Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brcvet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen bu konuda yardımcı olun. Telefon görüşmelerimde karşı tarafa sesim çok az ve boğuk gidiyor. Ne yapmalıyım?

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
ayarlar-geliştirici seçeneklerinde en altta olması lazım. yoksa telefonu rootlayıp "greenify" kurabilirsiniz.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Beyler telefonum en iyi oyunları bile kasmadan çalıştırırken, nekki firmasının shadow fight oyununu oynarken 2 dk sonra telefon aşşırı ısınıp oynanmıyıcak derecede kasmaya başlıyo, ne yapabilirim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
O oyun problemli. Birçok kişi güncellemeden sonra şikayetci. Google Play Store'den oyunun yorumlarına bakabilirsin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
SIM kart slotundaydı sanırım, tam emin değilim.

Örnek: 14w20

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Seri numarasına nerden bakılıcağını bilen varsa söyleyebilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba geçen gün Vatan Computer'da (Balıkesir Yaylada AVM) Xperia Z2yi inceledim bakmamıza izin veriyorlar. Neyse biraz kurcaladım 5 ddakika 8 saniye 4k video çektim çok ısınmadı en azından öyle abarttıkları kadar değil varsa yoksa 35 derece civarı olmuştur. hafıza kartı bölümünü de karıştırdım cihazın sürümü 14w24tü ve çok bariz belli olan kameradaki lens kayması dedikleri durum vardı ayrıca elinize aldığınızda LG G3e göre çok daha sağlamlık bir dayanıklılık hissi oluşuyor içinizde, hele ki temperli cam koruyucu ve spiegen slim guard da aldık mı tamamdır ordaki yetkili lens kaymasının fotoğraf ve videolara hiçbir etkisi olmayacağını söyledi yine de G3 ve Z2 arasında gidip geliyorum iyi günler. ((Not: beyaz modelinin sürümü 14w21di siyahın 14w24tü mor olanı teşhirde olmadığından bakamadım malesef .( iyi forumlar))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb. Görüşme yaparken sesim karşı tarafa az gidiyor bu sorunla ilgili bilgisi olan varmı...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Sanrım 14w24 üstü problemsizdi ama belli olmuyo 14w24 te de problem çıkabiliyo veya eski modeller sorunsuz da olabiliyor üretim bandıyla alakalı sanırım

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sanrım 14w24 üstü problemsizdi ama belli olmuyo 14w24 te de problem çıkabiliyo veya eski modeller sorunsuz da olabiliyor üretim bandıyla alakalı sanırım
14w21 ve üstü 14w24 te %5 şansla lens kayması olabileceğini yazmışlardı geçen hafta XDA da
14w21 ' in altındaki seriler çoktan tükenmiş ya da tükenmek üzeredir zaten

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Sorunlu derken ısınma kasa açklığı gibi bir problemi varsa sorunludur yoksa sorunsuzdur zaten :) 14w21 altnda böyle problemler olabilir

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilginiz var mı illa bir ay altı cihazların mi değişi mi yapılıyor?

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kasa açıklığı varmı nasıl anlıyıcam gözle gözükmüyor ama, ekran ışığı full iken karanlıkta telefonu ters çevirince, bazı kenarlardan ışık sızıyor

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kasa açıklığı varmı nasıl anlıyıcam gözle gözükmüyor ama, ekran ışığı full iken karanlıkta telefonu ters çevirince, bazı kenarlardan ışık sızıyor
Sağ üst köşeye dikkatlice bakın hatta başka bir telefonun flaşını açarak kontrol ederseniz daha net belli olur varsa da zaten mikronluk açıklıklar su geçirmezliğe etkisi olmuyor