- Reaksiyon puanı
- 4,723

Korkutan kehanetleri sıraladı! '2671 yılından geldim' diyen zaman yolcusu 6 tarih verdi
Kendisinin geçmişten ya da gelecekten geldiğini söyleyerek kehanetlerde bulunanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Zaman yolcusu olduğunu ve kehanetlerinin çoğunluğunun doğru çıktığını iddia eden Tiktok kullanıcısı Eno Alaric de 2023 yılı için öne sürdüğü bazı kehanetleri sıraladı ve 6 tarihe...

Arkadaşlar, zaman yolculuğu mevzusu hakkında ne düşünüyorsunuz? 6000 yıllarından gelen mi dersin 2600 lü yıllar mı dersin çok uzak gelecekten gelen var ve 2030 dan gelenlerde var, haberi okuyun.
Şöyle söyleyim zaman yolculuğuna eyvallah ama bence geçmişe gitmek saçma geliyor zaman yolculuğu geleceğe karşı olan birşey olabilir oda çok uzun senelere değil ayrıca hepsi külliyen saçma insan geleceğe de gidemez ne biliyoruz belki 2030 u görmeyecek dünya kıyamet kopacak örnek olarak söylüyorum.
Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi pek geçmeyecek hadisi var Peygamber efendimizin bu hadisine göre kıyamet 2100-2200 arasında kopacak, zira dünyada Müslüman kalmadığı vakit kıyamet kopacak denir.
Hadi var sayalım böyle birşey var ve gelecekten geliyor, o zaman en büyük olaylar bilinirdi mesela amerikanın süper güç durumu ne zaman bitecek yeni süper güç kim olacak, ne hastalıklar virüsler çıkacak yada kanserler ne zaman tedavi edilir olacak veya hiv virüsü tedavisi hangi yıl bulundu?
Yahu gelecekten gelen adam kimseyle mi sohbet etmedi bunları?
Yada böyle bir insanı öyle elini kolunu sallayarak dolaştırırlar mı?
Dünyanın bilgisini alır sonra imha ederler o kişiyi.