Siz Olsanız?

-topalsolucan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize meraba konuyu dogru yeremi açtım tam emin degilim ama yanlış yerse kusra bakmayın forumda yeniyim neyse fazla uzatmayayım arkadaşlar ben size şöle bir soru soracaktım ablam ve kuzenim tabi artık zamanla iksindende sogudum ama beni hep eziyolardı derslerim kötü şöyle böyle tabiki elbette ailemde aynı şekilde yok kızın altında ezilme şöle böle filan sıkıldım artık şu anda derslerim oldukça iyi ama ablam ile kuzenim tıp okuyorlar birisi antalyada digeri izmirde ben doktor olabilecegimi düşünüyorum yani ama ben yinede sormak istedim sizce onlardan üstün olabilmem için hangi meslegi seçmeliyim bu konuyu daha önce çok düşündüm bana lütfen sana en uygun meslegi seç tarzı söylemeyin yani kısacası

Doktordan daha düzgün daha degerli daha üstün olan Bir meslek aklıma daha önce savcılık gelmişti tabiki bunlar elde olan şeyler degil çalışılması gereken şeyler ama lütfen dalga geçmeyin!:hammer:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Baskasi istiyor veya alay ediyor diye doktor, savci, ögretmen olmak zorunda degilsin. Memleket bu tiplerden gecilmiyor zaten.

Sen ne yapmak istiyorsun, ne olmak istiyorsun önemli olan bu. Hangi meslegi kendine daha uygun görüyorsun mesela?

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İnsanları önemsemiyorum gayet mutluyum :) bölümümüde seviyorum. Okul öncesi okuyorum

-topalsolucan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) 4 yıl öncesine kadar subay olmayı çok isterdim askeri lise sınavınada girip kazanmıştım mülakatlarıda geçmiştim amaa bi doktor sınır 7 derece sendeki egrilik 8 dedikten sonra sogudum yani :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yada direk şöyle sorayım yani benim en yakın buldugum 2 meslek doktor ve savcı tabiki ikisidide öle elini sallayınca olmuyo ama sizede sorayım

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Daha üstün bir meslek istiyorsun da acaba sen o mesleği hak edebilecekmisin bakalım? Ayrıca bir işte yükselmek okadar kolay değildir mantıken

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
mimarlık doktorlardan daha havalı :cool:

-topalsolucan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mimarlık için gerekli olan yetenegi kendimde göremiyorum :D

-topalsolucan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalnız sanal ortamda imla kurallarına o kadar çok dikkat etmem gerektigini sanmıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ikisininde basit olmadıgını özellikle söylemiştim yani en azından öyle düşünmedigimi anlamanız için

-topalsolucan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozaman öyle şekilli şeküllü konuşmayacaksın oturup daha havalı adam akıllı para getirecek meslekler istiyorsan çok çalışman gerekir arkadaşım birazcıkta şans
kardeşim sen neyden bahsediyosun ya koydugum 1 tane emojiden mi bahsediyorsun

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
aynen madem mayycryy haklı. otur çalış bak bana hep bi ders hep bi ders. acı yoksa kazanç yok. ayrıca birinden daha üstün olmaya çalışmak çok saçma. gönlünde ne varsa onu oku..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konuya odaklanalim arkadaslar. Gereksiz yere tartisma cikmasin :)

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
solucan, kardeşim sen inşaat mühendisliği oku. ne bilim odtude bi şey oku .

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dostum mantıken ilginin olmadığı bir alanda kendini geliştiremezsin.Doktorluk güzel bir meslek ancak ablan kuzenin doktor diye senin doktor olma gibi bir zorunluluğun olmamalı.Hoşlanmadığın bir meslek seçersen çok pişman olursun ;)