ShiftDelete Yarışma Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğiniz üzere SDN birkaç haftadır Facebook üzerinden yarışamlar düzenliyor. Ben de birçok kişi gibi ikinci yarışmaya katıldım. Önce yarışma kurallarını hatırlıayalım.

• Paylaşılan gönderilere alt alta ve spam yorumlar yapılması yasaktır. Alt alta ve spam yorum yapan kullanıcılar uyarılmadan uygulamadan ihraç edilecektir.
  • ShiftDelete.Net yukarıdaki kuralların herhangi birini ihlal eden yarışmacıyı yarışmadan ihraç etme hakkına sahiptir. İhraç edilen kullanıcılar kazanması muhtemel ödül veya ödüllere sahip olamaz, hak talep edemez.
  • NOT: Sürekli nokta gibi saçma saçma yorumlar yazan arkadaşları banlıyoruz...!

Yarışma Top Fans adı verilen Facebook uygulaması ile düzenleniyor. Bu sizin haftalık sayfada yaptığınız beğeni ve yorum sayısını hesaplayan bir uygulama. Uygulama HAFTALIK olarak çalışıyor sonraki hafta puanlar sıfırlanıyor.

Yarışma Süresi:
ShiftDelete.Net'in Facebook sayfasını takip eden, 2 hafta boyunca en çok etkileşim yapanları Top Fans uygulamasıyla beraber seçeceğiz ve her hafta en sıkı takipçilerimize hediye vereceğiz.

Evet gelelim dananın kuyruğunun koptuğa kısımlara...

Yarışma 2 haftalık fakat yarışma sonucuna baktığınızda sadece ikinci haftadaki sıralamaya göre kazananlar belirlenmiş. İşte kazananlar listesi:

Salih Akman : AOC E2451FH monitör kazandı
Ahmet Çıkrıkçı: SSK 11.000 mAh powerbank kazandı
Hunili Adam: SSK 6600 mAh powerbank kazandı
Furkan Arıkan: X-mini mini taşınabilir hoparlör kazandı
İlyas Cilgin ve Furkan Kömürcü Galaxy Note 4 ve iPhone 6 uyumlu Dafoni ekran koruyucu lardan birini kazandılar.
Uluç Çelik, Seda Demir, Dilek Soyarslan ve Osman Yolcu ise Abaküs yayınlarının hediye kitaplarından bir tanesini almaya hak kazandılar.

Ve işte ilk ve ikinci haftaya ait puanlar:
oARjB2.png

Görmüş olduğunuz gibi sadece ikinci hafta puanlarına göre ödüller verilmiş.

İkinci nokta!
Alt alta ve SPAM yorum yazanların yarışma dışı bırakılacağı yani banlanacağı belirtilen koşulu yukarıda ve Facebook sayfasında görebilirsiniz. Hemen yukarıdaki listedeki kişilerin yorumlarını inceleyin.

581Vd5.png
Bu da diğer kazananlara ait bir ekran görüntüsü:

LpW3EV.png
Birçok yorum 1 dakika içerisinde yazılmıiş, yani alt alta. Fakat herhangi bir işlem yapışmamış. "...", "+1", "???" gibi yorumlar SPAM'dan bile sayılmamış. Bu şekilde birçok örnek mevcut.

İşin daha ilginç yanı bu uygulama 2 haftalık puanları hesaplama özelliğine sahip değilken, ikinci haftanın listesini aynen yayınlayan ShiftDeleteNet sosyal medya sorumlusunun cevabı:

"Top Fans uygulamasindan aldigimiz veriler 2 haftanin verilerdir. Yarisma kazananlari belli, bir degisiklik yapilmayacaktir."

Aynı şekilde alt alta yorum yapanlar hakkındaki iletilerime gelen cevap ise:
"Yarışmada herhangi bir problem yoktur. Yarisma kosullarinca değişiklik yapma hakkimiz vardir ve gizlidir."

Yani madem istediğinize ödül vereceksiniz niçin yarışma düzenliyorsunuz? Gidin ödülü verin. ShiftDelete.Net yöneticilerinin durumdan haberi var mı yok mu bilmiyorum fakat Facebook sayfalarındaki haberde sonuçların adil olmadığı konusunda hepimiz hemfikiriz.

