar veremeyen birisi olarak kararımı verdim gibi :) lg g3 sony z3c sony z3 ve samsun s5 arasında gidip geliyorum. son olarak bu telefonları kullananların da düşüncelerini ve tavsiyelerini almak istiyorum. normalde büyük ekran seviyorum ama z3c ekranı dğerlerine anzaran küçük olmasına rağmen gönlüm z3c den yana. arkadaşlar son olarak sizlerde düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim. bu arada direk sony center danmı yoksa diğer mağazalardanmı alsam iyi olur. veya ithalatçı firmalardan almam konusunda ne düşünüyosunuz? şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android 5.0 kaynak kodları yayımlanmıştı onu nasıl kurabiliriz... :)

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün. Nano simim yok diye şu an sadece eğlence amaçlı kullanıyorum. Simi takmadan önce neleri kontrol etmem gerekir sizce?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün. Nano simim yok diye şu an sadece eğlence amaçlı kullanıyorum. Simi takmadan önce neleri kontrol etmem gerekir sizce?
*#*#7378423#*#* tuşlayıp services tests den display e girerek ölü piksel kontrol yapabilirsiniz

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hayırlı olsun hangi rengini aldın
teşekkür edrim
Çok kararsız kalmıştım en sonunda beyaz aldım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

*#*#7378423#*#* tuşlayıp services tests den display e girerek ölü piksel kontrol yapabilirsiniz
teşekkürler baktım sorun yok :) diğer testleri de yapacağım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya birşey soracağım ekrandaki google arama vidget ını kaldırdım sonra tekrar nerden aktif yapacağımı bulamadım. Bilen var mı acaba?

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız edeceğim. Sony Xperia z3 compact ve Htc M8 arasında kararsızım. Sizin tavsiyeniz ne olur neden?

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 sorum var lütfen telefonu alıp kullananlar cevaplasın. cihazın retrica performansı nasıl deneyen var mı? kasma vb bişey var mı. 2.sorum da telefonda 2 gb ram olması ilerde çıkıcak oyunlarda sıkıntı yaşamamıza sebep olur mu ?

veysely42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 1 hafta oldu z3 compacta geceli, ondan önce iphone 5 kullanmistim ve androidi hic sevmezdim, ama z3 sayesinde apple icimde öldürdüm :D

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z3c'nin ekran çözünürlüğü düşük olduğu için (720P) pil süresinin daha iyi olduğu söyleniyor. Ful HD değil yani... Bende iphone 5s kullanıyorum ve kullanım açısından memnun değilim... Kullanımı bana çok ters geldi... Ayrıaca pil açısından kötü.. Z3 Compact'ı gördüm hoşuma gitti.. iphone 5s'i verip Z3C Almayı düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş var mı? Değiştireyim mi kararsızım...

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iphone 5c telefonumu sattım. İçinde ki kişileri avea yedek programı ile yedekledim. Şimdi z3 compact alacağım. Yedeklediğim bilgileri android telefona nasıl aktarırım. Şuan telefonum olmadığı için hattımı hiç bir şekilde kullanamıyorum. Z3C elime geçtiğinde hattı takacağım fakat yedeklerimi nasıl alırım telefonuma? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Birde telefonu ilk elime aldığımda hattı takmadan önce yapmam gereken testler nelerdir? Nelere dikkat etmem gerekir? İlk şarj süresi ne kadar? Yani tam olarak ne kadar şarjda kalmalı? Normal olarak 0'dan %100 olması kaç saat sürüyor? Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

onrkbcly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün birşey farkettim arkadaşlar
Telefonu suya soktuktan ve sudan çıkardıktan sonra hoparlör den ses az geliyor, mikrofon dan da karşı tarafa ses saçma sapan gidiyor ;) bu olay 1-2 dk ya düzenliyor, 2 defa denedim ikisinde de aynı oldu bilginize

ahmet0002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z3 compack oyun perfonması cok iyi pili cok iyi gidiyor kasma hiç yok ama gel görki arka kapak dandik 3 hafta kullandım hıc bir darbe almadıgı halde arka kapağı parçalandı

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu forumdan bir cacık olmaz. Ben bunu anladım. Herkes kafasına göre aklındakini yazıp çıkıyor. Başkasının yazdıklarını okumak bile yok. İsteyen admin beni banlaya bilir saygı duyarım ama tüm samimiyetimle söylüyorum buradan bir cacık çıkmaz. Bu benim kendi düşüncemdir ve eleştriye kapalıdır.

hasanbey66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun Büyük kusur olarak sayabileceğim olayı yanında verilen kulaklığın çok dandik olması zira 1500 tl ve üstü bir fiyata alıyoruz cihazı düzgün bir kulaklık konulabilirdi.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Compact telefonuma s3 minideki kilit ekranındaki dalga efektini nasıl uyarlayabilirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı düşünce bende de var..ı phone 5s den Z3 compacta geçen birisinden yorum dinlemek isterim..

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonâ root yapan biri var mı nasıl yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] cevap verse ne güzel olur :) yabancı sitelerde arka ön cam kırılmasıyla alakalı çok bahsedilmiş fotolar koyulmuş sayın [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] senin karşılaştığın veya duyduğun bi durum varmıdır bu konuyla alakalı ??teşekkürler.