Sony Ericsson Walkman Live VS. HTC Wildfire S

Sizce hangisi ?

• Sony Ericsson Walkman Live

Kullanılan: 6 75.0%
  • HTC Wildfire S

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88

2-3 haftaya androidli telefon alacağım. Bu iki model arasında kararsızım. Fiyatları aynı sayılır.
Wildfire S gördüm ama kurcalama fırsatım olmadı. Şık bir telefon.
Telefondan beklentim ses kalitesi ve kameranın iyi olması.

Siz hangisini önerirsiniz ?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
DLNA özelliği olduğundan Sony walkman tavsiyem olur, Aynı zamanda muzık dınleme alıskanlıgın var ise sony senin vazgeçilmezin olabilir :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kesinlikle Walkman sebepleri ise daha hızlı işlemci, daha iyi video kaydı, daha fazla renk, ayrıca 4.0 yazılım güncellemesini alacak olması tek başına tercih sebebidir

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sewl donanımsal olarak Htc wfs den daha güçlü. Ses bakımından da artıları olduğunu okumuştum

HanKaĞaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Walkman serisi telefonlar,multimedya açısından eksiksiz oluyor gerçekten.Aldığım telefonu 2 yıldan fazla kullanmayan birisi olmama rağmen,W810i modelindeki telefonu tam 6 yıl sıkılmadan kullandım.Ve hala çalışıyor telefon.1.5 yıl önce arkadaşıma telefon almaya gitmiştik ve telefonu ben seçmiştim.W995 almıştık ona.Hala ilk günkü zevki ile kullanıyor.

Sizin seçeneklerinizde ki Walkman Live'ın tek eksisi,ekranının küçük olması ve muhtemelen kamerasının gerçek 5 MP kalitesinde fotoğraf çekmeyeceğidir.

Ekranının küçük olması,internette gezinirken size sıkıntı yaşatabilir.Ama telefonu multimedya için kullanacaksanız,bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Çünkü kulaklığa gelen ses kalitesi,Walkman arayüzü,ClearBass ve TrackID özellikleri gerçekten çok güzeldir.

Kamera konusu sadece benim tahminim.Çünkü Aino ve Xperia X10 gibi 2010'da çıkan modelleri,kamera kalitesi açısından kullanıcılarını gerçekten hayal kırıklığına uğratmıştı.Walkman Live'ın kamera kalitesini henüz incelemedim.Dediğim gibi bu diğer modellerinkine göre bir tahmin.

İyi forumlar.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Yorumlarınız için teşekkürler.

Android 4 güncellemesi ve donanım özelliklerinden dolayı tercihim Walkman Live olacak. Wildfire S'te radyo yokmuş baştan elendi zaten :)
Telefonun boyutu abartılı değilse haftasonu alacağım.

HanKaĞaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MysteЯio;2167236 dedi ki:
Yorumlarınız için teşekkürler.

Android 4 güncellemesi ve donanım özelliklerinden dolayı tercihim Walkman Live olacak. Wildfire S'te radyo yokmuş baştan elendi zaten :)
Telefonun boyutu abartılı değilse haftasonu alacağım.

Aldığınız da görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız çok güzel olur. :)

İyi forumlar

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Telefonu aldım. 3-4 gündür kullanıyorum. Görüntüsü şık bir telefon. Çok ince telefonlara oranla kalın denilebilir.

Çift hoparlör ve xloud özelliğiyle yüksek sese sahip. Telefonun kulaklığı ise yetersiz.

Radyo çekimi, wifi iyi. Flash desteği var. Konuşma ses kalitesine gelince karşı tarafın sesi biraz boğuk geliyor gibi ama sıkıntı yaratacak düzeyde değil. Benim sesim net gidiyormuş.

Oyun oynama öncelikli alan arkadaşlar için ekran boyutu (3.2") küçük gelebilir.

Henüz video ve fotoğraf çekmedim, yakında eklerim birşeyler.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Telefonu kurcaladıkça öğreneceğim :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bende Walkman Live düşünüyordum ama görünüşünü beğenmemiştim :)

Hayırlı olsun.