SONY xperia J hakkında bilgi almak istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben dediğinizi yaptım yinede düzelmesi ama adroid güncellemesini yapmıştım ondan olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar ben xperia j aldım ama kamara çok kötü çekiyor e 250 bile ondan daha çok iyi çekiyor sizlerdede aynı sorun varmı yoksa sorun benim telofondamı bi bilgi verirseniz menmun olurum şimdiden teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben kullanıyorum sırf sizi uyarmak için yazıyorum almayın sürekli bir donma hiçbir işlemi gerçekleştirememe ve hafızası çok düşük twitter facebook youtube dolduruyor ekstra bir uygulama kullanan biri değilim ama kesinlikle almayın. tek artısı sarjı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia j kulanıcısıyım bazen ekran duyarsızlaşıyor ama gayet iyiyim kamera için 1mb olduğu doğru fakat ufak bi programla düzeltildiğini öğrendim kullanışnı bir telefon cidden xperia u danda kat ve kat iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia j nin kulaklık çıkışı çok zayıf neredeyse müzik dinlenemiyor ve son arama kayıt listesi sadece 2 günlük çağrıları gösteriyor, kullanan arkadaşlar siz de de aynı mı yoksa benim telefonum da mı sorun var? teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon sınıfına göre iyi bir cihaz. hiçbir xpreria telefonda gsm üzerinden görüntülü görüşme yoktur. skype tanğo, line gibi proğramlar üzerinden yapılabilir. Oyun oynamak için daha üst düzey bir telefon gerekir. Android 4.1.2 sürümünü kullanıyorum. sorun yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
experi j güzel şarjı çok süper fakat akşam kamerası kötü bide çogu samsng gibi format istemiyor donma yapmıyor çok uygulama yüklemedik sürece 3 aydır kullanıyorum kullanışlı bir telefon oyun için alıncak bi telefon degil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefonumda Sony Xperia J St26i telefonun açma tuşuna bastığımda 3 defa arka arkaya ekranın üzerindeki küçük kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Bunun sebebi ne olabilir. Acil yardım lütfen. Teşekkürler.

S

salihak123

SDN Okuru
xperia j su almıyor falan dediler dün üstüne kahve döküldü. POWER tusu hariç telefon çalışıyor ama power tuşu ile ses yükseltme tuşu çalışmıyor ki ben telefonu yurt dışından getirttirdim ne yapmalıyım?