Site yönetiminin [MENTION=2]Troy[/MENTION] [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] [MENTION=3]Berkin Bozdoğan[/MENTION] konuyla ilgilenmesini talep ediyor ve bu haksızlığın giderilmesini diliyorum. Çünkü ShiftDeleteNet gibi büyük bir teknoloji sitesinin böylesine bir adaletsizlik yapması gerçekten hiç hoş olmadı.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence bu konu bi açıklamayı hak ediyor

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Aslında bakarsanız böyle bir seçim sistemi bile olması yanlış. Tabii bence illa facebook kullan beğen vs vs. Bıktım vallahi kardeş çekiliş yap yada daha başka birşey ama şu işte neymiş efendim en çok beğenen tarzındaki şeyler beni soğutuyor. Ama tabii bunları shiftdelete.net in daha ileriye gitmesini sağlamak yani daha iyi bir bilgilendirme paneli olmasını sağlamak için söylüyorum.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Saçma bir sistem ve daha önce noter huzurunda yapılıyordu yarışmalar yani bize anlatılan hikaye öyleydi şimdi noter nerede haksız bir yarışma olmuş

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShiftDelete'in son hamlesi beğendim. Açıklamalarımdan dolayı (ki ne bir hakaret söz konusu ne de kötü bir söz) Facebook sayfasından engellendim. Bu mudur sizin çözüm yolunuz? Burada açıklama yapmanız gerekirken beni engelliyorsunuz. Hani nerede kaldı sizin "özgürlük" anlayışınız?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Tek bir olay üzerinden tamamen genelleme yapmayalim arkadaslar bu siteyi hepimiz iyi biliyoruz ve takip ediyoruz gereken acıklama yapilacaktir acele etmeyelim aciklama yapilmazsa o zaman düşüncelerimizi dile getiririz

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Daha önce de söyledik sistemin çok saçma olduğunu, sonuçlar da yanıltmıyor görünüşe göre.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=2]Troy[/MENTION] açıklama istiyoruz @shifdelete.net açıklama istiyoruz!

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni yapılan açıklamalar (açıklama bile diyemeyiz) hiçbir durumu izah edemedi.

İlk hafta 177 yorumumu var, ikinci hafta 153 fakat SDN diyor ki, senin toplam 153 yorumun var yarışma sonuçlarına göre. Yani ikinci hafta -24 yorum yapmayı başarmışım. Negatif yorumlar yeni Facebook özelliklerinden birisi olsa gerek.

"Spam yorum yapan kullanıcılardan ise bir kaç kullanıcıyı kara listeye aldık ve yarışmadan diskalifiye edildi."

Kendileri demişler bakın SPAM yorum yapanların birkaçını kara listeye aldık diye. Adı üstünde SPAM yorum, ban sebebi ama neden birkaçı?

Diğer bir durum, bir habere 3-4 yorum yapılabilirmiş 5-6 olsa engellenirmiş. Ama kurallarda alt alta yorum yapmanın ban sebebi olduğu yazıyor. Bu alt altanın sınırını ne zaman çizdiniz? Çizilmişse bizim niye haberimiz yok. Durum böyle madem Facebook'ta neden bir habere birden fazla yorum yazanlar engellenecektir diye açıklama yapma gereği duydunuz? Biz bilmiyor muyduk 4-5 yorum yazmayı? Demek ki bazıları biliyormuş.

İki haftalık veri listesi elimizde deniliyor ama listeyi istiyoruz vermiyorlar. Buna hala anlam veremiyorum. Bana kalırsa sadece ikinci haftanın listesini alıp yayınladılar, çünkü Weekly Top Fans uygulamasının iki haftalık bir liste verme özelliği yok.

Sürekli biz uygulamaya müdahale etmiyoruz deniyor. Etmediğiniz belli SPAM ve alt alta yorum yazanlar kara listeye alınmamış bile.
Tamam uygulamaya müdahale etmiyorsunuz ama sonuçları hatalı açıkladınız. Sonuçlar sadece ikinci haftaya ait ve hala bunu göremiyorsunuz ya PES!

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
dsoyarslan

Mesajların silinmediyse, engellenmemişsindir. Engelliyorsak bu mesajları da çok rahat silebiliriz herhalde?

Senin Twitter ve diğer sosyal medya hesaplarına baktık. Sürekli tüm yarışmalara katılan fake bir hesap gibi duruyorsun orası da ayrı bir konu. Neyse bizim işimiz sosyal medya hesaplarının doğruluğunu kontrol etmek değil.

Yarışmayla ilgili Ferhat Ak isimli arkadaşımız ilgileniyor. Buraya bir açıklama yazacaktır.

