-topalsolucan-
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar öncelikle hepinize meraba konuyu dogru yeremi açtım tam emin degilim ama yanlış yerse kusra bakmayın forumda yeniyim neyse fazla uzatmayayım arkadaşlar ben size şöle bir soru soracaktım ablam ve kuzenim tabi artık zamanla iksindende sogudum ama beni hep eziyolardı derslerim kötü şöyle böyle tabiki elbette ailemde aynı şekilde yok kızın altında ezilme şöle böle filan sıkıldım artık şu anda derslerim oldukça iyi ama ablam ile kuzenim tıp okuyorlar birisi antalyada digeri izmirde ben doktor olabilecegimi düşünüyorum yani ama ben yinede sormak istedim sizce onlardan üstün olabilmem için hangi meslegi seçmeliyim bu konuyu daha önce çok düşündüm bana lütfen sana en uygun meslegi seç tarzı söylemeyin yani kısacası
Doktordan daha düzgün daha degerli daha üstün olan Bir meslek aklıma daha önce savcılık gelmişti tabiki bunlar elde olan şeyler degil çalışılması gereken şeyler ama lütfen dalga geçmeyin!:hammer:
Doktordan daha düzgün daha degerli daha üstün olan Bir meslek aklıma daha önce savcılık gelmişti tabiki bunlar elde olan şeyler degil çalışılması gereken şeyler ama lütfen dalga geçmeyin!:hammer: