Silkroad R

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
:) yani ben üstdeki serverdayım. avrupalıyım. hunter seçtim. tek başıma bahçede yaratık kovalıyorum :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=34027]finix[/MENTION] Şimdilik bu şekilde oynayalım [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] da karakterleri görsün karar verir yeni serverda oynarız.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
en azından oyunu öğrenmek için yanınızda olsam fena olmazdı

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
11 den sonra oyunda olurmusunuz. ben biraz daraldım, bir nargile içmeye kadar gidicem :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Daha iyi olur :)

suicidal:thi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal silkroadı biliyorum zaten oyundan sıklma nedenim bokunun çıkması ek olarakta oynığcak doğru düzgün insan evladının olmamasıydı adamlar bota bağlamış oyuna bot napmış diye bakmaya giriyolardı yönlendirme derken oyunda doğru düzgün insanlarla takılma olanağı adına söyledim

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
11 gibi sende uğra oynayalım :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]'ın açtığı karekter belli. Wizard + Cleric açtırdım. Pvp manyağı olur o çar. Tabi hala daha Str basmaya devam ederse olay kötü. :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ben buralardayım girebilirim.

adsz2.png

hidromek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar form a yeni katıldım ve ayrıca silkroad a da yeni katıldım uzun zamandır oynamak istedigim bi oyundu fakat bot olaylarını duydugum için oyuna başlamamışdım ama silkroad R ye başladım sayılır oyunda ismim acemi ve çin ırkında yım 23 lwl oldum bow cu daha önce silkroad oynayan varsa ve bana gerçekden çok geniş bilgi verebilecek varsa çok memnun olurum. bu arada ismim gökhan yaş 27

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
pm attım acemi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de giriyorum :)

--- Mesaj Güncellendi ---

bu oyunda pm naısl atılıyor :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
14 lvl oldum, bu gecelik bu kadar yeter. bence 1 topalsolucan hepinizi yok eder :D

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bow(okçu) char açtım.int gideyim str mi gideyim.

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bow(okçu) char açtım.int gideyim str mi gideyim.

str yap,boşuna int bow charla uğraşma eskiden olsaydı aç derdim çünkü damage girme yoktu eskiden,fakat eu charlar çıktığı günden itibaren damagede getirildi oyuna ve böylelikle eşitlenmiş oldu.O yüzden str bow açman sana daha faydalı olacaktır.Str charın phy damagesi daha çok olur,eğer pvp charı yapmayı düşünüyorsan forceyide aç division,impotent,decay çok işine yarayacaktır.(önemli not: el yakmanı fire yap çünkü diğer el yakmalar fazla damage girmez.)

Hybrid olsa iyi. Str olmuş adam. :D

Avrupalı Rogue isen kesinlikle Str bas. Çinli bowcu isen Int bas. Ama tank olmak istersen Çinli bowcuya Strde gidebilir.

Olur öyle şeyler ya sanırım yeni başlamıştı sroya :D Bende ilk oynadığım zamanlar çok karmaşık geliyordu.Zamanla herşey düzelir,fazla karışık ve anlışılmayak bir işi yok sronun.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Olur öyle şeyler ya sanırım yeni başlamıştı sroya :D Bende ilk oynadığım zamanlar çok karmaşık geliyordu.Zamanla herşey düzelir,fazla karışık ve anlışılmayak bir işi yok sronun.

Ben 4 avrupalı class ile oynamaya çalışıyordum. :D Oyun çok kolay, Türkçe'de olunca öğrenme çok basit oluyor.

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 4 avrupalı class ile oynamaya çalışıyordum. :D Oyun çok kolay, Türkçe'de olunca öğrenme çok basit oluyor.

Ben ingilizceye alıştım,türkçe yaptığımda çok garip geliyor bana gerçekten size garip gelebilir ama öyle oldu bana :) Eskiden sadece ingilizce vardı alıştım o dile ondan türkçe olarak kullanmıyorum.(çünkü bazı çevirmeler uyuşmuyor benim alıştığımın tersine düşüyor ve karmaşıklık oluyor arada.)

bugün akşam saat 17:00 gibi evde olucam oyundaki isminizi yazarsanız,size arkadaşlık gönderirim birlikte kasarız.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ben ingilizceye alıştım,türkçe yaptığımda çok garip geliyor bana gerçekten size garip gelebilir ama öyle oldu bana :) Eskiden sadece ingilizce vardı alıştım o dile ondan türkçe olarak kullanmıyorum.(çünkü bazı çevirmeler uyuşmuyor benim alıştığımın tersine düşüyor ve karmaşıklık oluyor arada.)

Bilirim. Benimde kafa bir milyon olmuştu ama sonradan alıştım. Debuffların özelliklerini nereden öğrendik sanıyorsun? O kadar iyi ingilizce mi var bizde? :D

Lineage 2 Türkçe olunca Hell Knight'a Cehennem Şovalyesi demekten iyidir ama. :P

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilirim. Benimde kafa bir milyon olmuştu ama sonradan alıştım. Debuffların özelliklerini nereden öğrendik sanıyorsun? O kadar iyi ingilizce mi var bizde? :D

Lineage 2 Türkçe olunca Hell Knight'a Cehennem Şovalyesi demekten iyidir ama. :P

hehe:DArkadaşım türkçe oynuyordu bana diyor "alacakaranlık ormanına gel" ya dedim ora nere:D Sonra baktım meyer cerb bekliyormuş beni çağırıyor.Sitede oynuyan 3 kişinin adını görmüştüm galba "SND,Finix,topalsolucan" bunlar dışında başka oynayan arkadaşlar var mı?

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam akşam 5 gibi evdeyim eklerim,galba seni ghost bug keserken gördüm?:D