Tüm yarışmalar manipüle edilebiliyor. Yapacak bir şey yok. Biz burada yıl başında 4 telefon dağıttık, ondan önce 3 telefon dağıttık, fakat bilgi yarışmasında ne hile yaptığımız kaldı ne başka bir şey.

Doğru cevap 4000 tane, telefon 4 tane. Kusura bakmayın arkadaşlar, piyango kazanamadığınızda triplere giriyor musunuz? O zaman her yarışmadan sonra da ilginç tepkiler vermemek lazım.

Yani komple SDN okurlarının bu tavırları yüzünden Facebook'ta Top Fans yarışması yapıldı. Ama Top Fans'ta tüm liste açık ve görülebilir olmasına rağmen insanlar bir soru işaretleri oluşturuyor.

Liste ikinci hafta sıfırlanmıyor bu 1.
Her iki yorum yazanı banlasak SDN'de adam kalmaz bu da iki

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle önce Facebook'ta engellediniz sonra tekrar engeli aldınız. Bu bir.

İkincisi biz size hile yapyorsunuz demiyoruz. Uygulamada sadece ikinci hafta sonuçları alındı diyoruz ve hala siz iki haftaya ait diyorsunuz. İlk hafta 177 yorumum var, ikinci hafta birçok yorum yapmama rağmen bu yorum sayım 153'e mi düştü? Yani negatif yorum mu yaptık? Şu uygulama haftalık tablo tutuyor diyoruz ısrarla kabul etmiyorsunuz. Ben yanılmadığımdan eminim siz emin misiniz?

Bizim amacımız buradaki yanlış hesaplama sebebiyle olan haksızlığı gidermek, birilerini suçlamak değil.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bende sevmedim bu yarışmayı , fake hesap açıp her şeyi beğenip paylaşıp , herşeye yorum mu atalım yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] ben emrah yücel olarak ilk hafta listede 2. sırada bulunurken 2. haftada hiç bulunmamamın sebebi nedir sizce girin profilime istediğiniz kadar bakın inceleyin bir tane paylaşımı kaçırmıssam konuşmayı bırakın lafını bile etmicem bu konu hakkında. Gereken açıklamayı bekliyorum

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki haftanın toplam sonuçlarını içeren listeyi yayınlarsanız en azından verilerin tek haftalık mı iki haftalık mı olduğu konusundaki ihtilafı gidermiş olursunuz. Ama gidip de yine benim ekran görüntüsünü aldığım sonucu koymayın. Çünkü orada benim 153 yorumum 147 beğenim var. İlk haftaki 177 yorumum ve 154 beğenim eriyerek bu seviyeye düşmüş olamaz. + ikinic hafta 0 yorum ve 0 beğenimin de olması lazım bu sonuca ulaşmak için. Bir kere inceleseniz de ona göre cevap verseniz. Haftalık sıfırlanmıyor diyerek kesip atmayın.

Ferhat

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Facebook sayfamızda gerekli açıklamalar dün yapılmıştır. Birisini seçip o kazansın ya da kazanmasın diye çaba sarf etmiyoruz. Yarışma süresince aklınızda bir soru kalmaması adına sizlere e-posta yolundan da yarışma hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Bizler Top Fans uygulamasında kullanıcıları kara listeye eklemek dışında bir müdahelede bulunamıyoruz. Ayrıca spam ve alt alta yorum yapan kullanıcılar kara listeye alınarak diskalifiye edilmiştir.

Bir önceki yarışmalarımızda çekiliş yaptığımızda da aynı şekilde şike-torpil var gibi sözler kullanılmıştı. Bu sefer biz müdahale etmeden uygulama tarafından otomatik bir yarışma yapalım diyoruz ve aynı saçma sözlere maruz kalıyoruz. Bir sonraki yapacağımız yarışmalarda usulsüzlük yapılacağını düşünüyorsanız lütfen katılmayınız. En azından SDN'in adını boş yere kötülemezsiniz, hem de bu saçma tartışmaya gerek kalmaz.

Eğer liste sıfırlansaydı hafta başında yorumlar ve beğeniler sıfıra düşerdi, fakat böyle bir şey olmadı. Biz yarışmayı başlatmadan önce Top Fans uygulamasını sayfadan kaldırdık ve tekrar sayfaya ekledik (böylece direk sıfırlanmış oluyor). Uygulamayı ilk kurduğumuzdan bu yana hiç sıfırlanmadı (önceki yarışma bittikten sonra). Daha sonra yeni yarışmayı başlatmadan önce dediğim gibi uygulamayı kaldırıp tekrar sayfaya ekledik ve sıfırlanmış oldu.

Yarışma bittiğinden ötürü dün gece itibari ile uygulama sayfadan tekrar kaldırıldı ve uygulamadaki veriler dolayısıyla sıfırlanmış durumda.

peki tolgacem ben emrah yücel olarak ilk hafta listede 2. sırada bulunurken 2. haftada hiç bulunmamamın sebebi nedir sizce girin profilime istediğiniz kadar bakın inceleyin bir tane paylaşımı kaçırmıssam konuşmayı bırakın lafını bile etmicem bu konu hakkında. Gereken açıklamayı bekliyorum

Emrah dün akşam bu sorunun cevabını da e-posta yoluyla bizzat konuştuk. Aynı soruyu burada sorduğunda farklı bir cevap almayacaksın.

Velhasılıkelam, kazanan kullanıcılari tebrik eder, kazanmayanları bir sonraki yarışmamıza bekleriz.

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Top Fans'ı kaldırıp geri yüklediğinizde sıfırlama olmaz. İsterseniz hemen deneyin. Ben yorumlarımı saydım 330 tane, buyrun siz de sayın. Top Fans uygulamasında başlığın yanındaki soru işareti üzerine gelirseniz puanların hangi tarih aralığına ait olduğunu görürsünüz.

Siz ilk hafta yaptığım 177 yorumum 153'e düştüğünü mü iddia ediyorsunuz? Yani -24 yorum yapıp üstüne ikinci hafta hiç yorum yapmadığımı? Bakın ısrarla diyorum ilk hafta 177 ikinci hafta 153 yorumum var!

Hatanızı görüp neden geri adım atmaktan kaçınıyorsunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu resmi dikkatlice inceleyin.

N5RjLY.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ferhat bey Top Fans konusunda ne kadar bilgili olduğunuzu yine gösterdiniz. Aşağıdakileri okursanız sevinirim.
1. Top Fans'ı kaldırıp tekrar sayfaya eklemek hiçbir şeyi değiştirmez. Çünkü veriler TopFans'ın sunucusunda saklanır. Siz ilk kaydolduğunuzda size bir ID tanımlanır. Yüz kere silip tekrar yükleseniz de ID değişmez. Aynı şekilde ne yorumlar ne de beğeniler sıfırlanır. (Denememezlik etmeyin.)
2. Top Fans sadece yorum, beğeni ve sayfa duvarına yazılan gönderileri hesaplar, paylaşımları değil. (Facebook sayfanızda paylaşımlar sizin listedeki yerinizi yükseltir açıklamanıza binaen)
3. Top Fans sadece haftalık veri tutar. Hangi hafta aralığıa ait veriler olduğunu görmek için sadece başlığın yanındaki soru işareti üzerine gelmeniz yeterli olacaktır.

Sürekli aynı şeyleri yazmanızın da ne size ne de bize faydası var. Lütfen SPAM yapmayın.

Ferhat

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Top Fans'ı kaldırıp geri yüklediğinizde sıfırlama olmaz. İsterseniz hemen deneyin. Ben yorumlarımı saydım 330 tane, buyrun siz de sayın. Top Fans uygulamasında başlığın yanındaki soru işareti üzerine gelirseniz puanların hangi tarih aralığına ait olduğunu görürsünüz.Siz ilk hafta yaptığım 177 yorumum 153'e düştüğünü mü iddia ediyorsunuz? Yani -24 yorum yapıp üstüne ikinci hafta hiç yorum yapmadığımı? Bakın ısrarla diyorum ilk hafta 177 ikinci hafta 153 yorumum var!Hatanızı görüp neden geri adım atmaktan kaçınıyorsunuz?- - - Mesaj Güncellendi - - -Şu resmi dikkatlice inceleyin.
N5RjLY.png
- - - Mesaj Güncellendi - - -Ferhat bey Top Fans konusunda ne kadar bilgili olduğunuzu yine gösterdiniz. Aşağıdakileri okursanız sevinirim.1. Top Fans'ı kaldırıp tekrar sayfaya eklemek hiçbir şeyi değiştirmez. Çünkü veriler TopFans'ın sunucusunda saklanır. Siz ilk kaydolduğunuzda size bir ID tanımlanır. Yüz kere silip tekrar yükleseniz de ID değişmez. Aynı şekilde ne yorumlar ne de beğeniler sıfırlanır. (Denememezlik etmeyin.)2. Top Fans sadece yorum, beğeni ve sayfa duvarına yazılan gönderileri hesaplar, paylaşımları değil. (Facebook sayfanızda paylaşımlar sizin listedeki yerinizi yükseltir açıklamanıza binaen)3. Top Fans sadece haftalık veri tutar. Hangi hafta aralığıa ait veriler olduğunu görmek için sadece başlığın yanındaki soru işareti üzerine gelmeniz yeterli olacaktır.Sürekli aynı şeyleri yazmanızın da ne size ne de bize faydası var. Lütfen SPAM yapmayın.
Uygulamayı kaldırıp sayfaya tekrar eklendiği andan itibaren 48 saat içerisinde 2 günlük verileri veriyor ve daha sonrasında devam ediyor. Oradaki tarih ne gösterirse göstersin gözlemlerimiz sonucunda uygulamanın sıfırlanmadığını gördük. Ayriyetten biz uygulamanın sitesine kayıt olmadık, sadece Facebook ile giriş yapılarak sayfaya uygulamayı ekledik. Herhangi bir üyeliğimiz yok yani. Bir de vermiş olduğunuz bilgiler uygulamaya göre değişiklik gösteriyor. Yarışmanın sonucu bellidir, herhangi bir hata yapılmamıştır ve bir değişiklik yapılmayacaktır.

