Arkadşlar ben 10 yıldır falan internet kullanıyorum hep oyun iş güç derken bu işlere hiç merak sarmamıştım dedim bende bir forum açayım bu işte hiç bilgi sahibi değilim anladığım kadarı ile domain+host alarak işe başlayabiliyorum kafama bazı takılan durumlar var
1.Şimdi ben domain aldım diyelim birde host alacağım tabi birçok bilgimi host verecek kullanıcıadı şifre gibi galiba
benim merak ettiğim sitemi ilerde elimden almasınlar yada nasıl bir işlem yapılır.

2.Şimdi ben bir forum sitesi kurmuş olsam haliyle kullanıcı adım şifre gibi bilgilerim olacak bu bilgiler bir başkasının eline geçince sitem hacklenmişmi olur yada elimden gidermi:confused1:
3.Forum kurmak için neyi tavsiye edersiniz smf vbullet phpbb genelde smf tercih ediyorlar sebebi nedir acaba
4.Benim kurmak istediğim forum warez mesela mp3 paylaşımı full program gibi böyle bir site kursam yasakmı (yasak derseniz birçok site var böyle)
5.Bir arkadaşım warez sitesi kurarsam google reklam vermez yani ileride para kazanamazsın falan diyor böyle birşey doğrumu :confused1:
6.Sitede para kazanabilmek için ne tür adılar gerekli tabi sayfanın hiti artınca :confused1:
7.Bazı sitelerde görüyorum henüz yeni kurulmuş fakat hertarafı reklam yani fazla bir üyesi olmamasına rağmen reklam var reklam demek para kazanıyor anlamınamı geliyor:confused1:
bu konularda beni net bir şekilde aydınlatırsanız gerçekten çook sevineceğim.Aslında bir kaç sorum daha var ama fazla karıştırmak istemedim.