topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
yani ben üstdeki serverdayım. avrupalıyım. hunter seçtim. tek başıma bahçede yaratık kovalıyorum
en azından oyunu öğrenmek için yanınızda olsam fena olmazdı
yok mudur yeni üyeyi yönlendiricek biri?
SDN olarak baya oynayan var galiba
@topalsolucan'ın açtığı karekter belli. Wizard + Cleric açtırdım. Pvp manyağı olur o çar. Tabi hala daha Str basmaya devam ederse olay kötü.
hybrid wizard mı akıyor topalsolucan
arkadaşlar bow(okçu) char açtım.int gideyim str mi gideyim.
arkadaşlar bow(okçu) char açtım.int gideyim str mi gideyim.
Hybrid olsa iyi. Str olmuş adam.
Avrupalı Rogue isen kesinlikle Str bas. Çinli bowcu isen Int bas. Ama tank olmak istersen Çinli bowcuya Strde gidebilir.
Olur öyle şeyler ya sanırım yeni başlamıştı sroya Bende ilk oynadığım zamanlar çok karmaşık geliyordu.Zamanla herşey düzelir,fazla karışık ve anlışılmayak bir işi yok sronun.
Ben 4 avrupalı class ile oynamaya çalışıyordum. Oyun çok kolay, Türkçe'de olunca öğrenme çok basit oluyor.
Ben ingilizceye alıştım,türkçe yaptığımda çok garip geliyor bana gerçekten size garip gelebilir ama öyle oldu bana Eskiden sadece ingilizce vardı alıştım o dile ondan türkçe olarak kullanmıyorum.(çünkü bazı çevirmeler uyuşmuyor benim alıştığımın tersine düşüyor ve karmaşıklık oluyor arada.)
Bilirim. Benimde kafa bir milyon olmuştu ama sonradan alıştım. Debuffların özelliklerini nereden öğrendik sanıyorsun? O kadar iyi ingilizce mi var bizde?
Lineage 2 Türkçe olunca Hell Knight'a Cehennem Şovalyesi demekten iyidir ama.