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten sıkıldık. Top Fans'e kayıt olmaya gerek yok zaten. Direkt sekme olarak ekliyorsunuz. Uygulamayı eklediğinizde bir nevi kayıt gerçekleşiyor. Uygulama haftalık sıfırlanır. Bunun ispatını yaptığımda ne diyeceksiniz merak ediyorum. Top Fans'ın kendi sitesine mesaj göndereceğim ve yanıtı da sizinle paylaşacağım. Siz bin defa da silip ekleseniz 48 saatle hiçbir ilgisi yok, ilk eklediğiniz tarih baz alınır. Yani her Salı sizin skor tablosu sıfırlanır.

Ayrıca uygulamanın tarih aralığını bir hiçe sayıp "Oradaki tarih ne gösterirse göstersin" gibi garip bir yorum yapmanız da oldukça ilginç. Haftaya Salı günü, bu haftanın verilerini göreceksiniz o listede.

Ferhat

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten sıkıldık. Top Fans'e kayıt olmaya gerek yok zaten. Direkt sekme olarak ekliyorsunuz. Uygulamayı eklediğinizde bir nevi kayıt gerçekleşiyor. Uygulama haftalık sıfırlanır. Bunun ispatını yaptığımda ne diyeceksiniz merak ediyorum. Top Fans'ın kendi sitesine mesaj göndereceğim ve yanıtı da sizinle paylaşacağım. Siz bin defa da silip ekleseniz 48 saatle hiçbir ilgisi yok, ilk eklediğiniz tarih baz alınır. Yani her Salı sizin skor tablosu sıfırlanır.

Ayrıca uygulamanın tarih aralığını bir hiçe sayıp "Oradaki tarih ne gösterirse göstersin" gibi garip bir yorum yapmanız da oldukça ilginç. Haftaya Salı günü, bu haftanın verilerini göreceksiniz o listede.

Yanıtını bekliyoruz o halde ne diyelim.. :)

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben mesajımı gönderdim. Siz bu arada benim ilk haftaki 177 yorumumun nasıl sürekli yorum yazmaya devam ettiğim halde 153'e düştüğünü açıklamaya çalışın ya da yine birşeyler uydurun.

Ferhat

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben mesajımı gönderdim. Siz bu arada benim ilk haftaki 177 yorumumun nasıl sürekli yorum yazmaya devam ettiğim halde 153'e düştüğünü açıklamaya çalışın ya da yine birşeyler uydurun.

Uygulama gözlemlerimiz sonucunda sıfırlanmadığını gördük. Sebebiyle ilgileniyoruz şu an.

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulama Salı günü sabah 7:00-8:00 gibi sıfırlanır ve önceki 7 güne ait verileri gösterir. Top Fans'ın herhangi bir şekilde iki haftalık ayarı, seçeneği yoktur. Lütfen varsa bunu bana ekran görüntüsüyle atın, bunu gerçekten öğrenmek istiyorum.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Facebook sayfamızda gerekli açıklamalar dün yapılmıştır. Birisini seçip o kazansın ya da kazanmasın diye çaba sarf etmiyoruz. Yarışma süresince aklınızda bir soru kalmaması adına sizlere e-posta yolundan da yarışma hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Bizler Top Fans uygulamasında kullanıcıları kara listeye eklemek dışında bir müdahelede bulunamıyoruz. Ayrıca spam ve alt alta yorum yapan kullanıcılar kara listeye alınarak diskalifiye edilmiştir.

