Anket Sokakta arabayla son ses müzik açan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ne düşünüyorsun?

• Daha pahalı arabayla yapsınlar

Kullanılan: 3 42.9%
  • Uçak kaldırsınlar

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Nadiren yaparım araba Fiat 500l beats ses sistemi var fabrika çıkış

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,298
Nefret ediyorum gecenin bir vakti tam uyuyacam güm güm güm diye geçiyorlar...

Reaksiyon puanı
994
Yaptırımı olmalı senin özgürlüğün başkasının kabusu olmamalı yorgun olanı olabilir hasta olan biri olabilir dinlenmeye ihtiyacı olan çok kişi var hiç hoş bir hareket değil önce saygı.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Gıcık bir şey. Tamam müzik dinle ama neden "Benim arabam var senin var mı?" dercesine açıyorsun ki sesini? Mutlu mutlu gidiyorum arkamdan bam güm sesleriyle tofaş araba geliyor :/.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kötü araba yapmasın iyi araba yapsın gibi bir şey saçmalık. Kimse yapmamalı. Kafede oturuyoruz bir şey konuşalım diyoruz son ses saçma sapan müzikler açıp yavaş yavaş gidiyorlar. Hayır amaçları ne onu da anlamıyorum. Tamam yüksek seste müzik dinlemeyi seviyor olabilirsin ama az çevreni düşün be kardeşim.

Git sessiz sakin bir yerde dinliyorsan dinle yerleşim yerlerinde neden milleti rahatsız etmek isterler hiç anlamıyorum.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Kötü araba yapmasın iyi araba yapsın gibi bir şey saçmalık. Kimse yapmamalı. Kafede oturuyoruz bir şey konuşalım diyoruz son ses saçma sapan müzikler açıp yavaş yavaş gidiyorlar. Hayır amaçları ne onu da anlamıyorum. Tamam yüksek seste müzik dinlemeyi seviyor olabilirsin ama az çevreni düşün be kardeşim.

Git sessiz sakin bir yerde dinliyorsan dinle yerleşim yerlerinde neden milleti rahatsız etmek isterler hiç anlamıyorum.
Kızların bir çoğu bundan hoşlanıyor. Onlar için yapıyorlar erkekler. Kızlar seviyor ama artık kaliteli araç lazım.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kızların bir çoğu bundan hoşlanıyor. Onlar için yapıyorlar erkekler. Kızlar seviyor ama artık kaliteli araç lazım.
Kaç yaşıma geldim, bugüne kadar tanıştığım hiçbir kız o tarz şeylerden hoşlanmıyordu aksine son ses araba görürlerse arkalarından saydırıyorlardı :D

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,023
Benim. Sorunuz varsa buyurun.

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Eski sevgilinin sokağından gecerken farz olan hareket diyebilirim.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
FC5 ile güzel gidiyor şimdi dımtıs dımtıs basslarla.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,788
Son seste müzik açarak geçen insanlara aşırı ayar oluyorum. Kardeşim son ses müzik dinlemek istiyorsan gidersin yalıtımı çok iyi yapılmış bir evde dinlersin. Başkasını rahatsız etmediğin sürece yüksek sesten kulak zarını patlat banane. Gidipte bunu dışarıda yaparsan yediğin tüm küfürleri hakediyorsun demektir. Bu işin iyi araba kötü arabası yok her türlü çok saygısızca bir hareket. Sen müzik keyfi yapmak istiyorsun diye ben senin müziğini dinlemek zorunda değilim. Bazen öyleleri geçiyor ki kulaklıkla dinlediğim müziği duyamıyorum.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,023
Evet, insanlara rahatsızlık veriyor olabilirim. Ama inanın benim müzik, sanat aşkım başka bir seviyede. İnsandan önce geliyor. O sanatı o an en gür şekilde yaşamalıyım. Araba sürüyorken özellikle bu öyle bir haz veriyor ki seksten daha zevkli. Arkamdan küfür mü ediyorsunuz? Duymuyorum. Müziğim açık da.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,788
Evet, insanlara rahatsızlık veriyor olabilirim. Ama inanın benim müzik, sanat aşkım başka bir seviyede. İnsandan önce geliyor. O sanatı o an en gür şekilde yaşamalıyım. Araba sürüyorken özellikle bu öyle bir haz veriyor ki seksten daha zevkli. Arkamdan küfür mü ediyorsunuz? Duymuyorum. Müziğim açık da.
Lütfen sanat aşkınızı kendi özel alanınızda yaşayın. Kimse sizin sanat aşkınıza maruz kalmak zorunda değil.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Yaptığınız bir suç ve cezası var. Bunu legalleştirmeye çalışmayın.

