Silkroad R

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Oyuna giriyorum. Açık olanlar nickleri yazsınlar. :smoke:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
sdn :d

Level 20 olun bayrak savaşı süper oluyor:D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:)) oyun güzel ama ben normal silkroad ı tercih ederdim :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
@topalsolucan Hangi karekteri seçmelisin konusunda mini bir rehber hazırladım.
Avrupalılar
Bu ırktan classlar genelde çinlilere göre daha kısıtlıdırlar. Zırh, pot ve silah kısıtlaması olması o classın özelliklerinden biridir. Parti sistemine entregedir.
Warrior: Bu class tam anlamı ile tanktır. Saldırı ve defans seçeneklerine göre üç silahtan birini kullanırlar. Two hand, Dual Axe ve One hand. Str classtır. Heavy veya Light armor giyerler.
Rogue: Bu ise Warrior'un biraz daha değişik versiyonudur. Canları ve defansları Warriora göre daha az ve saldırıları strlerin en yükseği. Gizlenme özelliği ile savaşlarda çok başarılı olurlar. Str classtır ve Light armor giyer. Hem yakın hemde uzak ataklarda başarılıdır.
Wizard: Oyun gördüğün kadarı ile en sevdiğim classtır. En yüksek atağa ve en düşük defansa sahiptir. Bu classta gizlenebilir. Oyunda gördüğün gibi teke tek kaldığında ölebilir ve tam pk çarı. Int class ve Robe giyer. Alayına tek atar, alayından tek yer.
Warlock: Bu class ise Pvplerde milletin korkulu rüyası. Debuff ve vampir (HP çalma) özelliği var. Wizard gibi vuramaz ama ona yakın ataklar yapar. Wizard'a göre daha dayanıklıdır ve onun iki katı cana sahip. (Wizardlar canını P indirerek atak gücü alırlar.) Robe giyerler ve int class.
Bard: Priest işte. :D Partinin atak ve defansını artırır. Hızlı koşma ve canavarlardan korunma özelliği var. (Champiyon ve Giantlar hariç hiçbir canavar dalamaz.) Robe giyerler ve ana classına göre stat basarlar. Ana class Bard ise Int basarlar.
Cleric: Healer ve Priest karışımı. Partide ölenleri diriltiyorlar ve can basıyorlar. Güçlendirme adınada şeyleri var. Pvplerde ana classına çok yardımcı olurlar. Kalkan ve holy word bu yardımcı skillerin en iyileri. Robe ve Light Armor giyerler. Ana classına göre stat basarlar ama ana class cleric ise Int basarlar. Son defa söylüyorum: Yan classı Cleric olan birinin defansı yüksek olur.
Not: Avrupalılar iki karekter seçerler.
Çinliler
Bu ırk Avrupalılardan daha karışık. Classtan çok silah önemlidir.
Bicheon: Kılıç-kalkancı. Atakları düşük, defansları yüksektir.
Heuksal: Mızrakçı. Atakları yüksek, defansı Bicheon'a göre daha düşüktür ama can takviyesi vardır.
Pacheon: Okçu. Atağı normal, defansı Heuksal ile aynıdır. Uzak atışlar yapar.

Çinlilerde Str veya Int basmak oyuncunun tercihidir.
Str: Fiziksel atak, fiziksel defans ve hp
Int: Büyülü atak, büyülü defans ve mp
(Not: Int bir karekteri atağı str karekterin çok daha fazlasıdır. Int Bicheon, Str Heuksal atağının 2 katı civarıdır.)
Str bir karekter diğer strlere karşı dayanıklıdır ama intlere karşı dayanıksızdır. Int bir karekter ise inte dayanıklı strye dayanıksızdır.

Aynı şey Avrupalılar içinde geçerlidir. Dayanıklılık dengesizliğini tamamlamak için zırh tercihi çok önemlidir.
Armor/Heavy Armor: Yüksek fiziksel defans verir. Birde idare eder bir büyülü defans verir. Moblar fiziksel vurduğu için kasılırken tercih edilir. Avrupalılarda sadece Warrior giyebilir.
Protector/Light Armor: Verdiği büyülü ve fiziksel defans dengelidir. Parasız, çulsuz, pot parası veremeyecek kişilerce tercih edilir. Çünkü hem kasılırken hemde pvpde iş yaparlar. Fakat Armor veya Garment kadar değil. Avrupalılarda Rogue, Cleric ve Warrior giyebilir.
Garment/Robe: İnadına giymeye çalıştığın zırh. Yüksek büyülü ve idare eder fiziksel defans verir. Int karekterler çok yüksek vurduğu için ve onların atağını vurduğu için pvplerde tercih edilir. Kasılırken moblar size alayına vurur ve oyunda çokça ölme nedenim bu. Avrupalılarda Wizard, Warlock, Cleric ve Bard giyebilir.
Çinliler istediği zırhı giyerler.

