Size de Oluyor mu ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba
bu söyleceklerim size de oluyor mu bilmem ama yaklaşık 3 5 aydır sürekli yaşıyorum

geceleri uyurkun genelde telefonum sessiz konumda olur zira uykumdan uyandığımda tekrar uyumaya çalıstığımda uyuyamıyorum :)

telefonum sessizde olduğu halde uykumun en tatlı anında telefonuma mesaj geliyor yada cevapsız arama fakat cihaz sessizde ben her nasıl oluyorsa tuvalete diye yada normal bir şekilde uyanıyorum saga sola dönüyorum o an saate bakmak için felan telefona baktığımda o an mesaj gelmiş oluyor bunu epeydir yaşıyorum size de oluyor mu bu yaşadıklarım ? yoksa hepsi şans rastlandı gibi birşey mi? yoksa cihazlar mesaj geldiğinde frekans vs gibi birşey yayıp insanın uykusundan edebiliyormu :huh:

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Psikolojik olabilir. Bir yerden haber, mesaj vs bekliyor musunuz ?

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Rastlantı bende saate her baktıgımda 21:21 herrgün buda psikolojimi bozuyorrr mesela akşam otururken bakıyom 21:21 Fln

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Psikolojik olabilir. Bir yerden haber, mesaj vs bekliyor musunuz ?
aslında dediğiniz gibi psikolojik olabilir ama hani bir iki sefer yaşamış olmuş olsam rastlandı diyebiliriz ama ne bileyim ayda en az 3 4 defa oluyor.
herhangi bir mesaj yada bir haber beklediğimde yok ama ..
Rastlantı bende saate her baktıgımda 21:21 herrgün buda psikolojimi bozuyorrr mesela akşam otururken bakıyom 21:21 Fln
bana da ilk başlarda rastlandı gibi geldi ama her ay 3 4 defa denk geliyor? yada daha az veya daha fazla...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bende her saate baktığımda "12:12 14:14 17:17" Oluyor çözemedim.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aslında dediğiniz gibi psikolojik olabilir ama hani bir iki sefer yaşamış olmuş olsam rastlandı diyebiliriz ama ne bileyim ayda en az 3 4 defa oluyor.
herhangi bir mesaj yada bir haber beklediğimde yok ama ..

bana da ilk başlarda rastlandı gibi geldi ama her ay 3 4 defa denk geliyor? yada daha az veya daha fazla...

Canını Sıkma dostum rastlantıdır yaa İnsanlık halleri

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Psişik güleriniz gelişmiş olabilir, pazarlayın bence bunu :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
telefonun titresimi de ses cikartiyo :P cizzzzzzzzt cizzzzzzzzzt ediyo ondandir :P

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Psişik güleriniz gelişmiş olabilir, pazarlayın bence bunu :D
hani tam olarak ne olduğunu anlaya bilsem :D güzel olucakta ne olduğunu veya neden olduğunu anlayamıyorum ki 1 2 seferde yaşamadım.. bazen çok yorgun oluyorum akşam 7 8 sularında yatıyorum bi an gözlerimi açıyorum telefona bakıyorum mesaj gelmiş kalktığım vakit 8 10 ise mesaj 8 09 da gelmiş oluyor :S

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hani tam olarak ne olduğunu anlaya bilsem :D güzel olucakta ne olduğunu veya neden olduğunu anlayamıyorum ki 1 2 seferde yaşamadım.. bazen çok yorgun oluyorum akşam 7 8 sularında yatıyorum bi an gözlerimi açıyorum telefona bakıyorum mesaj gelmiş kalktığım vakit 8 10 ise mesaj 8 09 da gelmiş oluyor :S

Önce bi matematik hesabıyla sana gelen günlük mesaj ortalamasını bul eğer ortalama çok yüksekse tlf. a her baktığınızda bi mesaj görmeniz fizik kurallarıyla açıklanabilir:D yoksa günde 1 -2 mesaj geliyo o da tlf. baktığın zamana denk geliyorsa yoruma açık :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Önce bi matematik hesabıyla sana gelen günlük mesaj ortalamasını bul eğer ortalama çok yüksekse tlf. a her baktığınızda bi mesaj görmeniz fizik kurallarıyla açıklanabilir:D yoksa günde 1 -2 mesaj geliyo o da tlf. baktığın zamana denk geliyorsa yoruma açık :D
Tamamdır. Aynştayn Mode ON :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bence telefon uyandırıyordur seni. Sessiz modda ışığı yanıp sönebilir, karanlık bir ortamda uykuda bile olsan göz bu ışığı algılayıp beyine gönderir. Fazla üstüne durma bence.

Kesin telefondan. :) bende eski bir sony-ericson p910i var uçak modundayken mesaj bile alıyor :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tamamdır. Aynştayn Mode ON :D

Aynştayn mı..??? aman efendim komplimana gerek yok keşke her konunun açıklaması ve çözümü bukadar basit olsa:D
mesela ben istiyorum ki tüm dünya halkları kardeş olsun, Orta doğuya barış gelsin, dünya üzerinde refah eşit dağıtılsın, yazlar serin kışlar ılık geçsinnn.. Çok şey mi istiyorum Allasen..
lordarcual metafizikte uzman galiba :D @ReDo benim problemime gel sen çözüm bul..:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aynştayn mı..??? aman efendim komplimana gerek yok keşke her konunun açıklaması ve çözümü bukadar basit olsa:D
mesela ben istiyorum ki tüm dünya halkları kardeş olsun, Orta doğuya barış gelsin, dünya üzerinde refah eşit dağıtılsın, yazlar serin kışlar ılık geçsinnn.. Çok şey mi istiyorum Allasen..
lordarcual metafizikte uzman galiba :D @ReDo benim problemime gel sen çözüm bul..:)
Efenim biraz uçuk senin istediklerin vur dedik öldür değil :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence telefon uyandırıyordur seni. Sessiz modda ışığı yanıp sönebilir, karanlık bir ortamda uykuda bile olsan göz bu ışığı algılayıp beyine gönderir. Fazla üstüne durma bence.

Kesin telefondan. :) bende eski bir sony-ericson p910i var uçak modundayken mesaj bile alıyor :D
ever bende onu düşündüm bazı etken durumları baz aldım telefon ışığı gibi ama samsung galaxy s3 kullnıcısyım flip cover kullanıyorum yani kapaklı ekranından ışık sızdırması mümkün değil gibi bu olayı s3 ü aldığımda da yaşadım

en iyisi kafaya pek fazla takmamak olsa gerek ..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ever bende onu düşündüm bazı etken durumları baz aldım telefon ışığı gibi ama samsung galaxy s3 kullnıcısyım flip cover kullanıyorum yani kapaklı ekranından ışık sızdırması mümkün değil gibi bu olayı s3 ü aldığımda da yaşadım

en iyisi kafaya pek fazla takmamak olsa gerek ..
Hiç denedin mi telefonu yanına koymadan uyumayı ?

JohnDemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin telefonalrınız aslında direk beyine iletiyi bildiren özelliği var ama siz bilmiyorsunuz galiba :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
70 80 mesaj günlük gidip geliyordur :D