Reaksiyon puanı
994
Film setleri ya da pistler hariç normal trafikte araba sadece ulaşım maksadıyla kullanılmalıdır.Onun harici bir maksatla herhangi bir hareket yapan kişi benim gözümde trafik magandasıdır.
Böyle kişilerin 3. Kez aynı sebepten ceza aldığında ehliyetine el konulmalı ve tekrar ehliyet alması için 1 yıl zorunlu piskolojik tedavi görmeli.
İnsan hayatı ve saygı herşeyden daha önemlidir.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
bunu yapan insanlar dikkat çekme amacında egosunu tatmin etme uğraşındadır bu tip insanlar genelde ortamlarda çok konuşmak dikkat çekmek isterler,gittiği cafede barda vs.. arbanın anahtarını cüzdanını masaya herkesin göreceği şekilde koyarlar,gerekirse çakma marka giyinip önünde eşşek kadar gucci prada vs yazılı tshirt alırlar,aç kalırlar açıkta kalırlar ama sigara içiyosa eğer parliament veya malboro içerler elit olduğunu göstermeleri için aynı zamanda sürekli değerinden fazla olacak şekilde antalatırlar her türlü olayı durumu çünkü BOŞ insanlardır

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
bunu yapan insanlar dikkat çekme amacında egosunu tatmin etme uğraşındadır bu tip insanlar genelde ortamlarda çok konuşmak dikkat çekmek isterler,gittiği cafede barda vs.. arbanın anahtarını cüzdanını masaya herkesin göreceği şekilde koyarlar,gerekirse çakma marka giyinip önünde eşşek kadar gucci prada vs yazılı tshirt alırlar,aç kalırlar açıkta kalırlar ama sigara içiyosa eğer parliament veya malboro içerler elit olduğunu göstermeleri için aynı zamanda sürekli değerinden fazla olacak şekilde antalatırlar her türlü olayı durumu çünkü BOŞ insanlardır
Hayır hatunları götürmek için yapıyorlar. Hatunlar bayılıyor.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Hayır hatunları götürmek için yapıyorlar. Hatunlar bayılıyor.
Konunun başından beri kızlar etkileniyor kızlar etkileniyor diyorsunuz. Böyle bir şey yok. Yaşınız küçük olduğu için mi böyle şeyler hayal ediyorsunuz yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama buna etkilenecek kız falan yok. Ayrıca kız etkilemek için 40 takla atmanıza da gerek yok iki tarafta seviyorsa bir gül bile yeterli. Konunun başından beri saçmaladıkça saçmalamışsınız. Zaten 2022 yılında arabada son ses müzik açıp kız etkilemeye çalışan varsa çok ilginç...

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Konunun başından beri kızlar etkileniyor kızlar etkileniyor diyorsunuz. Böyle bir şey yok. Yaşınız küçük olduğu için mi böyle şeyler hayal ediyorsunuz yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama buna etkilenecek kız falan yok. Ayrıca kız etkilemek için 40 takla atmanıza da gerek yok iki tarafta seviyorsa bir gül bile yeterli. Konunun başından beri saçmaladıkça saçmalamışsınız. Zaten 2022 yılında arabada son ses müzik açıp kız etkilemeye çalışan varsa çok ilginç...
Kız tarafın sevmesi için tip veya para lazım. Ben de araba var. Şanslıydım sadece.