Bir önceki yarışmalarımızda çekiliş yaptığımızda da aynı şekilde şike-torpil var gibi sözler kullanılmıştı. Bu sefer biz müdahale etmeden uygulama tarafından otomatik bir yarışma yapalım diyoruz ve aynı saçma sözlere maruz kalıyoruz. Bir sonraki yapacağımız yarışmalarda usulsüzlük yapılacağını düşünüyorsanız lütfen katılmayınız. En azından SDN'in adını boş yere kötülemezsiniz, hem de bu saçma tartışmaya gerek kalmaz.

Eğer liste sıfırlansaydı hafta başında yorumlar ve beğeniler sıfıra düşerdi, fakat böyle bir şey olmadı. Biz yarışmayı başlatmadan önce Top Fans uygulamasını sayfadan kaldırdık ve tekrar sayfaya ekledik (böylece direk sıfırlanmış oluyor). Uygulamayı ilk kurduğumuzdan bu yana hiç sıfırlanmadı (önceki yarışma bittikten sonra). Daha sonra yeni yarışmayı başlatmadan önce dediğim gibi uygulamayı kaldırıp tekrar sayfaya ekledik ve sıfırlanmış oldu.

Yarışma bittiğinden ötürü dün gece itibari ile uygulama sayfadan tekrar kaldırıldı ve uygulamadaki veriler dolayısıyla sıfırlanmış durumda.

Emrah dün akşam bu sorunun cevabını da e-posta yoluyla bizzat konuştuk. Aynı soruyu burada sorduğunda farklı bir cevap almayacaksın.

Velhasılıkelam, kazanan kullanıcılari tebrik eder, kazanmayanları bir sonraki yarışmamıza bekleriz.

Şu şekilde yapabilirsiniz,
Hiçbir yorum pyalaşıma gerek kalmadan gmail form'dan yeni bir form açarsınız. İsteyen ordaki formu doldurur kayıt yaptırır. Kayıt tarih ve saatleride alınıyor zaten. Sonra internetten random sayi üreten bi site vardı şu an aklıma gelmiyor. Onun yardımıyla talihlileri seçersiniz. Yarışmadan çok şans oyununa çevirmeniz daha yararlı olacaktır.

Ferhat

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şu şekilde yapabilirsiniz,
Hiçbir yorum pyalaşıma gerek kalmadan gmail form'dan yeni bir form açarsınız. İsteyen ordaki formu doldurur kayıt yaptırır. Kayıt tarih ve saatleride alınıyor zaten. Sonra internetten random sayi üreten bi site vardı şu an aklıma gelmiyor. Onun yardımıyla talihlileri seçersiniz. Yarışmadan çok şans oyununa çevirmeniz daha yararlı olacaktır.

Öneriniz için teşekkürler, değerlendireceğiz.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Altın kural 1: SDN her zaman haklıdır. Bu forumda az çok olay gördüm hepsinde de böyle oldu.

En son hatırladığım 1-2 sene önce gene SDN anasayfa da bilgi yarışması yapmıştı ondada bu tarz olaylar olmuştu. Hile yapanlar mı,puanı yanlış hesaplananlar mı ne ararsan vardı. Bu konuyuda görünce anladım ki SDN yarışma yapmayı beceremiyor.

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altın kural 1: SDN her zaman haklıdır. Bu forumda az çok olay gördüm hepsinde de böyle oldu.

En son hatırladığım 1-2 sene önce gene SDN anasayfa da bilgi yarışması yapmıştı ondada bu tarz olaylar olmuştu. Hile yapanlar mı,puanı yanlış hesaplananlar mı ne ararsan vardı. Bu konuyuda görünce anladım ki SDN yarışma yapmayı beceremiyor.

Yapılan hatayı kabul ederlerse benim gözümde SDN daha da büyür. Fakat şu an herşeye karşı çıkmaları hiç hoş değil. Hadi beni geçin ben -24 yorum yapmışım nasıl becerdimse. Osman Yolcu ilk hafta 144 yorumu var, yarışma sonucunda 151, ve bu kişinin halbuki ikinci hafta her haberde yorumu var. Ama sadece 7 yorum mu yaptı, yoksa 151 yorum ikinci haftaya mı ait? Bunun cevabını açıklayamıyorlar işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...