Soru Şifresi unutulan SD kartı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BB91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BB91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar yaklaşık 10 yıl önce sd kartımın birini şifrelemişim, o dönemdeki telefon değişince haliyle kartı bir daha açamadım. Şimdi yeni cihazlar kartı görmüyor ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. İçindeki verileri kaybetmeden nasıl çözebilirim? Ayrıca verilere de ulaşmam gerekiyor.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Bu şifre annenizin kızlık soyadı yada en sevdiğiniz petin adı gibi kurtarma seçeneği olmadığı için verileri kurtaramazsın sanırım zaten kurtarıyorsan o zaman şifrenin hiçbir lüzumu yok kaybettin olaki bilgiler herkesin eline geçecek demektir

BB91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bi' ara eski bir telefonda epey şifre denemesi yaptım ama başarılı olamadım. Şimdi şifre denemesi yapacağım bir cihaz da yok.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Merhabalar yaklaşık 10 yıl önce sd kartımın birini şifrelemişim, o dönemdeki telefon değişince haliyle kartı bir daha açamadım. Şimdi yeni cihazlar kartı görmüyor ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. İçindeki verileri kaybetmeden nasıl çözebilirim? Ayrıca verilere de ulaşmam gerekiyor.
Evet kurtarabilirsin bilgisayarın okumadığı hddler de düzeltiliyor. Aslında çokta zor bir işlem sayılmaz. Bunun hakkında eğitim alıyorum ama ileri seviye değilim :/

BB91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet kurtarabilirsin bilgisayarın okumadığı hddler de düzeltiliyor. Aslında çokta zor bir işlem sayılmaz. Bunun hakkında eğitim alıyorum ama ileri seviye değilim :/
Yani kafama estikçe internet araştırması yapıyorum ama bi çözüme varamadım. Son olarak da bu platforma sormak istedim... eğitiminizde başarılar bu arada

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Veri kurtarma programlarını dene. Şansına tabi.