Soru Xiaomi 13 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Zamanında ben de Poco X3 Pro kullandım, MIUI 12 berbattı. MIUI 12'de bellek yönetiminde sıkıntılar yaşamışlığım oldu. MIUI 12.5 ve 13 idare eder ama gene de pek güzel sayılmaz. Ha, Xiaomi kötü telefon çıkarıyor anlamına gelmez ama yazılım tarafında kesinlikle göz atmalılar.
Ben uzun bir süre MIUI 11 kullandım 2021 yazında MIUI 12'ye geçtim 12.5 sürümünü de vermediler 12.1.4 sürümünde kaldı Android 12 güncellemesini de vermediler yani anlayacağın Mİ9T'nin pabucu dama atıldı ben bundan sonra Xiaomi almam hatta hiçbir Çinli markayı almam OnePlus çok severdim Çinli markalar arasında favorimdi ama malesef kendini çok bozdu.
Android alırsam Samsung'tan başka markaya bulaşmam keşke Sony, LG, HTC telefon pazarından çekilmeseydi ben bu markaların rekabetini daha çok seviyordum. Bundan sonraki telefonum İPhone 12 Pro ya da 13 Pro olacak normalde ben İPhone'cuyum :D

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,863
Ben uzun bir süre MIUI 11 kullandım 2021 yazında MIUI 12'ye geçtim 12.5 sürümünü de vermediler 12.1.4 sürümünde kaldı Android 12 güncellemesini de vermediler yani anlayacağın Mİ9T'nin pabucu dama atıldı ben bundan sonra Xiaomi almam hatta hiçbir Çinli markayı almam OnePlus çok severdim Çinli markalar arasında favorimdi ama malesef kendini çok bozdu.
Android alırsam Samsung'tan başka markaya bulaşmam keşke Sony, LG, HTC telefon pazarından çekilmeseydi ben bu markaların rekabetini daha çok seviyordum. Bundan sonraki telefonum İPhone 12 Pro ya da 13 Pro olacak normalde ben İPhone'cuyum :D
Benim bir arkadaşımda da Redmi K20 var. MIUI 12'deki aynı şikayetleri yaşıyor. Ayrıca ısınma sorunlarının da olduğunu söylemişti.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Benim bir arkadaşımda da Redmi K20 var. MIUI 12'deki aynı şikayetleri yaşıyor. Ayrıca ısınma sorunlarının da olduğunu söylemişti.
benim telefon da Redmi K20'nin global versiyonu Mİ9T diye geçiyor 3 senedir kullanıyorum kabak tadı verdi hocam pop-up kamera bile sıkıcı geliyor artık şahsen delikli ekran daha estetik duruyor

dogukanipek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi her zaman iyidir, biometric konusunda ki gelişim kısa zamanda gözle görülür bir duruma geldi.