Sınıfta Dışlanıyorum

yapayzekalı

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Sorunum başlıktaki gibi. Okulun ilk gününden beri okulda dışlanıyorum. 9. sınıfa geçtim okul değiştirdim, şehir değiştirdim. Okulun ilk günü bi kız gördüm, felaket felaket, bi afet, bi afet. Yani o hafta biraz bocaladım, belki biraz saçmalamış olabilirim :)
O gün bugündür hep (özür dileyerek söylüyorum) arkadaşlarım e* cinselsin sen, falan filan, M*L Ger*z**** gibi terimler kullanıyorlar. Sorunumu bir türlü çözemedim.

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Sorunum başlıktaki gibi. Okulun ilk gününden beri okulda dışlanıyorum. 9. sınıfa geçtim okul değiştirdim, şehir değiştirdim. Okulun ilk günü bi kız gördüm, felaket felaket, bi afet, bi afet. Yani o hafta biraz bocaladım, belki biraz saçmalamış olabilirim :)
O gün bugündür hep (özür dileyerek söylüyorum) arkadaşlarım e* cinselsin sen, falan filan, M*L Ger*z**** gibi terimler kullanıyorlar. Sorunumu bir türlü çözemedim.
Takma onlari

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,591
Sana o şekilde hitap eden kişilerle ilişkini kesmeni öneririm. Lisenin ilerleyen yıllarında illaki kafana göre birilerini bulursun merak etme. Lise çağı ergenlik çağı olduğu için kafalar çabuk evrim geçirir.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Kibar olduğun için dislaniyorsan kaba olma. Karakterin neyse o ol. Kimse seni sevmek zorunda değil. Geleceğinde kabalık değil kibarlık sana kazanç sağlayacak. Güven bana en az bir iyi arkadaş bulacaksın lisede o sana bir ömür yetecek.

Regarzarves

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bazen bazı şeylerin çözümü, çözüm aramamaktır... Yani umursama ve kafana göre takıl. Çevrendeki insanların seni aşağılamasına karşı dik dur ama kendini sevdirmek için kendinden ödün verme; zaten senin duruşun insanların hareketlerini belirler :)