Sistem geri yükleme hatası.

Metinz_42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar comodo isimli bir antivirüs programı indirdim onu silmeye çalıştım klasörleri kaldı o klasörlerde full kilitli açmak için çok program kullandım olmadı yani silemiyorum ve sürekli hata mesajı geliyo tek çarem sistem geri yükleme yapmaktı şimdi de sistem geri yükleme hatası alıyorum lütfen yardım edin gerçekten çok uğraştım internette çok site
hata.png
gezdim bi çözüm bulamadım hata bu lütfeeen yardım edin !!!

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
İnternette bir çok çözüm yöntemi önerilmiş onlarla çözemediyseniz. Daha önce başıma gelmediği için bende bilemiyorum.
Ancak başka bir önerim var. Sorun yaşadığınız programı kaldırmaya çalışalım :)

Revo uninstaller programı ile comodo antivirüsten kalanları kaldırabilirsiniz. Eğer revo uninstaller içerisinde gözükmez ise tekrar yükleyip öyle kaldırmaya çalışın.

Revo uninstaller programını yönetici olarak çalıştırın.Kaldırmak istediğiniz programı seçip kaldır diyin.

Örnek olarak adobe photoshop 2020 programını kaldırmak istedim. Programın kendi uninstall ı üzerinden kaldırmaya çalışıyor. Program kalktıktan sonrasında arka kısımda görülen pencereden geliştirilmiş i işaretleyip Tara diyin.
1.png

Karşınıza programın kayıt defterindeki kalıntılarını gösteren bir pencere çıkacaktır. Hepsini seç diyip Sil tuşuna basın. Silindikten sonrasında İleri ye tıklayın.
2.png

Ardından programa ait gereksiz dosya ve klasörler karşınıza gelecek. Bunlarında hepsini seçin ve Silin. Son tuşuna basarak kapatabilirsiniz.
3.png

Çok nadir virüslü programları silemeyebiliyor şimdiye kadar 1 kez denk geldim.

Son düzenleme:

Metinz_42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İnternette bir çok çözüm yöntemi önerilmiş onlarla çözemediyseniz. Daha önce başıma gelmediği için bende bilemiyorum.
Ancak başka bir önerim var. Sorun yaşadığınız programı kaldırmaya çalışalım :)

Revo uninstaller programı ile comodo antivirüsten kalanları kaldırabilirsiniz. Eğer revo uninstaller içerisinde gözükmez ise tekrar yükleyip öyle kaldırmaya çalışın.

Revo uninstaller programını yönetici olarak çalıştırın.Kaldırmak istediğiniz programı seçip kaldır diyin.

Örnek olarak adobe photoshop 2020 programını kaldırmak istedim. Programın kendi uninstall ı üzerinden kaldırmaya çalışıyor. Program kalktıktan sonrasında arka kısımda görülen pencereden geliştirilmiş i işaretleyip Tara diyin.
Ekli dosyayı görüntüle 98871

Karşınıza programın kayıt defterindeki kalıntılarını gösteren bir pencere çıkacaktır. Hepsini seç diyip Sil tuşuna basın. Silindikten sonrasında İleri ye tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 98872

Ardından programa ait gereksiz dosya ve klasörler karşınıza gelecek. Bunlarında hepsini seçin ve Silin. Son tuşuna basarak kapatabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 98873

Çok nadir virüslü programları silemeyebiliyor şimdiye kadar 1 kez denk geldim.
tessekkur ederim ama bu yontemide denedim olmuyor suan sistem geri yuklemeyi duzeltmeye calisiyorum bilmiyorum adamlar cok degisik dosyalar koymuslar hepsi kilitli hicbirininde kilidi kirilmiyor sistem geri yukleme tek carem acaba virusmu bulasti diye dusunuyorum

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
tessekkur ederim ama bu yontemide denedim olmuyor suan sistem geri yuklemeyi duzeltmeye calisiyorum bilmiyorum adamlar cok degisik dosyalar koymuslar hepsi kilitli hicbirininde kilidi kirilmiyor sistem geri yukleme tek carem acaba virusmu bulasti diye dusunuyorum
Sanırım **Pc Admin** haklı temiz kurulum yolu gözüküyor. En azından daha az zaman kaybedersiniz :confused: