Sony Xperia sola mı? LG Optimus White mı?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar telefon alacam max 900 lira bütçem var. bugün mediamarkt teknosa vs teknoloji mağazalarına baktım. nerdeyse ikiside aynı özzelliklerde.

LG elime aldığımda çok şık durdu ve tam elime oturdu. solada aynı şekilde ama lg kadar etkili olamadı benim gözümde. ikisininde beyazı güzel. beyaz alacağım kesin. lg eski telefon ama sola yeni olması nedeylide sola önde burdada yeni teknoloji her zaman iyidir diye düşünüyorum

benim için web performansı çok iyi olmalı ve wifi çekimi iyi olmalı.

bu 2 telefon arasında sizce hangisini seçmeliyim. kullananlar daha detaylı bilgiler verebilirse sevinirim, oyun uygulama ıcs güncellemeleri vs hangisini seçmeliyim sizce?

lg_optimus_white_b.jpeg
Sony_Xperia_Sola_White_M.jpg

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ICS güncellemesi dersen Sola, web performansı olarak dersen ekranı 4 olduğu için optimus wi-fi çekim gücü olarak optimus ile sorun yaşamadım .. Optimus Black kullancısı olarak gönlüm Sola'dan yana ama Optimus Black veya White kötü telefon değil
Oyun açısından da optimus derim bu arada Nova ekranı ile Lg muhteşem görüntü veriyor
Ayrıca Optimus un önünde 2 mp kamera var ona dğeinmemişsinn ama işine yarayacaktır bu arada unutma ki Sola da ön kamera yok

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
başka yorumu olan yokmu arkadaşlar?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
başka yorumu olan yokmu arkadaşlar?

optimus black kullanıcısıyım sola yı hiç tespit etmedim ama optimus un wifi çekim gücü gayet iyi ve ekranı mükemmel arkadaşın iphone 4 ü var retina ile karşılaştırdık nova ekran daha parlak oda şaşırdı zaten tarayıcı performansı olarak lg baya kasıyor mesela forum.shiftdelete ye normal telefondan girme sayfa aşağı yukarı çekerken baya kasar onun haricinde iyi telefon ama bence sola al hem çift çekirdekli gpu su daha iyi benim gönlüm sola dan yana pişman olmazsın aslında sana galaxy ace 2 öneririm ram sıkıntısı çekmezsin ama senin tercihin tabi

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hmm optimus un web performansı kötüyse pek işime gelmez bu durum. teşekkürler yorum için.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
hmm optimus un web performansı kötüyse pek işime gelmez bu durum. teşekkürler yorum için.

rica ederim ama sen ikisinide eline al bir test et ben xperia sola nasıldır bilmiyorum ama gpu su çok iyi ama ondada ram bakımından sıkıntı çekersin caydırmak gibi olmasın ama yerinde olsam ace 2 yi tercih ederdim

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
rica ederim ama sen ikisinide eline al bir test et ben xperia sola nasıldır bilmiyorum ama gpu su çok iyi ama ondada ram bakımından sıkıntı çekersin caydırmak gibi olmasın ama yerinde olsam ace 2 yi tercih ederdim

ace 2 nin tasarımı hiç sevmiyorum, özellikleri bakımından birşey diyemem ama tasarımda önemli ya telefona benzesin biraz :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ace 2 nin tasarımı hiç sevmiyorum, özellikleri bakımından birşey diyemem ama tasarımda önemli ya telefona benzesin biraz :)

bence sola dan daha iyi ama ilerde ne demek istedigimi anlarsın yinede sola da işini görür

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bence sola dan daha iyi ama ilerde ne demek istedigimi anlarsın yinede sola da işini görür

saolasın hocam önerin için ama pek içim ısınmıyor ace 2 ye ya :)

peki hocam optimus da sdn den başka sitelerde web performansında sıkıntı varmı?

uygulama oyun bakımından sıkıntı varmı?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
saolasın hocam önerin için ama pek içim ısınmıyor ace 2 ye ya :)

peki hocam optimus da sdn den başka sitelerde web performansında sıkıntı varmı?

uygulama oyun bakımından sıkıntı varmı?

uygulama oyun bakımından hiçbir sıkıntı yaşamadım bir real racing 2 de çok hafif donuyor ara sıra oda rom dan kaynaklanıyor bazı arkadaşlar custom rom kullanıyor onlarda sıkıntı yok modern combat 3 ü kasmadan oynayan bile var sdn de sorun var tek birde mackolik filan girersen normalden hafif kasılma var ondada ama o kadarda olsun tablet değil elindeki bende atrix alicaktım oda donanımda filan iyidi ama tip olarak bu çok hoş bi telefon

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arc s al wep performansı çok iyi tasarımıda çok güzel :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bi yerde de S3 ile karşılaştırılıyodu arc s daha iyi performans veriyodu :)

1100 lira hocam o. yoksa alırdım neden olmasın :)
yok ya 800 liraya paralel ithalat bulursun 900 lirayada hızlıal da distribütör garantilisi vardı geçenlerde

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
[video=youtube;K4AMMdTkHJ0]http://www.youtube.com/watch?v=K4AMMdTkHJ0[/video]

s si eksik :D

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;m2EcjrYCerM]http://www.youtube.com/watch?v=m2EcjrYCerM&feature=youtube_gdata_player[/video]

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bu forumda solayi o kadar çok övüyorlar ki ben neredeyse note 2 almaktan vazgeçip sola alacağim :D. Bir telefon bu forumda o kadar çok övgü alıyorsa kesinlikle orta segment telefon olarak onu almalısınız. Sony daha iyidir hem, sanirim solaya jb de gelecekmis. Jb ile birlikte telefon daha akici olur. LG nin yazilim desteği hiç iyi değil.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
evet lg de yazılımda çok sıkıntı varmış, çoğu yerde söylüyorlar.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Sola ile hayata bağlan derim

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kesinlikle sola derim çünkü adam akıllı güncelleştirme alıyor,web performansı gayet yüksek ayrıca sony'nin kendine has mobil bravia engine gibi teknolojileri sayesinde ekrana mercek tutmadığın zaman pixelleri göremezsin telefon ekranında film izlemek bile zevk veriyor genellikle telefondan youtube'a sık girilir bu konudada sony telefonlar gayet tatmin ediyor bir artısı daha telefona sony yeni donanımlar çıkarıyor mesela smart watch, smart dock gibi bence sola al asla pişman olmazsın.