Sorun varsa alalım. :)
Ekleme: Çinlilerin Cleric ve Bard'ı Force'tur.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Okçu / Blade arada kaldım ben :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
adsz3.png

3-5 wizard kesim burada:D

suicidal:thi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar party olayını ne sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz? nasıl yapıyorsunuz sorumun nedeni gerçek bir partyden nasıl verim alıcanızı biliyormusunuz?Bilmeyenler için şöyle açıklayım 8 kişilik bir partide tam olarak verim almak istiyorsanız partynin ortalama lvlnin en az 7 lvl üstü mob kesilmesi gerekir ve en çok 11 lvl üstü moblardan exp ve sp alabilirsiniz.kısacası party lvl ortalamasının 9 lvl üzeri moblardan 100 de 100 e yakın sp ve exp alabilirsiniz..bilmeyenlere umarım yardımcı olmuşumdur diyip böyle bir parti oluşturmak için burdan oyuncu bekliyorum başka türlü hızlı lvl atlamak yada yeterli sp toplamak imkansıza yakın kaldıki böyle oyunu oynamak ve tanıdığın en azından konuşmuşluğunun olduğu insanlarla oynamak hem daha zevkli hemde kolay:D yorumlarınızı bekliyorum

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
arkadaşlar party olayını ne sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz? nasıl yapıyorsunuz sorumun nedeni gerçek bir partyden nasıl verim alıcanızı biliyormusunuz?Bilmeyenler için şöyle açıklayım 8 kişilik bir partide tam olarak verim almak istiyorsanız partynin ortalama lvlnin en az 7 lvl üstü mob kesilmesi gerekir ve en çok 11 lvl üstü moblardan exp ve sp alabilirsiniz.kısacası party lvl ortalamasının 9 lvl üzeri moblardan 100 de 100 e yakın sp ve exp alabilirsiniz..bilmeyenlere umarım yardımcı olmuşumdur diyip böyle bir parti oluşturmak için burdan oyuncu bekliyorum başka türlü hızlı lvl atlamak yada yeterli sp toplamak imkansıza yakın kaldıki böyle oyunu oynamak ve tanıdığın en azından konuşmuşluğunun olduğu insanlarla oynamak hem daha zevkli hemde kolay:D yorumlarınızı bekliyorum

Bizdeki parti anlayışı şu:
Biri quest yaparken "Yararlansın garibanlar" diye bir kaç eziği yanına alır ve questini yapar. :smoke:

ozgnakbb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende uzun bi aradan onra yeniden başlamaya karar verdim oyuna sizlerle birlikte hangi sw de açıyım adam

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vindictus'da SWTOR vb. gibi oyunlar yanında mario gibi kalıyor :)

Aynı fikirde değilim. SWTOR de animasyon ve grafik namına dişe dokunur bir şey yok. Sadece evren çok geniş ve özgür. Ayrıca SWTOR yi sadece star wars hayranları oynar. Başkası gerçek anlamda zevk alamaz.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
LvL 26 - Wizard - Cleric char kastım.

Nick: Mirac

Oyunda olduğum süreyi denk getirenler pm atsın kasalım. :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aynı fikirde değilim. SWTOR de animasyon ve grafik namına dişe dokunur bir şey yok. Sadece evren çok geniş ve özgür. Ayrıca SWTOR yi sadece star wars hayranları oynar. Başkası gerçek anlamda zevk alamaz.

swtor da animasyon ve grafik mi yok ? sen uçmuşsun arkadaş :D:D:D:D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
swtor da animasyon ve grafik mi yok ? sen uçmuşsun arkadaş :D:D:D:D

Bana göre göre grafik ve animasyon bakımından vasat. Karakterler tek bir noktaya sap sap bakıyor. Ben oynadığım karakterin nefes aldığını hissedeceğim ki oyuna adapte olabileyim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bana göre göre grafik ve animasyon bakımından vasat. Karakterler tek bir noktaya sap sap bakıyor. Ben oynadığım karakterin nefes aldığını hissedeceğim ki oyuna adapte olabileyim.

Grafikler güzelde animasyonlarda dediğin gibi bir şey var. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bıraktınız mı nan oyunu. ses seda yok :)

--- Mesaj Güncellendi ---

hahaha. adam kırmızı olmuş geleni geçeni öldürüyor, 4 k hp var diyip hava atıyor. 2 tane vurdum öldü :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285

hahaha. adam kırmızı olmuş geleni geçeni öldürüyor, 4 k hp var diyip hava atıyor. 2 tane vurdum öldü :)

Intçı olmanın özelliği bu. Karşıdakinin hpsi istediği kadar olsun, sen az atakta adamı alırsın. Hele Wizard falan olunca, 10 lwl üstüne bile tek atarsın. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Oyunda yalan oldu :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yarın oyun oynayalım :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yarın oyun oynayalım :)
bu oyun devam edicekmi ? benim bildiğim asıl serverı güncellemeden önce yenilikleri test için beta server açar silkroad,knight online gibi oyunlar daha sonrada asıl serverı güncelleyince kaldırır diye biliyorum :D