Sony Xperia Z birçok sorunum var!

epiNeFrin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık olarak 3 ay önce bu telefonu aldım ancak birkaç sorunum var:
1-4.2.2 güncellemesinden sonra ekran görüntüsü alamamaya başladım.
2-Kamera aşırı derecede karıncalanıyor.
3-Birisiyle konuşurken sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor sesi hoparlöre alıp tekrar eski haline getirince normal gidiyor sesim.
Lütfen yardım edin teknis servise felan vereyimmi?

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1- Ekran görüntüsü almak için güç butonu+ses kısma tuşuna aynı anda basman yeterli bu bütün sony lerde aynıdır.
2- Kamera aşırı karıncalı gösteriyorsa iso değerini yükseltmişsindir, ayarlarından otomatik yaparsan tahminim geçecektir.
3- Sesinin gidip gitmemesi hakkında tam bişey diyemicem ama yazılımı tekrar kur istersen yine gitmez ise garantiye gönder bende böyle bir sorun olmadı.

epiNeFrin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1- Teşekkür ederim oldu
2-Süper otomatikte kullanıyorum iso değerini bulamadım açıklarsan iyi olur.
3-Yazılımı tekrar kur demişsin nasıl tekrar kuracağım ben telefona güncelleme geldiğinde kurmuştum şimdi bulamadım

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
1- Teşekkür ederim oldu 2-Süper otomatikte kullanıyorum iso değerini bulamadım açıklarsan iyi olur. 3-Yazılımı tekrar kur demişsin nasıl tekrar kuracağım ben telefona güncelleme geldiğinde kurmuştum şimdi bulamadım

SüperOtomatik'den Normal Moda al. O zaman iso değerini ayarlayabilirsin.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony pc companion ile güncelle butonuna bakarsın zaten en yeni sürüm yüklü yazar. Hemen altında sorun yaşıyorsanız telefonu onların yazar oraya girdiğinde tekrar yazılımı indirip yükleyebilirsin.

epiNeFrin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iso değerini buldum benim şuan otomatikte ve karıncalanma oluyor sizce kaç yapayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia z1 telefonum var 5 saniye kadar suda kaldı çıkarınca kapandı sonra açıldı 2 dk sonra tekrar kapandı görüntü yok ses çıkıyor ışığı da yanıyor ama ekran açılmıyor ne yapmalıyım