- Reaksiyon puanı
- 2,285
Oyuna giriyorum. Açık olanlar nickleri yazsınlar. :smoke:
Okçu / Blade arada kaldım ben
arkadaşlar party olayını ne sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz? nasıl yapıyorsunuz sorumun nedeni gerçek bir partyden nasıl verim alıcanızı biliyormusunuz?Bilmeyenler için şöyle açıklayım 8 kişilik bir partide tam olarak verim almak istiyorsanız partynin ortalama lvlnin en az 7 lvl üstü mob kesilmesi gerekir ve en çok 11 lvl üstü moblardan exp ve sp alabilirsiniz.kısacası party lvl ortalamasının 9 lvl üzeri moblardan 100 de 100 e yakın sp ve exp alabilirsiniz..bilmeyenlere umarım yardımcı olmuşumdur diyip böyle bir parti oluşturmak için burdan oyuncu bekliyorum başka türlü hızlı lvl atlamak yada yeterli sp toplamak imkansıza yakın kaldıki böyle oyunu oynamak ve tanıdığın en azından konuşmuşluğunun olduğu insanlarla oynamak hem daha zevkli hemde kolay yorumlarınızı bekliyorum
ezik deme ayıp oluyo ama
Vindictus'un yanında bunlar mario gibi kalıyor.
Vindictus'da SWTOR vb. gibi oyunlar yanında mario gibi kalıyor
LvL 26 - Wizard - Cleric char kastım.
Nick: Mirac
Oyunda olduğum süreyi denk getirenler pm atsın kasalım.
Seni bulursam girerim oyuna.
Sunucu dolu diyor nan, giremiyorum
Aynı fikirde değilim. SWTOR de animasyon ve grafik namına dişe dokunur bir şey yok. Sadece evren çok geniş ve özgür. Ayrıca SWTOR yi sadece star wars hayranları oynar. Başkası gerçek anlamda zevk alamaz.
swtor da animasyon ve grafik mi yok ? sen uçmuşsun arkadaş
Bana göre göre grafik ve animasyon bakımından vasat. Karakterler tek bir noktaya sap sap bakıyor. Ben oynadığım karakterin nefes aldığını hissedeceğim ki oyuna adapte olabileyim.
hahaha. adam kırmızı olmuş geleni geçeni öldürüyor, 4 k hp var diyip hava atıyor. 2 tane vurdum öldü
bu oyun devam edicekmi ? benim bildiğim asıl serverı güncellemeden önce yenilikleri test için beta server açar silkroad,knight online gibi oyunlar daha sonrada asıl serverı güncelleyince kaldırır diye biliyorumYarın oyun oynayalım