ShiftDelete Yarışma Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yapın rastgele seçimli bir yarışma olsun bitsin. Otomatik hesap yapılan yazılım için "sfwerwe wrw wq werwk opk opfks sfslk şlkşl" şeklinde yorumlar bile yapsam spam olarak algılamaz sonuçta. Ha bakıyoruz dersiniz de 1000 lerce kişinin yorumunu da takip edemezsiniz.

Velhasıl hayatta hiç bir şeye tam güvenmemek lazım, hele ki bu ufak tefek yazılımlar olunca. İstediğiniz kadar defalarca kullanılmış, sıkıntısı yok deyin. Türkçe'ye özgü bir harf bile uygulamanın patlamasına yeterli olabilir, yabancılar da bizim karakter setimizi kullanmadan güvenilirlik iddia etmiş olabilirler.

O yüzden bu yazının başındaki kestirme cevaplar hoş olmamış ama [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] 'in son yorumları güzel olmuş.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Zaten sosyal medya tarafında bundan sonra yarışma yapılacaksa, bilgiye dayalı soruya cevap şeklinde olur. Yine sitedeki gibi sorulara yapılan cevaplamalarla olur.

Orada da belimizi büken Milli Piyango kuralları. Yani çekiliş yapamıyoruz. Bu yüzden pek çok soruya doğru yanıt veren kişiler arasından jüri seçmek zorunda kalıyor. Çekiliş yaptığınız an farklı giderler başlıyor.

Dediğim gibi bu işten bir çıkarımız olmadığı için, çekiliş topuna girmek istemiyoruz.

Bundan sonra yılbaşında yaptığımız gibi bilgi yarışması formunda yarışmalara devam edeceğiz.
@dsoyarslan, seninle konuşmak istiyorum. Sosyal medya bilgin hoşuma gitti :) Yani iyi ki hatayı buldun ve olası haksızlığın önüne geçtin.

Teşekkür ederiz.

Kısacası biz haklı çıkmaya çalışan, despot ve dediğim dedik bir platform değiliz. En azından benim olduğum yerde bunlar olmaz. Doğru olan doğrudur.

Şu konuyu da kısa bir süre içerisinde çözüme ulaştıralım. Buradaki herkesin fikri önemli.
Sonunda shiftdelete.net'den beklenir ve kendisine yakışır şekilde bir geri dönüş yapıldı. Bunun için en başta Tolgacem'e çok teşekkürler.
Hiçbir yarışma, çekiliş vs. ile ilgili olmasam da bu konuyu özellikle takip ediyordum. Çünkü bu site gerçekten sevdiğim bir site ve bu konudaki geri dönüşü de benim için bir o kadar önem taşıyordu. Ve sonunda kendilerine yakışacağı şekilde bir geri dönüşte bulundular.
Fakat ama lakin, keşke daha ilk etapta yarışmayı düzenleyen arkadaş kısa bir yazı yazıp herşeyi tekrar kontrol edeceklerini belirtip herşeyin kontrolü altında olduğunu ortaya koysaydı...
Ama sanırım o da kendini çok baskı altında hissetti, neyse olur böyle şeyler diyelim. Herşey ayrı bir deneyim :)

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hatayı sizin de farketmeniz ve yaptığınız olumlu açıklama beni gerçekten sevindirdi. En baştan "konuyla ilgileniyoruz" tarzında bir yanıt gelseydi bu konuda bu kadar mesaj olmayacaktı. Herneyse burada da görüldüğü gibi açıklamanız yanıt veren üyeleri memnun etmiş gözüküyor. Yapılan hatanın kabulü ShiftDelete.Net hakkında yanılmadığımı gösteriyor. Bu denli kaliteyi bir siteye bu yakışırdır. Teşekkür ederiz.

Gün içerisindeki elektrik kesintisinden dolayı ancak yazabildim, kusura bakmayın.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne Fırtınalı Bir Konuydu :) Sonuna geldik bu işin

Hakkı konuya Cevap Vermez Zaten olayada Hakim değildir [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] Takipçisiyim Demiş Bir Sonuca Varar Yakın Zamanda Konu

Sorunlar Sorunlar Sorunlar ... Aslolan Sonuçtur :) Bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...