Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dimitri26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablosuz şarz için dock almayı düşünüyorum . ne dersiniz? ne kadar sürede şarz ediyor? ve bataryaya kısa yada uzun vadede zararı olur mu?

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kablosuz şarz için dock almayı düşünüyorum . ne dersiniz? ne kadar sürede şarz ediyor? ve bataryaya kısa yada uzun vadede zararı olur mu?
Ben dock kullanıyorum bir aydır falan sıkıntı yok ne sarj etme süresnde nede telefon kullanımnda.

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benimki 10dk dayanmadı. Zaten üretim hatalı olan seridendi. Gönderdim servise, değişimi onaylandı fakat telefon hala gelmedi.
Seri kaçtı. Artı kaç günde onay verdiler değişime ? Kaç gün kullandıktan sonra gönderdin service?

karamanoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonla ilgili anlamadığım bi nokta var. ekran ayarlarından uyku seçeneğini 30 saniye işlem yapılmamasından sonra şeklinde ayarlıyorum bi süre sonra bu süreyi telefon kendiliğinden 2 dakikaya çıkarıyor. bu herhangi bi uygulamadan mı kaynaklanıyor yoksa telefonda sorun mu var sizce?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende Dün aldım Xpeira Z2 Beyaz olanından

Sonunda o Lg den kurtuldum biraz paraya kıymak zorunda kaldım ama napalım birde biz yeni teknolojiyle tanışak gardaşşş :D :D
şimdilik canavar gibi dünden beri sömürüyom hatta şuan FİFA14 oynuyom ya la :D :D

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sonunda 36 sayfayı da tek tek okudum ve tüm bu sorunlardan dolayı çok korktum... Bu telefonu çok istiyordum o yüzden almaktan vazgeçmeyeceğim.

Bir satıcıdan Delta garantili ve 14w30 serisinde üretilmiş Z2 buldum. Tavsiye eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonda sıcaklık oyun oynayınca biraz oyalanınca 42 dereceye kadar çıkıyor bu normalde mi seri 14w21

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bakın, kaç sayfa olmuş, hâlâ yazılıyor. Ayfon alsaydık, stabil monoton bişey olacaktı. Ama bu xperia z2 hayatımıza ne kadar atraksiyon kattı. Birde böyle düşünün. :-D

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakın, kaç sayfa olmuş, hâlâ yazılıyor. Ayfon alsaydık, stabil monoton bişey olacaktı. Ama bu xperia z2 hayatımıza ne kadar atraksiyon kattı. Birde böyle düşünün. :-D

Tabi canım sırf hayatına renk katmak için bile alınır bu telefon :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar sonunda 36 sayfayı da tek tek okudum ve tüm bu sorunlardan dolayı çok korktum... Bu telefonu çok istiyordum o yüzden almaktan vazgeçmeyeceğim.

Bir satıcıdan Delta garantili ve 14w30 serisinde üretilmiş Z2 buldum. Tavsiye eder misiniz?
14w30 ise kaçırma. Hatalar en aza indirilmiştir.

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

cosuzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım merhaba, benimde xperia z2 cihazımda aynı seninki gibi tam ortalanmamış kamera lensi kaynaklı çevrede toz var. Bu durum acaba kameranın içine girer mi, kameranın içine girmeyecekse servise yollamayacağım ancak kameranın içine girecekse yollamayı düşünüyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşım merhaba, benimde xperia z2 cihazımda aynı seninki gibi tam ortalanmamış kamera lensi kaynaklı çevrede toz var. Bu durum acaba kameranın içine girer mi, kameranın içine girmeyecekse servise yollamayacağım ancak kameranın içine girecekse yollamayı düşünüyorum.

Zaten üstünde bulunan cam tozdan lakeden sudan vb şeyler için koyuluyor, etrafı toz tutsada içine girmez.

Su ve Toz geçirmiyor z2 zaten.

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uygulamalardan geri tuşu ile çıkınca uygulamadan çıkmıyor sadece geri plana atıyor. Geri tuşuna basınca çıkmanın bir yolu var mı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tam anlatamadım galiba. Örnekle açıklayım, ayarları açtım diyelim geri tuşuna bastığımda uygulamadan çıkmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Mesela ayarlara girdiniz ordan kilit ekranına girdiniz diyelim ve geri tuşuna bastığınızda bir geri pencereye gider ayarların ana kısmına dönersiniz, geri tuşu zaten adı üstünde '' GERİ '' bir geriye gitmek içindir tamamen uygulamayı kapatmak için home tuşu kullanılır veya geri tuşuna defalarca basmanız lazım.

baY_SnaKe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesela ayarlara girdiniz ordan kilit ekranına girdiniz diyelim ve geri tuşuna bastığınızda bir geri pencereye gider ayarların ana kısmına dönersiniz, geri tuşu zaten adı üstünde '' GERİ '' bir geriye gitmek içindir tamamen uygulamayı kapatmak için home tuşu kullanılır veya geri tuşuna defalarca basmanız lazım.
Home tuşu da fark etmiyor o zaman da haliyle ana sayfaya dönüyor. Yani bir uygulamayı kapatmak için illa ki açık olan uygulamarı göster deyip oradan sağa sola mı çekmem mi gerek?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Home tuşu da fark etmiyor o zaman da haliyle ana sayfaya dönüyor. Yani bir uygulamayı kapatmak için illa ki açık olan uygulamarı göster deyip oradan sağa sola mı çekmem mi gerek?

Geliştirici seçeneklerde böyle bir şey vardı galiba ama z2 de varmı bilemicem

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Battery Health İnfo gizli menüde 314 numaralı güncellemeyle kaldırılmış görülmemesinin sebebi buymuş